Zadruga

Parovi

Dalila i Dejan Dragojević najstrašnije se izvređali! (VIDEO)

Dalila i Dejan Dragojević najstrašnije su se izvređali! Ma nemoj da kažem sa kim si se još dopisivala, od koga si imala strah na ulasku, zapretio je Dejan.

Dalila i Dejan Dragojević najstrašnije se izvređali! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Zadrugarima je pušten snimak na kom Nikola Grujić Gruja, Dalila Dragojević i Irma Sejranić komentarišu Mimu Šarac i Sandija Kojića kako igraju i vreme provode zajedno tokom žurke, te je nakon odgledanog snimka došlo do žestoke svađe među zadrugarima, a posebno između bivših supružnika Dalile i Dejana Dragojević, koji su ponovo počeli da iznose sav prljav veš i čašćavaju se uvredama.

- Meni je Mima sinoć u pušioni rekla kada su bili klipovi da želi da se skloni od Gruje i da sve radi da bi se sklonila od njega, da bi mu se u fazonu zgadila - rekla je Dalila, pa dodala:

- To se ne može iskoreniti nikako, ako ti istu noć kada je tvoj taj momak napustio, ti se zatvoriš u garderober i čitaš pesme, jednu staviš u gaće, drugu mu vratiš, presvučeš se po drugi put, skladiš se sa cipelama od Sandija, ona je imala haljinu na sebi pre nego što je krenula žurka, a onda je ostala 45 minuta da bi se uskladila sa njim, zato ga je i zvala da ide ruku pod ruku sa njim.

Nakon što je Mima ustala da prokomentariše klip i započela rečenicom ''Mene ovo ne zanima...'', Gruja se odmah ubacio rekavši da ona pokušava da bude riba tim svojim stavom, a Dejan Dragojević je skočio u Miminu odbranu.

- Jeste riba, razvela te je do žene i dvoje dece, kako nije riba prepi*ka - rekao je Dejan, što je Gruju pogodilo:


- Hvala Bogu pa je i Car frajer.

- Sede Gruja i Dalila i kažu da je Mima ku*va, kažu ku*var ostaje ku*var, pa nema većeg ku*vara od njih dvoje na ovom snimku od njih dvoje, ko koga zaje*ava ovde bre. Pri tom da budem bezobrazan, Dalila i Gruja su pravili priču pre par godina za medije, da ispadne kako su oni u vezi i tako dalje... Tako da ste vi mislili o kadrovima i medijima, pa ste se dopisivali, marš bre tamo, ja sam Dejan Dragojević oslobođen svega - iskren je bio Dejan.


- Slušaj me ti ološu jedan, ja sam tada bila u rijalitiju, a ovaj dečko u ''Zvezdama Granda'' i trebala sam da mu dođem kao podrška u studio. Gledaj ti svoja posla, je l' ti je jasno, da ne bih ja pričala o tebi, nemoj ti meni da pričaš da sam ja ku*vetina klošaru jedan - besnela je Dalila, pa nastavila:

- Pusti ti njega, on se pronašao u tvojoj priči, pa skače kao oparen, rešili ste se zla i mrš u pi*ku materinu -govorila je Dalila koja nije mogla da se zaustavi:


- Nemoj u usta da me uzimaš, klošaru, ja ti ime ne izgovaram, ti ćeš mene ku*vetinom da nazivaš, džumaro jedna ofucana. Nemoj da ti ova ku*vetina začepi usta da nikada više u životu ne progovoriš, je l' ti jasno?

- Ma nemoj da kažem sa kim si se još dopisivala, od koga si imala strah na ulasku - pretio je Dejan.

- Ajde kaži, dečko u srećnoj si vezi, zaboravi da komentarišeš moje probleme, zaboravi da ne bih ja počela da komentarišem i pričam ono što znam od drugih ljudi!



 



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>