Region

Svet

Razvod između Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić nije prošao glatko!

Razvod između glumaca Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić navodno nije prošao glatko. Dogovoru o podeli imovine prethodila je svađa.

Razvod između Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić nije prošao glatko! Screenshoot/Instagram




Jelena Đokić je, naime, želela da ostane u stranu na Vračaru, u kom su živeli, ali Svetozar Cvetković nije na to pristao.

Svetozar Cvetković je već jednom ostavio stan prvoj ženi, pa je odlučio da više to ne čini, već je Jeleni kupio manji u blizini, piše "Kurir".


- Izašao sam već jednom iz svog strana na ulicu. Sada za to nemam više snage - poverio je Cvele bliskom prijatelju nakon što mu je rekao da je Jelena tražila od njega da napusti stan, piše pomenut medij.

Bivši upravnik Ateljea 212 ipak sa Jelenom nije ostao u lošim odnosima. Na kraju su uspeli da se dogovore, pa je njemu ostao veliki stan, dok je njoj kupio manji. Obaveze oko dece će zajedno obavljati.

Inače, kriza u braku poznatih glumaca počela je tokom pandemije korona virusa, pa su rešili da se raziđu. Prema rečima izvora iz glumačkih krugova, Svetozar je letos bez supruge bio na moru s decom, dok Jelenu komšije na Vračaru izvesno vreme ne viđaju u kraju.

- Svetozar je divan komšija. Jako ljubazan, srdačan, tih i kulturan. Često šeta svoje kuče tu po kraju. Njegovu suprugu nisam video mesecima. Viđao sam je pre i ona je umela da se javi nama komšijama. Žao mi je ako su se razveli - rekla je komšinica s Vračara, koja je zamolila za diskreciju.






Poznati glumački par venčao se 2006. godine. Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kog ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i naslednicu. Upoznali su se 2000. godine.

Iako su često viđeni na gradskim dešavanjima, o privatnom životu godinama nerado govore.

- Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna - rekao je glumac jednom prilikom za medije.

Inače, Jelena je od Svetozara mlađa dvadeset godina.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic.rs/Kurir.rs

Povezane vesti:


>