Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović i Ivana Veljović: Šok detalji!

Kristijan Golubović je optužen za zlostavljanje svoje bivše supruge. Ivana Veljović ga tužila za nasilje, a on traži poligraf!  Ivana se nije pojavila na sudu, što smo i očekivali, kaže Kristina.

Kristijan Golubović i Ivana Veljović: Šok detalji! Screenshoot/Instagram
Kristijan Golubović je optužen za zlostavljanje svoje bivše supruge Ivane Veljović Golubović. On vodi borbu za starateljstvo, a sada je govorio o tome koliko mu je teško, te da vrlo retko viđa svoju ćerku Veru, a u tome ga ja podržala devojka Kristina Spalević.

Po rečima Spalevićeve, Kristijan Golubović je od strane svoje supruge navodno tužen za fizičko zlostavljanje, ali i korišćenje nedozvoljenih supstanci, te je Golubović na zakazanom ročištu tražio da se podvrgne poligrafu, kako bi dokazao istinu.

Kristina Spalević se oglasila za Srbija Danas, te objasnila šta se dogodilo u sudnici, ali je pomenula i da su jako ogorčeni na socijalnu službu, jer Kristijan navodno nije moga da čestita rođendan svojoj ćerki, te ni da joj odnese poklone, ali ni tortu, o čemu je govorio u snimku objavljenom na njihovom jutjub kanalu.- Jako mi je teško što se Kristijan nalazi u ovakvoj situaciji, provereno to ne zaslužuje. Ivana se nije pojavila na sudu, što smo i očekivali ali koliko sam upućena, na suočavanje mora da dođe. Smatram da je degutanto da ja komentarišem njihov odnos i raspravu ali dokazi koje sam videla i činjenice kroz život sa Kristijanom mi daju za pravo da mu dam javnu podršku i da stanem uz njega - počela je Kristina.- Kristijan ima 6 svedoka iz svoje okoline koji su bili pristuni u trenucima njegovog odnosa sa Ivanom, tako da će sve izaći na videlo. Sve da stavimo na stranu, sutra i meni može da bude loš muž, ali loš otac nije sigurno i ne zaslužuje ovakav tretman u toj ulozi. Za rođendan smo pokušali da stupimo u kontakt sa CZR Kraljevo, sa čije strane se Kristijan sabotira u ovom slučaju otvoreno. Tri dana je pokušavao da ih dobije, namerno su ga diskriminisali i nisu hteli da se jave. Tako da torta i pokloni nisu uručeni maloj Veri. Nakon toga, Kristijan je bio jako tužan i depresivan - rekla je Spalevićeva.- Ona u tužbi navodi da je uložila novac u renoviranje stana, a Kristijan je to uradio od prethodno zarađenog novca pre Zadruge. Navodi da je slala novac njegovom sinu, a iznos je daleko mali što postoji dokumentovano takođe. Za Kristijana takođe nije slala novac, iako je navela da je slala njemu. Bitna stvar je da je Kristijan na sudu zahtevao poligraf za sve tačke koje je ona iznela, da koristi psihoaktivne supstance i da je fizički zlostavljao - zaključila je Kristina.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas/Kurir

Povezane vesti:


>