Region

Svet

Region

Močvara 2 epizoda 1: Duhovi prošlosti! (VIDEO)

Duhovi prošlosti... Serija "Močvara 2" epizoda 1. biće emitovana u petak 11. marta na Super Star kanalu u 21 čas i u subotu 12. marta u 20 časova na RTS- u.

Močvara 2 epizoda 1: Duhovi prošlosti! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Močvara 2:


Radnja priče u novoj sezoni "Močvare" se seli iz Beograda i sada je smeštena u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu, na obali reke, gde nekoliko porodica živi, vlada i odličuje o životu i smrti. Kroz nove epizode publika će moći da vidi kako se inspektor Nikola menja, kako je spreman da prašta kao i šta će sa njim novo događati, a to sve mogu da budu ključna pitanja za razvoj nekih novih priča.


Mlada devojka prelazi veliki put i dolazi u Sentu kako bi iznenadila Srđana Karana, pevača narodne muzike. Inspektor Nikola Krsmanović bori se sa duhovima svoje prošlosti.


Mladi inspektor Atila Varga vraća se u rodno mesto po službenoj dužnosti, ali se susreće i sa problemima i potpisnutim emocijama koje je ostavio iza sebe.






Garčevići vladaju Sentom, čudna porodica uglednih bračnih partnera biznismena Željka i doktorke Marije. Njihove dve ćerke imaju svoje tajne želje. Lidija, starija od njih dve, priprema venčanje sa Srđanom Karanom, dok mlađa sestra Ana zavidi svojoj sestri na svemu.

Momačko veče Srđana Karana završava se ubistvom...



Uloge tumače: 

Goran Bogdan, Robert Ožvar, Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Muhamed Hadžović, Andrej Nježić, Ognjen Malušić, Milica Filić, Andrej Šepetkovski, Marko Marković, Milica Grujičić, Žužana Kalmar, Sanja Moravčić, Sanja Mikitišin, Atila Giric, Jana Ivanović, Gabor Mesaroš, Stefan Trifunović, Dejan Dedić, Bojan Žirović, Dubravka Kovjanić, Dragan Mićanović, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Nenad Stojmenović, Slobodan Boda Ninković, Nina Nešković, Silvija Križan, Ksenija Repić, Svetlana Bojković, Neđo Osman, Dušan Jakišić, Srđan Miletić, Anita Ognjanović...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 
 
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS

Povezane vesti:


>