Zadruga

Parovi

Milica Veselinović htela da skoči sa zgrade!

Zadrugarka Milica Veselinović htela da skoči sa zgrade, bar tako tvrdi njen bivši dečko, poznat kao Golub. Volela je starije muškarce i bila je sa nekima koji imaju po 37-38 godina, što je razlika od dve i po decenije.

Milica Veselinović htela da skoči sa zgrade! Screenshoot/Instagram
Aleksandar Golubović, bivši dečko Milice Veselinović, tvrdi da je ona oduvek bila čudne naravi, te da je htela da se ubije kad je raskinuo sa njom!

"Kod nje nikad nisi znao šta možeš da očekuješ. Sve bude super, onda joj nešto kvrcne u glavi, pa odreaguje burno, naljuti se, ishisteriše, pa je u drugom momentu dobra. Mi smo bili oko dve godine zajedno, ali sam video da to nije to, pa sam joj rekao da raskidamo.

Iako sam mislio da će to normalno da prihvati, rekla je da će da se ubije, da to ne mogu da joj uradim posle svega, da će da skoči sa zgrade. Dramila je haos. Ja u tom momentu ne znam šta da radim i kažem joj: 'Pa, ajde, idi skači'. Međutim, kad je videla da neću da promenim odluku, smirila se", priča Aleksandar i ističe da su na njegovu odluku da raskinu dosta uticale priče koje su došle do njega, a koje su se, kako kaže, ispostavile tačnim.


"Mi smo počeli da se zabavljamo kad je ona imala 15 godina i, kao, bio sam joj drugi. Onda dođemo do toga da je zapravo nevinost izgubila sa 13 godina! Na sve to saznam da je volela starije muškarce i da je bila sa nekima koji imaju po 37-38 godina, što je razlika od dve i po decenije.Svi ovde znaju za to. Mnogo stvari je tu bilo. Umesto da uživamo, zezamo se, sve je propalo i ja sam izašao iz te priče. Ovo sad što mi pošalju iz Zadruge je haos. Koliko-toliko bila je normalnija kad smo se zabavljali, mada je i tada bila. Onaj Mensur ako nije kao ona, neka mu je bog u pomoći", rekao je Golub.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Espreso

Povezane vesti:


>