Region

Svet

Secret Project na hrvatskom primorju u julu!

Sedmodnevni muzički spektakl Secret Project na hrvatskom primorju u julu! Charlotte de Witte, Black Coffee, Solomun, Peggy Gou ovog leta u Puli.

Secret Project na hrvatskom primorju u julu! Promo




Nesvakidašnji ambijent pulskog amfiteatra od 30. juna do 6. jula u Puli ugostiće neke od vodećih imena elektronske muzike. Festival pod nazivom ‘Secret Project presents Pula Music Week’, koji će dodatno obogatiti, ali i učvrstiti Hrvatsku na turističkoj i muzičkoj mapi sveta biće organizovan od strane produkcijskih kuća ALDA i Insomniac. Reč je o globalno poznatom serijalu festivala „Secret Project“ koji će ovog leta na hrvatsku obalu dovesti najbolje house i tehno izvođače.

Početkom jula u Pulu stižu neki od najpoznatijih svetskih di-džejeva koji će nastupiti u jednom od najstarijih evropskih amfiteatara. Veličanstvena pulska Arena će svakodnevno biti epicentar ekskluzivnih muzičkih događaja, dok će širom Istre biti postavljeni i organizovani dodatni muzičko scenski sadržaji o kojima će javnost biti naknadno informisana.





Line up za pamćenje

Uz sjajan spektar izvođača, „Secret Project presents Pula Music Week“ bi prema najavama trebao privući preko sto hiljada posetilaca iz celog sveta čime će Istra ove, ali i narednih godina dobiti planetarno poznat festivalski događaj. 

Početak festivala u Puli obeležiće audio vizuelni spektakl i to nastupom južnokorejske atrakcije Peggy Gou. Posle toga, u petak 1. jula, „Secret Project Pula music week“ poželeće dobrodošlicu i Solomunu, jednom od najpopularnijih izvođača današnjice. Naredne dane festivala upotpuniće slavni britanski producentski duo Disclosure i Tale Of Us koji nastupaju tokom vikenda 2. i 3. jula. Za nastavak besprekornog muzičkog vikenda pobrinuće se dodatni izvođači na dodatnim lokacijama u Puli i širom Istre.

U ponedeljak 4. jula u Areni nastupa legenda Boris Brejcha koji će zasigurno ostaviti svoj prepoznatljivi minimalistički trag na debitantskom izdanju festivala. Dan nakon, sledi izvedba Charlotte de Witte, a kao šlag na tortu poslednjeg dana festivala sledi spektakl, kada posetioce u Puli očekuje nastup Black Coffee-a koji je prošle godine nominovan za Grammy-ja u kategoriji najboljeg plesnog albuma, a koji će posetiocima „Pula Music Week-a“ pružiti nezaboravan kraj opsežnim programom plesne muzike.






Audiovizuelni spektakl

„Pula music week“ obeležiće jedinstveno audiovizuelno iskustvo, te će publika osim muzike, imati priliku i da se dodatno upozna i sa kontrastom antičke i savremene umetnosti, gde će Secret Project unutar svojih zidina prikazati neke od najboljih modernih umetničkih instalacija iz celog sveta. Dovodeći pravu apstraktnu prirodu događaja u prvi plan, publika će pred sobom zasigurno uroniti u njima još neviđeno okruženje. „Pula music week“ će okupiti i brojne konceptualne umetničke izvođače i ukomponirati ih u plesnu muzičku izvedbu, a u nadolazećim nedeljama, Alda i Insomniac će najaviti još jednan veliki događaj koji bi takođe trebalo da se dogodi ovog leta na još nepoznatoj lokaciji jadranske obale. 



ALDA i Insomniac

Međunarodna producentska kuća, ALDA, razvijač je konceptualnih događaja, kao i promoter međunarodne elektronske muzike sa sedištem u Amsterdamu. Organizatori su događaja poput AMF-a, A Day At The Park, Armin Only, A State of Trance, Electronic Family, SAGA Festival, We Are Connected, New Horizons, This is Me, Secret Project Festival i The Flying Dutch. Dok se Insomniac, sa sedištem u Los Anđelesu bavi globalnom organizacijom nekih od najinovativnijih muzičkih festivala i događaja na svetu. 

Unapređeni najsavremenijom rasvetom, pirotehnikom i dizajnom zvuka, umetničkim instalacijama velikih razmera, pozorišnim izvođačima i specijalnim efektima sledeće generacije, ovi događaji osvajaju svet i donose jedinstvenu dozu interakcije sa svim posetiocima. Tokom 25 godina postojanja organizovali su izuzetno veliki broj festivala, koncerata i klupskih večeri za gotovo 5 miliona posetilaca širom sveta.


Najpoznatiji muzički događaj sa potpisom Insomniaca predstavlja Electric Daisy Carnival Las Vegas, najveći svetski festival plesne muzike koji tokom tri dana privlači više od 465.000 posetilaca. Zanimljivo je i to da je osnivač ove kuće Pasquale Rotella, osoba koja prema Forbesu predstavlja jednog od pet najuticajnijih ljudi globalne showbiz scene. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>