TV Show

Parovi

Na male ekrane stiže zabavno takmičarski šou Survivor! (VIDEO)

 Televizija Nova S uskoro na male ekrane donosi zabavno takmičarski šou Survivor koji je širom sveta poznat kao jedan od najuspešnijih televizijskih formata krunisan prestižnom nagradom Emmy.

Na male ekrane stiže zabavno takmičarski šou Survivor! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Prepun iznenađenja i preokreta, Survivor je šou koji gledaocima pruža najveće televizijsko uzbuđenje, a bazira se na napetim izazovima iskušenja i izdržljivosti u kojima samo najspremniji mogu da opstanu!

Odvažni kandidati avanturističkog duha će blagodati modernog života zameniti boravkom na egzotičnoj Dominikanskoj Republici gde će ispitati svoje fizičke i psihičke granice, a neki od zadataka sa kojima će se svakodnevno suočavati biće pribavljanje vode i hrane za svoje oskudne obroke kao i pravljenje sopstvenog skloništa.

Iako će u show Survivor doći kao stranci, kandidati će biti primorani da se udruže i upotrebe svoju kolektivnu inteligenciju kako bi preživljavanje bez ikakvih savremenih pogodnosti učinili malo lakšim. Na mikro lokaciji koja je izolovana od ostatka sveta, kandidati će se svakodnevno suočavati sa zahtevnim izazovima koji će testirati široki spektar njihovih fizičkih i mentalnih sposobnosti.

Plivanje, trčanje, testovi izdržljivosti i rešavanje zagonetki samo su neki od intenzivnih zadataka koji će zahtevati fokus i potpunu predanost kandidata, a sve sa ciljem da steknu imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i osvoje nagrade koje mogu znatno olakšati njihov boravak na ostrvu.






Izloženi surovim uslovima na nepoznatom terenu sa minimalnim sredstvima za život, kandidati će pokušavati da nadmudre, nadigraju i nadmaše jedni druge kako bi izbegli eliminaciju, a ključni faktori za uspeh su motivacija, snaga i izdržljivost.

Ali, samo oni kandidati koji su spremni da nadmaše sami sebe mogu da osiguraju sopstveni opstanak, pobedu i novčanu nagradu u igri iskušenja koju donosi Survivor.



 
 

Pet boja za kosu koje će dominirati! Od vanile do trešnje!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Nova S

Povezane vesti:


>