Ostalo

Sme�no

Novak Đoković Fondacija postala srebrni partner Milanskog maratona!

Novak Đoković Fondacija postala srebrni partner Milanskog maratona koji će biti održan 3. aprila – po prvi put uživo od 2019. godine!

Novak Đoković Fondacija postala srebrni partner Milanskog maratona! Promo




Fondacija učesnicima nudi priliku da trčanjem podrže njenu misiju; sva prikupljena sredstva će biti usmerena na novi program Fondacije – Feel To Heal, usresređen na veštinu upravljanja emocijama dece od 3 do 6 godin.


Novak Đoković Fondacija je objavila da je postala srebrni partner zvaničnog dobrotvornog programa dvadesetog Milanskog maratona, koji će biti održan 3.aprila – po prvi put uživo od 2019. godine. Kroz ovu ulogu Fondacija će ponuditi priliku učesnicima da trčanjem prikupe sredstva namenjena novom programu Fondacije - Feel to Heal – koji ima za cilj da pomogne deci uzrasta od 3 do 6 godina da savladaju veštine prepoznavanja, imenovanja i upravljanja emocijama neophodnim za njihov dalji rast i razvoj. 


Milanski maraton je u svom prethodnom izdanju uveo opciju „Run Anywhere“ koja učesnicima ove godine dozvoljava da – pored trčanja maratona na ulicama Milana – to isto rade bilo gde širom sveta tako što se njihov napredak prati putem GPS aplikacije. Na ovaj način, učesnicima će biti omogućeno da – formiranjem četvoročlanih timova sa kotizacijom od 200 evra po timu – daju svoj doprinos humanitarnom fondu maratona trčanjem uživo u gradu-domaćinu – ali i u bilo kom drugom delu sveta, pod uslovom da raspolažu stabilnom internet vezom. 







Za one koji nisu u mogućnosti da trče tog dana a da žele da doprinesu humanitarnoj misiji Fondacije, svoju donaciju će moći da proslede preko Rete del Dono platforme ili zvanične stranice fondacije OVDE.



Pravni zastupnik NDF ONLUS-a u Italiji - Studio Legale Withers - na raspolaganju je da pruži dodatne informacije svima koji su zainteresovani da kroz Milanski maraton uzmu učešće u ovom programu. 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>