Region

Svet

Tijani Čurović pokucali su izvršitelji na vrata!

Glumici Tijani Čurović pokucali su izvršitelji na vrata i to zbog duga, kako navodi, od 14,84 dinara. Ona je na "storiju", objavila pismo od izvršitelja o pokušanom popisu pokretnih stvari.

Tijani Čurović pokucali su izvršitelji na vrata! Screenshoot/Instagram



Tijana Čurović se ovim povodom odmah požalila na društvenoj mreži Instagram i iskazala svoju nevericu.

Glumica je na Instagram "storiju", objavila fotografju računa na kom piše kako njen dug iz prethodnog obračunskog perioda za električnu energiju iznosi 14,84 dinara, a onda je u sledećem "storiju", objavila pismo od izvršitelja o pokušanom popisu pokretnih stvari i napisala sledeće:







- Da li verujete da mi izvršitelji dolaze na kuću da mi popisuju stvari zbog 14 dinara koje sam slučajno pogrešno prepisala na poslednjem računu - zapitala se ona.

Inače, Tijana Čurović razvela se od kolege Slaviše Čurovića pre sedam godina, sa kojim ima ćerku Taju.






Međutim, međutim u njihovom odnosu došlo do preokreta.

Tijana je nedavno objavila zajedničku fotografiju, a opisom je nagovestila pomirenje, a zatim i potvrdila da su njih dvoje ponovo zajedno.


- Šta ostaje iza nas ako ne porodica - napisala je Tijana, pa rekla za medije sledeće:

- Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno - rekla je Tijana za "Story".



Za razliku od mnogih razvedenih parova, Tijana i Slaviša uspeli su da prebrode sve što ih je razdvajalo i da sačuvaju svoju porodicu. Međutim, i dalje je misterija šta je bio razvod njihovog razlaza jer očigledno ljubavi nije nedostajalo dok su se sve vreme ponašali kao da do razlaza nije došlo, a na kraju se i ponovo okupili.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>