Region

Svet

Van Gogh u Kombank dvorani dva uzastopna dana! (VIDEO)

Grupa Van Gogh u Kombank dvorani dva uzastopna dana 11. i 12. marta! Vangogovski "Visoki napon" doneće publici sviračku energiju kao i pregršt horski pevanih refrena! 

Van Gogh u Kombank dvorani dva uzastopna dana! (VIDEO) Foto: KD Promo
Najavljujući novinarima rasprodat prvi koncetni datum zakazan za 11. mart, grupa koja regionalno slovi za koncertno najeksplozivniju muzičku "mašinu", saopštila da će zasvirati još jedan dan i to 12. marta, dan posle koncerta koji je probudio veliku pažnju publike. Istovremeno, mediji su  na kofrerenciji u klubu Lisabon u kultnoj Dvorani, imali prvi put priliku da vide nikad do sada objavljen spot za pesmu PIPI.
 
Podsetimo, grupa Van Gogh se tačno pre tri godine sa scene Kombank Dvorane publici poklonila akustik koncertom, a ovoga puta, na istu binu, bend se  vraća pesmama „VISOKOG NAPONA“ koje decenijama grupa nije svirala i koje će autentično oslikati energiju "No Comment" albuma, izdatog pre 25 godina.
 
Vangogovski "Visoki napon" doneće publici sviračku energiju kao i pregršt horski pevanih refrena! Pesmama iz različitih perioda njihove višedecenijske muzičke karijere, kao i svojom kreativnom nepredvidivošću, bend će se publici predstaviti u potpuno novom svetlu.
 
Frontmen benda Zvonimir Đukić Đule rekao je okupljenim medijima u klubu Lisabon da je 25 godina proletelo brzinom munje od, kako kaže, njegovog omiljenog rifovima i vriskom publike nabrijanog albuma „No comment“: 


„Jezgro našeg "napona" je danas jače nego ikada pre, pazimo se i čuvajmo, jer ako stanemo gubimo sve! Kao ljudi i kao bend, još uvek smo u šinama sreće, a svaki naš koncert je za nas novi inspirativni izazov“
, ističe za svirku vidno zagrejan frontmen Van Gogha-a i dodaje da će se 11. i 12.marta spojiti energija, emocija i strast starije i mlađe publike u takozvanom grotlu ljubavi: 

„Dragi ljudi, uz duboki naklon svima koji ste ostali verni ideji i poruci koju nosi rokenrol, 11. i 12. marta vas čekamo uz visoki Vangogovski gitarski napon“.

 
Dugogodišnji bubnjar Srboljub Radivojević rekao je sa svoje strane da i je i posle 25 godina od kultnih koncerata u SKC-u, u članovima benda još jači plamen:

„ Jedva čekamo da se 11. i 12. marta ponovo zagrlimo sa našom publikom, i kako dolikuje onima koji se ne predaju, uz zajednički huk i zvuk, proslavimo 25. "No Comment" rođendan“, ističe Radivojević.
 
 
Koncert će biti održan u skladu sa propisanim epidemiološkim merama.
 
Inače, u cilju pomoći i podrške humanitarnom radu Fondacije Plan B, kupovinom "limited edition" majice sa printom Đuletovog lika, proizvedene u seriji od 100 komada, po ceni od 3.490 din. u Jugotonovoj prodavnici u Nušićevoj br. 27, uz majicu svaki kupac  na poklon dobuha i ulaznicu za koncert 12. marta.

Sve dodatne informacije pratite na web shopu


KARTE ZA DRUGI  KONCERT 12. MARTA SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE i ONLINE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>