Style

Ljubav

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Drugi deo!

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Drugi deo! Pogledajte šta vam zvezde poručuju za narednih mesec dana ako ste Lav, Devica, Vaga, Škorpija...

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Drugi deo! Svet Plus




Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Lavove!


Poslovne prognoze za mart 2022.

Dragi Lavovi,
Mars i Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mogućnost da se premestite na bolje radno mesto. Bićete u prilici da pokrenete nove usluge koje će vam privući više klijenata i doneti vam uvećanu zaradu. Konjunkija Sunca sa Jupiterom će vam omogućiti da pokrenete nove izvore za finansiranje i poboljšaće vaš platni promet, što će pozitivno uticati na uvećanje salda na vašem računu. Bićete u mogućnosti da sklopite nove finansijske ugovore koji će se pokazati dobitnom kombinacijom u budućnosti. 


Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam otvoriti mogućnosti da započnete bar jedno poslovno partnerstvo. Uspeh ćete ostvariti na poljima javnosti, marketinga, ljudskih resursa inženjeringa. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da obratite pažnju na moguće propuste u planiranju i organizovanju važnih finansijskih transakcija. Zahvaljujući konjunkciju Sunca sa Neptunom, uspećete da uvidite eventualne propuste i izbegnete teškoće. Nemojte ulaziti u rizike.

Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna. Vaše napore i planove ćete usmeriti ka dobijanju podrške za projekte koje planirate da pokrenete uskoro. Neophodna vam je saradnja sa osobama na visokom položaju, kao i dobijanje administrativnih dozvola koje izdaju nadležna ministarstva i druge državne ustanove. Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti neslaganja sa poslovnim partnerima u pogledu novih metoda rada i vaših ideja kako biste trebali da pristupate realizaciji zajedničkih radnih zadataka. Nailazićete na teškoće u odnosima sa nadređenima i u oblastima javnosti. Konjunkcija Venere sa Saturnom će vam krajem meseca omogućiti da pokrenete jedan veliki posao.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, obezbeđenja, inženjeringa i u IT sektoru. Vaše stručne sposobnosti će biti tražene.


Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta doneće vam dobro razumevanje sa partnerom. Razgovaraćete o novim zajedničkim planovima. Najviše će vas zanimati kako da uvećate zajednički budžet. Oboje ćete imati zanimljive ideje u vezi toga. Sve na šta se zajedničkim snagama usmerite i gde pokažete inicijativu, uspećete da ostvarite.

Druga polovina marta donosi vam različite poglede na jedan zajednički cilj, što će izazvati napetost i nesuglasice. Pružiće vam se mogućnost da otputujete zajedno na mesto koje bi vam oboma prijalo i to će vam omogućiti da se opustite i da nađete rešenje u vezi onoga gde niste mogli da se složite. Krajem marta ćete ostvariti stabilnost i mir u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je društvena i u toku sa aktuelnim trendovima. Otkrićete kako imate slična shvatanja i odlično ćete se razumeti. Počećete da se viđate i da zajedno izlazite. Pojaviće se obostrane emocije u drugoj polovini marta ali ćete i vi i vaša simpatija biti nesigurni da li želite da uđete u vezu ili vam odgovara slobodna varijanta. Do kraja meseca ćete se odlučiti da započnete vezu koja će biti ozbiljna.

Nešto stariji Lavovi će više nego obično učestvovati u društvenim aktivnostima gde će upoznati osobu sličnih shvatanja sa kojom će početi privatno da se viđaju. Do kraja meseca ćete se dobro upoznati i bićete spremni da započnete novu vezu.


Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Prva polovina marta vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Potrebno vam je da se često izlazite u prirodu i da izbegavate gradsku gužvu i zagađen vazduh kad god ste u prilici. U drugoj polovini marta ćete biti pojačano osetljivi na stres. To će vam donositi povremene psihosomatske smetnje. Biće vam osetljivi zglobovi. Potrebe su vam vežbe za leđa i vrat.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice za jačanje imuniteta. Od povrća jedite šargarepu, krompir, bundevu, paradajz, cveklu, crveni kupus, crvenu papriku i crveni luk. Od voća jedite jabuke, pomorandže, urme i suvo grožđe. Ribu pripremajte često. Meso jedite umereno. Pojačajte unos orašastih plodova, kurkume, đumbira i selena. Pijte zeleni čaj.


Srećni brojevi za mart 2022.

5, 12, 17, 20, 24






Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Device!

Poslovne prognoze za mart 2022.

Drage Device,
Merkur će praviti konjunkciju sa Saturnom 2. marta i omogućiće vam da pokrenete nove usluge koje će unaprediti vaše poslovanje na duži rok i doneti vam sigurne i stalne klijente. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam povoljne mogućnosti za sklapanje novih ugovora i ulazak u nova i profitabilna poslovna partnerstva. Ostvarićete uspešno partnerstvo sa jednom osobom na visokom položaju i sa finansijskom institucijom. Uspeh vas očekuje ako se bavite javnim poslovima. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će dodatno uticati na uvećanje vaše ponude usluga i pokretanje novih projekata. 


Pružiće vam se mogućnosti da promenite radno mesto i da dobijete ono gde biste imali više mogućnosti da dalje napredujete, kao i da zauzmete jednu od nižih rukovodećih pozicija. U svom radu ćete početi da upotrebljavate nove metode i moderniju tehnologiju. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da budete pažljivi u koordinaciji sa poslovnim partnerima jer tu može da dođe do nesporazuma.

Sunce će praviti konjunkciju sa Neptunom u drugoj dekadi marta i doneće vam uvide u potrebe javnosti, što bi moglo da vam donese uspeh i uveća zaradu ako se bavite marketingom, ako ste javna ličnost ili ste stručnjak za odnose sa javnošću. Imaćete mogućnost da sklopite novo partnerstvo koje će vam otvoriti velike poslovne mogućnosti. Merkur će 17. marta praviti sekstil sa Uranom i doneće vam podršku za uvođenje novih tehnologija u vaš način rada, a bićete u mogućnosti i da poboljšate vaše stručne veštine. Merkur će u trećoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Jupiterom i Neptunom. Ostvarićete važne dogovore sa poslovnim partnerima i rešićete veći deo administrativnih obaveza. Poboljšaćete vam se platni promet.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, pravosuđa, marketinga, trgovine, prosvete, logistike i transporta.


Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Jupiterom u vašem polju ljubavi i braka uneće sklad i sreću u vaš odnos sa voljenom osobom. U svemu ćete se dobro razumeti i pružaćete jedno drugom podršku. Ulazak Merkura u znak Riba 10. marta omogućiće vam da se sa partnerom intuitivno razumete. Vaš partner će vam poklanjati više pažnje, a vaša osećanja će biti duboka i iskrena.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom donosi vam intuitivne uvide u potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti da svom partneru ispunite jednu veliku želju. Imaćete uvide šta vam je potrebno da bi vaš odnos bio skladniji. Konjunkcija Merkura sa Neptunom pokrenuće vas ka razgovorima o zajedničkih ciljevima oko čega ćete lako moći da se uskladite i dogovorite.

Ako ste slobodni:

Početak marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas osvojiti svojim optimizmom i plemenitošću. Pokloniće vam pažnju i otvoriće vam nove vidike. Umeće da vas nasmeje. Zaljubićete se i počećete da se viđate i izlazite sa vašom novom simpatijom. U drugoj polovini marta ćete otkriti da nije sve toliko idealno kako vam je delovalo na početku jer ćete uvideti da imate različita mišljenja i stavove oko važnih životnih stvari. To vas neće sprečiti da date šansu ljubavi i uđete u vezu.

Starije Device će ostvariti blizak kontakt sa osobom koju su nedavno upoznali i sa kojom su pronašle mnogo zajedničkih tema za razgovor. Između vas dvoje će se pojaviti osećanja u sredinom marta, što će otvoriti mogućnost emotivne veze.

Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u vašem polju zdravlja na početku marta usmeriće vas ka uvođenju novih metoda za brigu o vašem zdravlju. Na prvom mestu ćete se potruditi da promenite neke ustaljene ali loše navike, a to će vam pomoći da steknete jaču otpornost na stres. Prijaće vam da provodite više vremena u prirodi, na mestima gde je vazduh čist.

Tokom marta će vam prijati dijetalna ishrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od jaja koja možete jesti na sve načine. Meso jedite svakodnevno, posebno piletinu i junetinu. Ribu obavezno uvrstite u svakodnevnu ishranu. Od povrća jedite zelenu salatu, kupus, brokoli, spanać i pečurke. Jedite orah i suncokretove semenke. Izbegavajte slatkiše, hleb i mleko.

Srećni brojevi za mart 2022.

3, 8, 14, 19, 25






Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Vage!

Poslovne prognoze za mart 2022.

Drage Vage,
Konjunkcija Merkura sa Saturnom 2. marta će vam omogućiti da pokrenete realizaciju planova povezanih sa oblastima dizajna, projektovanja, arhitekture i inženjerskih poduhvata. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom će vam omogućiti da obezbedite sve što je potrebno za velike poslove kao što su građevinski radovi i proizvodnja mašina i alata. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i otvoriće vam mogućnosti za uvođenje novih usluga koje će privući veći broj korisnika i uvećati vašu zaradu. Poboljšaćete saradnju sa osobama na visokom položaju i sa finansijskim institucijama.

Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije gde će praviti konjunkciju. Dobićete nove kreativne ideje koje ćete početi da razrađujete u saradnji sa još jednom ili više osoba koje imaju izražen osećaj za aktuelne trendove i potrebe klijenata. Uspeh vas očekuje ako se bavite programiranjem, prosvetom ili oblastima zabave. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab i to vas upozorava da pažljivo proverite planove i dogovore u vezi novog programa usluga jer će se to odvijati otežano.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta će vam omogućiti da uvidite i ispravite eventualne nepravilnosti u organizaciji aktuelnih radnih zadataka. Imaćete dobar osećaj za želje i potrebe vaših klijenata, što će vam doneti uvećanu zaradu ako se bavite oblastima lepote. Kvadrat Venere i Marsa sa Uranom će prouzrokovati neočekivane poremećaje u platnom prometu i izazvaće zastoje, zbog čega će kasniti realizacija prioritetnih zadataka. Izbegavajte da se zadužujete. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna i usmeriće vas na sklapanje novih ugovora i poslovnih partnerstava. Sa aktuelnim partnerima i saradnicima ćete učvrstiti odnose. Očekuje vas uspeh u oblastima javnosti. Rešićete važne pravne obaveze.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, usluga, javnosti, pravosuđa, komunikacija i trgovine.


Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u znak Vodolije i konjunkcija sa Venerom u prvoj dekadi marta omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će pojačati vaša osećanja. Imaćete više zabave, zajedničkog vremena i aktivnosti. Vaša emotivna veza će dobiti na kvalitetu. Više nego obično ćete se oslanjati jedno na drugo u važnim stvarima.

Druga polovina marta vam donosi nesuglasice u vezi ulaganja zajedničkih finansija. U vezi toga ćete imati različite predloge i biće vam teško da se dogovorite, što će dovoditi do napetosti. Tek krajem meseca ćete uspeti da postignete kompromis oko toga, nakon čega ćete uneti stabilnost u vašu vezu. Posvetićete se ostvarenju ciljeva sa entuzijazmom.

Ako ste slobodni:

Prva dekada marta vam donosi novo poznanstvo i snažnu obostranu privlačnost sa osobom koju ćete upoznati na jednoj zabavi, a koja će se svojom originalnošću razlikovati od većine ljudi koje poznajete. Ući ćete u intimne odnose i u slobodan tip veze. Vaš novi emotivni partner će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Ono što će vam smetati u ovoj vezi je što je vaš partner navikao da daje sebi previše slobode. To će biti iskušenje koje možete da prevaziđete ako se potrudite.

Starije Vage će upoznati privlačnu i zanimljivu osobu sa kojom će naći mnogo zajedničkih tema. Vaša simpatija neće biti spremna za emotivno vezivanje ali ćete moći da se viđate, izlazite, zabavljate i da imate intimne odnose. Pristaćete na to.


Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Jupiterom u vašem polju zdravlja, počećete da praktikujete nove metode zdravog života koje će doprineti jačanju vašeg imuniteta, a popraviće vam se i fizička kondicija. Koristilo bi vam da počnete da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju u vidu joga vežbi uz meditaciju. To će vam doneti stabilnost.

Namirnice bogate vlaknima vam se preporučuju za ishranu. To će imati pozitivan uticaj na vaše varenje i kardiovaskularni sistem. Od povrća jedite pasulj, kukuruz, brokoli i sušeni grašak. Od voća jedite jabuke, kruške i suve šljive. Lanene i čia semenke i badem uzimajte kao dodatak jelima. Mlečne proizvode, meso i hleb uzimajte umereno. Jedite crnu čokoladu.


Srećni brojevi za mart 2022.

2, 6, 10, 17, 23







Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Škorpije!

Poslovne prognoze za mart 2022.

Dragi Škorpioni,
Sunce će 2. marta praviti sekstil sa Uranom i doneće vam neočekivane pogodnosti da pokrenete realizaciju jedne vaše kreativne ideje i da sklopite novo poslovno partnerstvo. Ostvarićete uspeh, napredak i bolju zaradu u kreativnim poslovima kao što je dizajn, ali i u marketingu. Imaćete dobar osećaj za potrebe javnosti i za privlačenje novih klijenata. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju. 

Otvoriće vam se mogućnosti da nabavite nova i moderna sredstva za rad koja će vam znatno ubrzati i unaprediti proces rada i izvršavanje radnih zadataka. Bićete u mogućnosti i da se premestite u novi radni prostor. Većinu rokova ćete uspeti da postignete na vreme zahvaljujući primeni novih tehnologija i boljoj organizaciji. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab, što vas upozorava da izbegavate da ulazite u bilo kakve rizike, kako poslove tako i finansijske jer bi ste mogli da se nađete na gubitku. Konjunkcija Sunca sa Neptunom će vam omogućiti da imate jasan uvid koji potezi mogu da vam donesu siguran uspeh.

Sunce će 18. marta praviti sekstil sa Plutonom, što će vam omogućiti da postignete važan dogovor u vezi finansiranja važnih i velikih projekata. Obezbedićete i neophodnu logistiku. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom, saobraćajem, zabavom i edukacijom. 

Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivana neslaganja sa jednim poslovnim partnerom, zbog čega ćete biti primorani da neke rokove pomerate, a to se može negativno odraziti na vaše finansije. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna, što će vas motivisati da se usmerite na poboljšanje vaše ponude usluga. Vaši nadređeni će vam poveriti odgovornije radne zadatke. Uspeh vas očekuje u oblasti zdravstva.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima prosvete, građevinarstva, dizajna, trgovine i u sektoru usluga. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu.


Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Plutonom na početku marta dovešće do buđenja strasti između vas i voljene osobe, što će pojačati vašu bliskost i uneti nov kvalitet u vaš odnos. Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Marsom. Bićete motivisani da unesete promene u prostor koji delite sa voljenom osobom. Vaši porodični odnosi će se poboljšati.

Kvadrat Venere sa Uranom u drugoj polovini marta prouzrokovaće iznenadna neslaganja sa voljenom osobom zbog toga što ćete više vremena provoditi u društvenim aktivnostima, a manje ćete imati vremena za partnera i porodicu. Krajem meseca ćete uspeti da ostvarite stabilnost i sklad na emotivnom polju zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi marta osobu koja će vas snažno privući svojim slobodnim i savremenim shvatanjima, originalnim stilom života i pažnjom koju će vam pokloniti. Kako će privlačnost biti obostrana, ubrzo ćete ući u intimne odnose. Ubrzo ćete otkriti kako vaš partner nije spreman da uđe u emotivnu vezu nego mu odgovara samo slobodna varijanta. Bićete u iskušenju da prekinete odnos ali ćete odlučiti da budete mudri i utičete na partnera da poželi vezu.

Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja je razvedena ali je spremna na novu vezu. Otkrićete kako se u mnogim stvarima slažete, osim što vaša nova simpatija nije spreman za zajednički život. Nećete na tome insistirati i bićete strpljivi.


Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta će uticati na jačanje vašeg imuniteta i pokrenuće vas da više pažnje posvetite očuvanju vašeg zdravlja. Počećete da praktikujete nove metode zdravog života i fizičkih vežbi. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres zbog kvadrata Marsa sa Uranom. Mogući su bolovi u leđima i zglobovima.

Vaša ishrana bi trebalo da se bazira na namirnicama koje u sebi sadrže antioksidanse. Od voća jedite suvo grožđe, borovnice, avokado, pomorandže, crveni grejpfrut, kivi, banane i jabuke. Od povrća će vam prijati spanać, brokoli, pasulj, krompir i kupus. Od mlečnih proizvoda jedite tofu sir. Za dodatak ishrani potrebni su vam zeleni čaj, kurkuma i matičnjak.


Srećni brojevi za mart 2022.

3, 11, 16, 20, 24

 

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Treći deo!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>