Style

Ljubav

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Treći deo!

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Treći deo! Pogledajte šta vam zvezde poručuju za narednih mesec dana ako ste Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba...

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Treći deo! Svet Plus





Mesečni horoskop za mart 2022. godine za sve Strelčeve!


Poslovne prognoze za mart 2022.

Dragi Strelčevi,
Merkur će 2. marta praviti konjunkciju sa Saturnom, što će vam omogućiti da pokrenete pregovore o novim projektima koji su povezani sa modernom tehnologijom, trgovinom, transportom i velikim poslovnim poduhvatima. Posvetićete se planiranju i organizovanju radnih zadataka koji će vam donositi stalne klijente i koji bi trebalo da vam donesu stabilnost i sigurnu zaradu. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom će vam doneti nove izvore finansiranja i uspećete da prikupite sredstva koja ćete moći investirati u velike poslove. 

Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam omogućiti da održite sastanke i poslovne prezentacije gde ćete predstaviti vaše planove koji će biti prihvaćeni. Postići ćete napredak u pregovorima i sklopiti sporazume koji će vam doneti stabilne tokove novca. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da se bolje organizujete u vezi rokova jer ćete nailaziti na teškoće i zastoje. Bićete primorani da neke rokove prolongirate i da promenite planove. To vam može naneti štetu ili gubitke.

Merkur će 17. marta praviti sekstil sa Uranom i otvoriće vam neočekivano povoljne mogućnosti da proširite ponudu vaših usluga. Naći ćete način da pokrijete troškove i gubitke koje ste imali zbog kašnjenja rokova. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva. 

Konjunkcija Merkura sa Jupiterom i Neptunom u trećoj dekadi marta doneće vam plodne uvide u dobitne investicije. Bićete u mogućnosti da nabavite nova radna sredstva, zakupite novi radni prostor ili adaptirate i proširite sadašnji. Od nadređenih ćete dobiti odgovornije zadatke koji mogu da vam omoguće napredak u karijeri. Ulazak Merkura u znak Ovna 27. marta, usmeriće vas ka planiranju kreativnih poslova. Bićete uspešni u prosveti, dizajnu i zabavi.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, finansija, menadžmenta, komunikacija i usluga.


Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta doneće vam bolje razumevanje sa voljenom osobom i započećete razgovore o zajedničkim planovima i ciljevima. U svemu ćete se složiti i otvorićete nove teme za razgovore. Podelićete sa partnerom i one stvari o kojima obično ćutite, a to će poboljšati međusobno poverenje. Partner će vam pružati podršku.

Unećete nešto novo u drugoj polovini marta u vaš odnos sa partnerom, što će oboma prijati i omogućiti vam više dinamike i posvećenosti novim zajedničkim interesovanjima. Unećete promene i u vaš životni prostor. Više vremena ćete provoditi zajedno i moći ćete da intuitivno osetite potrebe voljene osobe. Vašem partneru ćete pružati upravo ono što mu odgovara.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom na početku marta doneće vam poznanstvo sa osobom sa kojom delite slična mišljenja i stavove i sa kojom ćete imati razne teme za komunikaciju. Uživaćete u razmeni mišljenja i iskustava. Ulaskom Merkura u znak Riba početkom druge dekade marta pojaviće se obostrana osećanja koja će vas zbližiti i spontano ćete započeti emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom i koja bi mogla da traje. Bićete ispunjeni srećom i dubokim emocijama.

Nešto stariji Strelci će uploviti u avanturu sa osobom koju će upoznati na jednoj zabavi. U početku ćete želeti ozbiljnu vezu ali ćete ubrzo shvatiti da se ne biste dobro uklopili zajedno, pa ćete odlučiti da uživate u avanturi dok bude trajala.



Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Prva polovina marta vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Praktikovaćete zdrav način života, fizičke vežbe, rekreaciju, odlazak u prirodu kad god nađete slobodnog vremena, što će doprineti stabilnom zdravlju i jačanju imuniteta vašeg organizma. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres zbog kvadrata Marsa sa Uranom. Potreban vam je odmor.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima. Od povrća jedite pasulj, sočivo, kukuruz, praziluk, šargarepu, kelerabu, grašak i celer. Od voća jedite jabuke, kruške, banane i pomorandže. Kao dodatak jelima uzimajte lanene i čia semenke, badem, orah i crnu čokoladu. Izbegavajte meso, ali možete jesti ribu. Mlečne proizvode i hleb jedite umereno.


Srećni brojevi za mart 2022.

5, 12, 17, 21, 26







Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Jarčeve!

Poslovne prognoze za mart 2022.

Dragi Jarčevi,
Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem znaku i doneće vam povoljne mogućnosti da pokrenete projekat koji ste duže vreme pripremali samostalno i čak ste uspeli da nađete sponzore koji bi podržali realizaciju. Od nadređenih ćete dobiti odobrenje i to bi moglo da se pozitivno odrazi na vašu karijeru. Značajan uspeh možete ostvariti ako se bavite arhitekturom, građevinarstvom i dizajnom. 

Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i otvoriće vam mogućnost da pokrenete nešto novo na polju trgovine, što vam može doneti veliku zaradu. Imaćete uspeha u pregovorima sa investitorima i osobama na visokom položaju koje će vas podržati u vašim poslovnim poduhvatima. Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Marsom. Ovo će vam doneti neočekivano povoljne mogućnosti za investiranje u nove tehnologije i izradu novih finansijskih planova koji će se pokazati isplativim u budućnosti. Merkur će 10. marta ući u znak Riba, što vas upozorava da budete pažljivi u planiranju i pregovorima jer možete načiniti propuste.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta omogućiće vam da jasno sagledate mogućnosti na poljima komunikacija, trgovine i saobraćaja i da se mnogo bolje pripremite za predstojeće dogovore. Imaćete dobar osećaj kako da postavite vaše planove za nove poslove. Kvadrat Venere sa Uranom će vam 19. marta doneti neočekivane teškoće u vezi finansiranja poslova koji su povezani sa oblastima zabave i ugostiteljstva. Izbegavajte da ulazite u finansijske rizike jer možete imati gubitke. Venera će 28. marta praviti konjunkciju sa Saturnom i omogućiće vam da veštim potezima i investiranju u jedan veliki projekat ostvarite finansijsku stabilnost. Pronaći ćete sigurne izvore novca koji će funkcionisati na duže rokove.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima finansija, građevinarstva, modernih tehnologija, inženjeringa i trgovine. Ako ste planirali sopstveni posao, moći ćete da ga započnete.



Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Marsom u prvoj dekadi marta doneće vam pojačanu bliskost sa voljenom osobom. Unećete nešto novo u vaš odnos što će poboljšati kvalitet vaše emotivne veze. Vašem partneru ćete prilaziti sa pažnjom, razumevanjem i iskrenim emocijama. Imaćete više poverenja jedno u drugo i usmerićete se ka jačanju vrednosti vašeg zajedničkog života.

Druga polovina marta vam donosi intuitivno razumevanje potreba vašeg partnera zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Neptunom. Biće vam lako da se oko svega važnog dogovorite i ispunićete svoja obećanja. Imaćete više vremena za skladne intimne trenutke i sa više strasti ćete pristupati voljenoj osobi, što će vaš odnos činiti dinamičnim i toplim.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Venere sa Marsom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je neobična i koja se svojom originalnošću, idejama i stavovima razlikuje od većine ljudi koje poznajete. Otkrićete mnogo kvaliteta u vašoj novoj simpatiji i to će biti upravo ono za čim duže vremena tragate. Kako će simpatije biti obostrane, za kratko vreme ćete postati bliski ali ne u dovoljnoj meri da biste odmah započeli emotivnu vezu. Za početak ćete biti u slobodnoj vezi.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će sa njima deliti slične poglede na život i životne vrednosti. To će biti neko ko će umeti da vas pokrene i ko će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Oboje ćete biti spremni na vezu i intimne odnose.


Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta će vas usmeriti da potražite nove metode zdravog života i brige za zdravlje. Iskoristite periode lepog vremena za boravak u prirodi i fizičke vežbe i rekreaciju na otvorenom prostoru jer će to doprineti jačanju vaše vitalnosti. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres. Biće vam potrebno više relaksacije.

Vaša ishrana bi trebalo da bude dijetalna. Jaja, meso i ribu možete jesti svakog dana. Od povrća jedite zelenu salatu, krastavac, kupus, spanać, karfiol i brokoli. Izbegavajte krompir, pasulj i grašak. Od voća jedite jabuke i kruške. Hleb, peciva, testenine, slatkiše, mlečne proizvode i sušeno voće izbegavajte. Pijte čaj i mineralnu vodu. Uzimajte B vitamin.


Srećni brojevi za mart 2022.

7, 13, 15, 21, 24







Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Vodolije!


Poslovne prognoze za mart 2022.

Drage Vodolije,
Mars će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji bi mogao da vam donese prednost nad konkurencijom i uveća vašu zaradu. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom i administracijom. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da veću sumu novca investirate u akcije na berzi koje su povezane sa farmacijom, velikim brendovima, društvenim organizacijama i multinacionalnim kompanijama, a koje bi vam mogle doneti velike dobitke. 

Mars će 6. marta ući u vaš znak gde će praviti konjunkciju sa Venerom, što će vam omogućiti da istaknete vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti i da steknete više poverenja od vaših nadređenih, klijenata i poslovnih partnera. Pokrenućete važan zajednički projekat koji će vas postaviti u centar javne pažnje. Merkur će ući u znak Riba 10. marta, a kako je u ovom znaku u izgonu, to vas upozorava da budete pažljivi u izradi finansijskih planova jer ćete na tom polju imati teškoće i suočavaćete se sa pokušajima spletki i prevara.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta omogućiće vam da uvidite sa koje strane i na koji način dolaze problemi sa kojima se suočavate na polju novca, pa ćete uspeti da to rešite i da pokrenete nove finansijske tokove koji će se odvijati neometano i koji će vam omogućiti da vaše planove na vreme sprovedete u delo. Mars će 22. marta praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane prepreke i zastoje u nabavci neophodnog materijala, što će vas primorati da pomerite neke rokove za kasnije. Zbog toga ćete doći u sukob sa pojedinim saradnicima. Krajem meseca ćete uspeti da rešite ove zastoje, nadoknadite eventualne gubitke i poboljšate poslovne odnose. Ostvarićete stabilno poslovanje.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, inženjeringa, ljudskih resursa, javnosti i usluga. Ako ste planirali da započnete sopstveni biznis, imaćete povoljne mogućnosti.


Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Sunce će 2. marta praviti sekstil sa Uranom i bićete raspoloženi da unesete nešto novo u prostor koji delite sa voljenom osobom. To će vas pokrenuti na zajedničke akcije koje će vam prijati i omogućiti vam da više vremena provodite zajedno. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom će vas pokrenuti da uvećate zajedničke finansije. Voljenoj osobi ćete pružati podršku.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta doneće vam plodne uvide u potrebe vašeg partnera, što će vam omogućiti da ispunite vašem partneru jednu veliku želju. To će pojačati vašu bliskost i poverenje. Sekstil Sunca sa Plutonom doneće vam više vremena za intimu i pojačaće vaše strasti i međusobnu privlačnost. Jedno drugome ćete poveravati vaše brige.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom se već jedno vreme viđate u tajnosti vas sve više privlači i budi u vama strasti. Odlučićete da vaš odnos ne držite više u strogoj tajnosti jer ćete oboje doći do zaključka da želite da ostanete zajedno i u bliskom odnosu. Bićete spremni da uđete u emotivnu vezu zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Neptunom sredinom meseca. Ova odluka će vas suočiti sa teškoćama jer će vaš partner prekinuti vezu u kojoj je bio ranije i nailazićete na neodobravanje i osudu okoline.

Nešto starije Vodolije će bliže upoznati osobu koja im u proteklom periodu poklanja pažnju i sa kojom provode slobodno vreme. Postaćete svesni kvaliteta vaše nove simpatije, a kako će ona biti otvorena na emotivnu bliskost, veza je moguća.


Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Vaše zdravlje će biti većim delom stabilno. Prijalo bi vam da svakodnevno idete u šetnju ili da se bavite rekreativnim fizičkim vežbama koje možete praktikovati u teretani i kod kuće. Prijalo bi vam da izlazite u prirodu na čist vazduh. U drugoj polovini marta će vam biti osetljivi zglobovi. Izbegavajte da mnogo sedite jer su mogući bolovi u leđima.

Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu. Od povrća jedite zeleno lisnato povrće kao što je zelena salata, blitva i spanać. Prijalo bi vam da pripremate testenine sa povrćem, kao i žitarice sa graškom i sočivom. Od voća jedite jabuke, kruške i pomorandže. Meso i ribu jedite umereno. Izbegavajte suhomesnate proizvode.


Srećni brojevi za mart 2022.

4, 9, 16, 20, 25








Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Ribe!

Poslovne prognoze za mart 2022.

Drage Ribe,
Mars i Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam pružiti pogodnosti za razvoj novih saradničkih odnosa koji će se pokazati obostrano korisnim i isplativim na duži rok. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom u vašem znaku će vam omogućiti da istaknete svoj autoritet, stručne sposobnosti i iskustvo. Uspećete da dođete na istaknut položaj. Vaši nadređeni će vam pružiti mogućnost da se dokažete, a vaši vešti potezi će vam doneti napredak u karijeri i bolje plaćeno radno mesto. 


Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam omogućiti da se održite važan sastanak sa investitorima kojima ćete ponuditi da podrže jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji se odnosi na uvođenje modernih tehnologija. Ovaj projekat će biti prihvaćen jer će se pokazati od velikog značaja za umrežavanje i brži promet robe i saradnje između privrednih subjekata. Merkur će 10. marta ući u vaš znak, a kako je ovde slab i u izgonu, potrebno je da budete pažljivi kako ne bi procurele neke vaše poslovne tajne i dospele u ruke konkurencije.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom dogodiće se 13. marta u vašem znaku i doneće vam korisne uvide koje projekte biste trebali da pokrenete, a koji bi vam se najviše isplatili u narednom periodu. Imaćete dobar osećaj za dobitne poteze u pravo vreme koji će vam doneti uspon u karijeri i uvećati vašu zaradu. Sekstil Sunca sa Plutonom će vam pomoći da postignete uspeh u timskom radu i u saradnji sa društvenim institucijama. Bićete u stanju da se prilagodite svim promenama na privrednom polju i izvučete korist za sebe. Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, što će vam otvoriti nove mogućnosti za investiranje i jasnu viziju u koje oblasti biste trebali da ulažete novac kako biste ostvarili sigurne dobitke u budućnosti.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, finansija, zdravstva, modernih tehnologija i kreativnog dizajna.


Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta će vam omogućiti da izdvojite više vremena za intimne trenutke uz voljenu osobu i da se posvetite jedno drugome. To će uneti nov kvalitet u vašu vezu i omogućiti vam da se bolje razumete i ojačate međusobno poverenje. Ulaskom Merkura u vaš znak partner će početi više da se oslanja na vas.

Sekstil Merkura sa Uranom u drugoj polovini marta pokrenuće razgovore sa partnerom u vezi novih planova. Oboje ćete imati ideje kako da poboljšate vašu vezu i zajednički život i oko toga ćete se složiti. Dobro ćete se razumeti u svemu. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom i Neptunom doneće vam uvide šta je vama i voljenoj osobi potrebno za sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom na početku marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je ozbiljna, komunikativna i koja će vam doneti nova iskustva u ljubavi. To je starija osoba sa kojom ćete ući u neku vrstu tajne ili slobodne veze. Ulaskom Merkura u znak Riba doći će do buđenja obostranih osećanja, nakon čega ćete imati utisak da ste se pronašli kao srodne duše. Počećete da otkrivate emotivne dubine jedno u drugom i vaš odnos će se razvijati ka sve većoj bliskosti.

Nešto starije Ribe će privući osoba koja će ih obasipati pažnjom i savetima koji će biti vrlo korisni. Od samog početka ćete imati poverenja u tu osobu, a kasnije ćete početi i da osećate obostranu ljubav. U drugoj polovini marta ćete započeti vezu.


Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Sekstil Sunca sa Uranom na početku marta usmeriće vas u pronalaženja novih metoda za očuvanje i unapređenje vašeg zdravlja. Više pažnje ćete poklanjati svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Slobodno vreme ćete provoditi u prirodi i više ćete se kretati. Počećete da koristite i novi metod zdrave ishrane, što će vaš organizam pročistiti od toksina i podići imunitet.

Ishranu ćete promeniti tako što ćete primeniti keto dijetu koju ćete otkriti na nečiju preporuku. Jedite jaja, a od mesa jedite piletinu, govedinu i ribu. Od povrća uzimajte spanać, kelj, brokoli i karfiol. Od voća jedite avokado i borovnice, kao i koštunjavo voće i semenke. Izbegavajte žitarice, slatkiše, voće poput banane i pomorandže, a od povrća krompir.


Srećni brojevi za mart 2022.

4, 12, 17, 20, 23
 

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Prvi deo!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>