Region

Svet

Maja Nikolić: Beovizija je nameštena, Konstrakta mi se ne sviđa!

Pevačica Maja Nikolić priključila se šokantnim tvrdnjama Ace Lukasa! Beovizija je nameštena, Konstrakta mi se ne sviđa!

Maja Nikolić: Beovizija je nameštena, Konstrakta mi se ne sviđa! Screenshoot/Instagram




Maja Nikolić kaže da podržava Lukasa koji je, nezadovoljan plasmanom i osvojenim petim mestom na Beoviziji 2022, tužio deo članova žirija iz polufinala i finala, kao i generalnog direktora RTS-a Dragana Bujoševića i urednicu Zabavnog programa Javnog servisa Srbije Oliveru Kovačević.

- Uvek sam bila na Lukasovoj strani, i prvi nastup sam imala upravo sa njim. Jedva čekam epilog suđenja, jer verujem da ima sve dokaze o kojima priča, ne bi pokrenuo suđenje da nema dokaze. Mislim da je namešteno jer su svake godine u žiriju RTS-ovi saradnici - šokirala je Maja.





Ona je zatim dodala da joj se ne sviđa pesma "In corpore sano", kojom će nas pevačica Konstrakta predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu.

- Ja ne razumem tu vrstu umetnosti i ne sviđa mi se pesma. Ja sam mnogonagrađivani umetnik, to je recitacija, to čak nije ni repovanje. Ako narod ili neko ko voli Konstraktu misli da smo dali nešto novo, ni ovog puta Srbija neće dati ništa novo, jer takva vrsta muzike na zapadu postoji već više od 50 godina, tako da smo mi opet retro, mi smo opet 50 godina iza njih - rekla je Maja Nikolić, a ceo intervju pogledajte u videu iznad.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>