Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 29. mart 2022. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 29. mart 2022. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski

Dnevni horoskop za 29. mart 2022. godine! Svet Plus


 



Ovan 21.3.- 20.4. 

Danas ćete biti dosta pasivni, ali se iza toga neće kriti lenjost, već vaša potreba da usporite i sagledate šta vam je prethodni period doneo.

LJUBAV
Ako ste slobodni, može vam se javiti osoba prema kojoj ste nekada gajili snažna osećanja. Zauzeti će u svemu moći da se oslone na svog partnera.

POSAO
Predstoji vam ne naročito dinamičan dan na radnom mestu. Sa druge strane, to će vam omogućiti da se posvetite rešavanju nekih zaostalih poslovnih pitanja.

ZDRAVLJE
Niste u najboljoj kondiciji.




Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete kroz spremnost na dogovor i kompromis moći da predupredite neprilike bilo koje vrste, ili da se brzo izbavite iz neke neugodne situacije.

LJUBAV
Ako ste slobodni, imaćete više osoba na pameti, a i sami se možete naći na meti nekoliko različitih udvarača. Zauzeti će biti vrlo zadovoljni razvojem događaja na ljubavnom planu.

POSAO
Sve obaveze sa kojima se danas budete susreli uspećete da prebrinete u veoma kratkom roku. Pokazaćete se odlično u bilo kom vidu timskog rada.

ZDRAVLJE
Bićete puni energije.






Blizanci 22.5.- 21.6.

Uznemirenost koju ćete danas osećati imaće i svoju pozitivnu stranu. Učiniće da se trudite i zalažete više za sve što vam je bitno.

LJUBAV
Slobodni među vama neće znati šta je to što im je istinski potrebno na emotivnom planu u ovom trenutku. 

POSAO
Kako biste svoje ideje lakše sproveli u delo, obratite se dugogodišnjim saradnicima za pomoć. Svaki oblik timskog rada ići će vam od ruke.

ZDRAVLJE
Možete osetiti oscilacije u krvnom pritisku.



Rak 22.6. - 22.7.

Mnogo je toga što čeznete da postignete na ličnom planu, međutim, moraćete da se strpite, kao i da u međuvremenu mudro raspoređujete svoju energiju.

LJUBAV
Ako ste u vezi, imaćete utisak da vam partner ne posvećuje onoliko pažnje koliko zaslužujete. Slobodni neće imati kad da razmišljaju o ljubavi.

POSAO
Ukoliko radite sa inostranstvom, možete se nadati vrlo povoljnom razvoju događaja na poslu. Ostali će morati da ispravljaju neke svoje minule greške u radu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.





Lav 23.7.- 22.8.

Nećete biti objektivni ni prema sebi ni prema drugima. Može vam se učiniti da ste u nekim stvarima sposobniji nego što zaista jeste. Budite skromniji.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete vrlo strastveni i romantični, ali i previše zahtevni po određenim pitanjima. Slobodni će se potruditi da zavedu jednu privlačnu osobu.

POSAO
Postići ćete dogovor važan za nastavak jedne unosne saradnje. Sa druge strane, vodite računa da se nekim svojim postupcima ne zamerite nadređenima.

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa donjim delom stomaka.



Devica 23.8. - 22.9.

Primetićete da ni kod vas nije baš sve kako biste želeli, ali da ste za razliku od mnogih u svom okruženju vi pomirljivi, kao i znatno bolje raspoloženi.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, pokušaće da partneru prirede neko prijatno iznenađenje ali se može desiti da partner ne bude najbolje raspoložen.

POSAO
U zadnji čas ćete uspeti da se izborite sa jednim velikim poslom koji ste danima odugovlačili. Moguć je manji sukob sa jednim od saradnika.

ZDRAVLJE
Prijaće vam mirovanje.




Vaga 23.9. - 22.10.

Tokom današnjeg dana bićete dosta nemirni i napeti, a da ni nećete znati zbog čega se tako osećate. Prijaće vam društvo bliskih osoba.

LJUBAV
Moguće je da postoji neko ko vam se dopada, međutim, nećete biti spremni da išta konkretno preduzmete po tom pitanju. 

POSAO
Bićete vrlo ubedljivi u komunikaciji sa potencijalnim saradnicima i klijentima. Svoje ideje i stavove umećete vešto da predstavite i obrazložite.

ZDRAVLJE
Odmarajte se više.





Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete ostati bez energije. Prijaće vam da večernje sate provedete u mirnom, dobro poznatom ambijentu i odabranom društvu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se sukobljavati oko nevažnih stvari. Na kraju ćete mu popustiti i pomiriti se. 

POSAO
Svoje poslovne zadatke obavljaćete mehanički. Za sve ono što zahteva puno razmišljanja i obraćanja pažnje na detalje danas nećete imati strpljenja.

ZDRAVLJE
Podložni ste alergijama.






Strelac 21.11.- 21.12.

Imaćete više energije nego prethodnih nekoliko dana. Takođe ćete biti društveniji, pa ćete poželeti da negde izađete sa prijateljima.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ostvarićete poznanstvo sa osobom koja ima slična interesovanja kao vi. 

POSAO
Može vas obradovati neočekivani novčani dobitak. Na radnom mestu ćete se angažovati taman toliko koliko će biti dovoljno da pregurate jedan poslovni dan.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih problema sa zdravljem.




Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete lepo raspoloženi, ali će vam obaveze donekle kvariti ugođaj. Danas biste se samo odmarali, uživali i zaobišli sve što ima veze sa praktičnom stranom života.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete imati kvalitetnu komunikaciju. Slobodni verovatno neće ni biti svesni svog šarma i privlačnosti.

POSAO
Nekako ćete se naterati da danas budete što efikasniji kako biste narednih dana mogli da “hvatate krivinu” kada su poslovne dužnosti u pitanju.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.



Vodolija 20.1.- 19.2.  

Danas ćete obaveze i sve što ima veze sa dosadnom i neinspirativnom stranom života staviti u drugi plan. Bićete nadahnuti, maštoviti i puno ćete se družiti.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, osoba koju ste nedavno upoznali postaće vam sve intrigantnija. 

POSAO
Na poslu vam neće biti naročito uzbudljivo, osim ako ne radite u nekoj velikoj firmi i imate puno kolega. U tom slučaju, pripremite se na malo naporniji radni dan.

ZDRAVLJE
Možete imati glavobolju.




Ribe 20.2.- 20.3.

Nesigurnost će se smenjivati sa velikim samopouzdanjem. Možete biti vrlo neodlučni i povodljivi, pa danas pažljivo birajte svoje društvo.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, partner će verovatno imati pune ruke posla oko vas. Slobodnima se mogu dopasti dve osobe potpuno različitog temperamenta.

POSAO
Vaši poslovni ciljevi možda nisu u skladu sa realnim mogućnostima, ali to ne znači da se u skorije vreme situacija neće promeniti u vašu korist.

ZDRAVLJE
Podložni ste alergijama.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>