Style

Ljubav

Vladavina Ovna donosi sjajne šanse da ostvarite baš sve!

Vladavina Ovna donosi sjajne šanse da ostvarite baš sve! Sve će biti u znaku proleća, uživanja u lepšem vremenu i traganju za stvarima koje vam prijaju i ispunjuju vas.

Vladavina Ovna donosi sjajne šanse da ostvarite baš sve! Svet Plus



Počela je sezona Ovna koja će trajati sve do 19. aprila. Sve će biti u znaku proleća, uživanja u lepšem vremenu i traganju za stvarima koje vam prijaju i ispunjuju vas. Tranzit Merkura u konjukciji sa Neptunom u ovom periodu fokusira vaše razmišljanje i komunikaciju na duhovne teme, misterije, okultizam i tajne.


To bi bilo idealno vreme da počnete da studirate umetničke predmete zbog vaše pojačane mašte i kreativnosti. Vredan uvid se može steći kroz meditaciju, sanjanje i praktikovanje okultnih polja kao što su astrologija i tarot.

Možete se umešati u neku intrigu ili tajnu aferu, gde je važno da se pridržavate najviših moralnih standarda da biste izbegli skandale i klevete.

Merkur i Neptun najmanje će prijati Blizancima, Strelčevima, Devicama.


Tranzitni Merkur u konjukciji sa Neptunom takođe može uticati na vaše razmišljanje i komunikaciju na pozitivan ili negativan način.


U svojoj najvišoj manifestaciji, ovaj tranzit daje tačnu psihičku percepciju na svim nivoima, uz nepristrasnu obradu ovih duhovnih informacija. 

U negativnom izrazu ovog tranzita, misli i reči su izokrenute pogrešnim shvatanjem, iracionalnošću zbunjenošću, strahom i paranojom. Ovo rezultira prevarom, izdajom, lažima, otrovom i svim vrstama lažnih taktika.

Takođe, ono što je važno što se tiče astroloških aspekata počela je sezona Ovna koja će trajati sve do 19. aprila. Sve će biti u znaku proleća, uživanja u lepšem vremenu i traganju za stvarima koje vam prijaju i ispunjuju vas. Ovaj period uticaće na sve horoskopske znakove, ali naročito na Ovnove i Vage.






Vaga

Vaga će tokom sezone Ovna posebno imati sreće na ljubavnom planu. Svoje ljubavne odnose učvrstiće jače nego ikad, a slobodni pripadnici ovog znaka mogu da se nadaju novom poznanstvu.

Osim ljubavne sreće, očekuju ih i odlične poslovne prilike koje nikako ne bi smeli da propuste.



Škorpija

I Škorpiji sezona Ovna pre nama donosi brojne avanture na polju ljubavi, koji će ovaj period učiniti zanimljivijim i vatrenijim od svih do sada. Slobodne Škorpije lako mogu zaploviti u novu ozbiljnu emotivnu vezu, dok će oni koji su već zauzeti doseći novi nivo intimnosti sa svojim partnerom. Osim ljubavne sreće, zvezde im obećavaju i profesionalni napredak.

Na poslovnom planu sve će sesti na svoje mesto.



Ovan

Rođene u znaku Ovna tokom sezone Ovna 2022. godine čekaju mnoge promene i hrabri novi počeci. Napokon će pronaći posao iz snova koji će ih u potpunosti ispuniti, a sreća bi mogla da im se osmehne i na ljubavnom planu. Do kraja godine upoznaće osobu sa kojom će deliti njihova interesovanja i snove.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: N portal

Povezane vesti:


>