Zdravlje

Ljubav

Uništavanje kilograma kimom i vodom! Svako jutro, na prazan stomak!

Svako jutro, na prazan stomak, popijte ovaj napitak i gledajte šta se dešava. Uništavanje kilograma kimom i vodom! 

Uništavanje kilograma kimom i vodom! Svako jutro, na prazan stomak! Svet Plus
Osobe koje dnevno pojedu kašiku mlevenog kima čak tri puta brže gube na težini u odnosu na ljude koji su na dijeti, ali ne konzumiraju ovaj začin, pokazalo je istraživanje.

U eksperimentu je učestovalo 100 žena koje su svako jutro pre doručka pile čašu vode sa supenom kašikom mlevenog kima. Rezultati su pokazali da su unosile svaki dan u proseku oko 400 kalorija manje u odnosu na grupu koja nije konzumirala vodu i kim.

Nakon mesec dana zabeleženo je da je eksperimentalna grupa značajno smršala, u proseku 5 kilograma, a udeo masti im je smanjen za 14 posto.

Osim toga, ovaj začin je pomogao i da nivo lošeg holesterola spuste za 10.Naučnici ovaj efekat objašnjavaju time što kim sadrži obilje fitosferola, koji imaju sposobnost apsorpcije holesterola, a sadrži i materije koje ubrzavaju metabolizam.

Kim pomaže i u lečenju: bolesti jetre i žuči (poput ciroze jetre, slabe jetre, uravnotežuje masnoće), tegoba s bubrezima i bešikom kao što su kamen, pesak, teškoće s mokrenjem, infekcije bakterijama, pri tegobama respiratornih puteva, kao što su sklonost infekcijama, prehlada, grip, hronični bronhitis, astma, upala pluća, kašalj.

Takođe je delotvoran kod bolesti srca, a naročito aritmija.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Krstarica.com

Povezane vesti:


>