Style

Ljubav

Cipele koje su hit ove sezone! Nosi ih i Dženifer Lopez!

Cipele koje su hit ove sezone! Nosi ih i Dženifer Lopez! Odlično se kombinuju i s farmerkama, ali i suknjama ili haljinama.

Cipele koje su hit ove sezone! Nosi ih i Dženifer Lopez! Screenshoot/Instagram





Ne tako davno smatrane staromodnom obućom mokasine ponovo uživaju veliku popularnost, a dok brojne ljubiteljke mode ne kriju naklonost prema glomaznim verzijama u duhu 90-ih, pojedine dame poput latino dive Dženifer Lopez verne su njihovoj klasičnoj verziji.


Iako je neretko viđamo u bleštavim komadima kojim ističe svoju zavidnu figuru, 52- godišnja Džej Lo s vremena na vreme odluči da igra na kartu opuštene elegancije. Dežurnim paparaco fotografima ni ovoga puta nije promakla na ulicama Los Anđelesa u društvu novog-starog partnera Bena Afleka, a sve je uspela da iznenadi netipičnim stajlingom.





Svoju poznatu figuru peščanog sata latino diva ovoga puta odlučila je da stavi u drugi plan kombinacijom bele rolke i crnog kombinezona s korsetom u gornjem delu. Ovu elegantnu kombinaciju naglasila je dvobojnim sunčanim naočarama, uz prepoznatljivu torbu Pouch s potpisom Bottega Venete, a celokupno izdanje zaokružila je klasičnim parom crnih mokasina.


Ove udobne i elegantne cipele, koje se odlično kombinuju i s farmerkama, ali i suknjama ili haljinama, sudeći po svemu obeležiće prolećne mesece pred nama, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori njihova bogata ponuda na policama butika.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/krstarica

Povezane vesti:


>