Svet

Region

Hothouse Flowers nastupa prvi put u Srbiji! (VIDEO)

Hothouse Flowers bend nastupa prvi put u Srbiji! Na mnogobrojne zahteve fanova, organizator ovogodišnjeg BIF-a rešio je da dovede Hothouse Flowers, koji će na najbolji način uveličati proslavu Dana Svetog Patrika u Beogradu.

Hothouse Flowers nastupa prvi put u Srbiji! (VIDEO) Foto: HHF promo



Podsetimo – harizmatični Irci trebali su da nastupe u Bitefartcafeu u martu 2020-e kada su rasprodali koncert. Nažalost, u Srbiji je zbog Korone bilo uvedeno vanredno stanje sa policijskim časom i nastup je morao da bude otkazan.


Ove godine stekli su se uslovi za dolazak na Beogradski Irski Festival i Liam, Fiachna i Peter ne kriju svoje oduševljenje što će konačno nastupiti u našoj prestonici 18. marta u Bitefartcafeu - pogledajte video pozdrav:





 


Hothouse Flowers oformljeni su davne 1985-e u Dablinu. Pevač Liam O Maonlai, gitarista Fiachna O Braonain i basista Peter O’Toole su svojom sjajnom mešavinom rocka, irske tradicionalne muzike i soula privukli pažnju čuvenog Bona Voxa iz U2, koji im je odmah ponudio ugovor sa svojom diskografskom kućom.

Do sada su izdali trinaest albuma, a najviše su ih proslavile numere ‘’Don’t Go’’, ‘’Give It Up’’ i ‘’I Can See Clearly Now’’.

Ulaznice za koncert možete kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online po ceni od 1300,00 RSD.


 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>