Zadruga

Parovi

Grujina supruga Ljilja se oglasila nakon pesme izvinjenja! (VIDEO)

Grujina supruga Ljilja se oglasila nakon pesme izvinjenja koju je njen suprug napisao. Naime, on je svojoj supruzi posvetio emotivnu pesmu kojoj je želeo da joj se izvini za sve loše postupke i dela koja joj je uradio pred očima nacije.

Grujina supruga Ljilja se oglasila nakon pesme izvinjenja! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Pevač Nikola Grujić Gruja se od samog ulaska u najgledaniji rijaliti šou program u regionu "Zadruga 5" šokirao javnost odlukom da prevari svoju ženu sa kojom je osam godina u bračnoj zajednici i sa kojom ima dvoje dece. On je pred kamerama najgledanjeg rijaliti programa započeo emotivnu vezu sa Milanom Mimom Šarac, ali to nije bio jedini razlog da nacija bude zgrožena njegovim delima.


Nakon što ga je ljubavnica Mima ostavila jer je dobila informaciju da joj baba neće prepisati stan ako nastavi emotivnu vezu sa oženjenim čovekom u rijalitiju. Gruja od tada ne prestaje da je moli za ljubav, čak šta više tera je da na silu budu zajedno.

Pevač je posle emisije "Gledanje snimaka" u kojoj su Mimu optužili da je sve u vezi njihove ljubavi bio plan i da je samo želela da bude kopija Lune Đogani, Gruja je sklopio kockice i odlučio da se obrati svojoj ženi Ljilji, ali ovaj put na malo drugačiji način. Naime, on je za svoju suprugu napisao emotivnu pesmu kojoj je želeo da joj se izvini za sve loše postupke i dela koja joj je uradio pred očima nacije.


Ljilja Grujić je nakon odslušane pesme za Pink izjavila:


Ooo, kakav momenat! Deca su uživala u tatinom glasu. Moje misljenje o njegovom izvinjenu kao i pesmi će lično čuti kad izađe iz rijalitija. Ostala dešavanja u rijalitiju vezana za njegovo učestvovanje stvarno ne želim da komentarišem - izjavila je Grujina supruga Ljilja, a na pitanje da li misli da Mima Šarac pokušava da glumi Lunu Đogani iz prve sezone "Zadruge"


Izvini, ali zaista ne želim da trošim reči na nju, nije vredna - rekla je Ljilja.


U snimku možete pogledati kako je Gruja otpevao pesmu svojoj ženi Ljilji:


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>