Zadruga

Parovi

Biljana i David Dragojević rekli su Dejanu kako da se ponaša!

Biljana i David Dragojević rekli su Dejanu kako da se ponaša, a Martina je Dalili rekla sve ono što narod misli, rekao je bivši zadrugar.

Biljana i David Dragojević rekli su Dejanu kako da se ponaša! Screenshoot/Instagram

Nenad Lazić Neca se oglasio i progovorio o gorućim temama, kao i o trenutno najpopularnijem četvercu u Zadruzi za koje smatra da su jedini vredni pažnje u rijalitiju, a ono što je rekao o Caru i Sandri Rešić šokiraće mnoge.


- Dejan jos uvek voli Dalilu, samo mu je pobeda u glavi, zato i promenio karakter, rekli su mu David i majka Biljana kako treba da se ponaša da bi pobedio, daleko je on od dobrog čoveka,svestan je publike. Što je po meni potpuno legitimno, bolje biti proračunat i paziti na stav naroda nego biti iskren pa ispasti loš čovek, zbog nepromisljenih postupaka, pa se Neca osvrnuo na njegovu bivšu suprugu:

- Što se tiče Dalile, mogu samo da kažem da je o njoj sve rečeno, i da je ona sama sve o sebi rekla. Svadja izmedju nje i Martine mi je bas privukao pažnju i mogu da kažem da ju je Martina vratila na fabricka podešavanja. Martina je juče rekla sve ono sto narod misli od pokvarenoj moralnoj nakazi Dalili.

-Svi znate da volim Cara, ali ovo njegovo prodavanje i glumljenje nečega, ne znam ni ja zarad cega zaista ne liči na njega. Ozbiljno mi je postao odbojan ove sezone, sa vredjanjem , svadjama i slično. Prošle sezone ga je jedino Mina vraćala na fabricka, tako da mislim da Mina treba da udje! I Kristijan da se malo ovi mangupi malo smire- bio je brutalan tiktoker.


"Jedino iskrena u svim ovim odnosima je Aleks, koju zaista mnogo volim i plašim se da me bude izigrana od strane ovih poltrona. Ali najviše me gluma Sandre Rešic intrigira kad je Fran bio nominovan ona plače, kad se Fran vratio u baraž, svi se grle sa njim, ona nikakve reakcije nema, dolazi do nje, kreće njenih pet minuta jeftine glume ili njen odnos sa Dejanom, dodje mi da uletim kroz ekran i kažem “Ajme draga ženo,ovaj krenuo s Alex,ti pobegla u rehab,posle se udaljila skroz od njega i sad pokusavas biti žrtva.  

Ženska se zaljubila u njega i ne moze podneti da nakon svega sta je učinila za njega nije s njim u vezi a opet i korist za kadrom je tu!" izjavio je Neca bez dlake na jeziku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>