Ljubav

Style

Mars i Venera donose ljubav svima, a Lav upoznaje ljubav na poslu!

Lav upoznaje ljubav na poslu! Mars i Venera donose ljubav i strast, ova dva znaka upoznaće srodnu dušu do polovine marta...

Mars i Venera donose ljubav svima, a Lav upoznaje ljubav na poslu! Svet Plus



Aspekt Marsa i Venere koji će potrajati do 13. marta donosi nam ljubav, strast, dominaciju i ispunjenje želja najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac.

Sam ovaj spoj će se odigrati u znaku Jarca, kada će svaka ljubav dobiti stabilnost, trajnost i, ma koliko zvučalo paradoksalno - racionalnost i svesnost.

Uticaj ovog aspekta će se osećati celog februara, ali i tokom marta. Mnoge veze započete u ovom periodu imaju tendenciju da uspeju na duže staze, dok one nesigurne i klimave imaju podršku da budu obnovljene i da parovi krenu ispočetka.

Gotovo do polovine marta 2022. trajaće odličan period za ljubav, poznanstva, druženja vođena jakom strašću. Ovu konjukciju će svaki znak osetiti u određenoj meri, u zavisnosti od kuće u kojoj im se ova konjukcija dešava. Najjače će se odraziti na one koji imaju natalnu postavku ove dve planete u Jarcu.


OVAN


I ako ste sami i ako ste zauzeti, u ovom periodu ste u prilici da se zaljubite na radnom mestu ili kroz posao kojim se bavite. Flert sa kolegama/koleginicama, upuštanje u intimu sa istima gotovo su izvesne.

Biće vam teško da odolite naletima strasti koji će vas preplavljivati svaki put kada se susretnete sa osobom koja vam se dopada, a koja je na neki način povezana sa vašim poslom.


BIK

Kod vas se može desiti poznastvo sa osobom koja ima neke veze sa inostranstvom. Takođe može doći do upuštanja u vezu sa osobama koje su povezana sa fakultetom, edukativnim sistemima.


BLIZANCI

Kod vas će sve odisati flertom, u vazduhu će se osećati poziv na intimu. Imaćete naglašenu potrebu da se osamite sa partnerom; ako ste, pak, sami, čeka vas susret sa nekim ko se bude pojavio na mestima realizacije vaših finansijskih planova, ili nekim ko dolazi sa planinskog mesta. Svakako, ovo je period jake strasti.


RAK

Partnerski odnosi se podižu na viši nivo, pa će se mnogi Rakovi opredeliti da u ovom periodu sklope brak ili počnu zajednički život sa osobom sa kojom su u vezi. Ovo je dobar period da se poprave loši odnosi, period vraćanja starih partnera, ali i period započinjanja bitnijih odnosa. Mogućnost upoznavanja sudbinske osobe za brak.






LAV

Oko vas će svuda biti ljubav - bilo u svakodnevnim aktivnostima, bilo na poslu. Imaćete udvarače, ali i vi ćete biti koketni. Aspektovano je uplovljavanje u veze kroz radno mesto ili možda upoznate nekog preko posla, na putu ka poslu. Dosta lep period, povećan libido.



DEVICA

Vama će ljubav ovog meseca biti jača strana. Pratiće vas ljubav i sve što uradite urodiće plodom. čeka vas dosta poznanstava, kretanja, druženja, strasti - iskoristite ovaj period ako ste sami. Zauzeti će uživati sa svojom voljenom osobom.


VAGA

Ovo je period kada ćete uživati sa svojim partnerom u vaša "četiri zida". Lepo slaganje sa porodicom, prijatna atmosfera u kući. Onima koji su sami pojaviće se neko ko živi u istoj zgradi ili u vašoj okolini. Dosta flerta je pred vama.


ŠKORPIJA


Ljubav će vas pratiti u korak, čeka vas dosta udvaranja i flerta na kraćim putovanjima ili u komšiluku. Postoji, takođe, i mogućnost upoznavanja potencijalnog partnera preko rodbine, ali i dosta udvaranja preko društvenih mreža.

Ako ste zauzeti, možete se nadati da ćete sa voljenom osobom do polovine marta razmenjivati lepe reči i jake strasti.






STRELAC

Ukoliko ste slobodni, do polovine marta možete upoznati potencijalnog partnera na mestima poput prodavnice, restorana, banke... Ovo je ujedno i period darivanja, pa očekujte neočekivano. Zauzeti će uživati, pregršt pažnje ćete poklanjati jedno drugom.


JARAC

Vama se pokreće emotivni život. Svi slobodni Jarčevi će privlačiti pažnju. Dosta ljubavi će biti oko vas, dosta udvaranja. Zauzeti će uživati u svojim emocijama i veze će podići na viši nivo.

Slobodnima stoji potencijalno upoznavanje sudbinske osobe. Takođe, ovo je i period obnove nekih veza od pre.

VODOLIJA

Kod vas će se svaka emocija, ljubav, strast i flert dešavati iza kulisa. Aspektovani su vam tajni udvarači, ali i započinjanje tajnih veza. Takođe, ovo je za Vodolije period romantike i nežnosti.

Zauzeti će se osamiti sa voljenom osobom i uživati van očiju javnosti. Neki mogu negde dalje otputovati sa voljenom osobom.


RIBE

Kod vas do polovine marta vlada period društvenosti i upoznavanja novih ljudi. Mnoga prijateljstva mogu da krenu putem partnerskih emocija, a postoji i mogućnost upoznavanja partnera preko prijatelja.

Zauzeti će uživati u društvu; Ribe koje su u vezi ili braku čeka dosta kretanja, druženja, zabave.

Svim Ribama - bilo da su zauzete ili slobodne - ovo je period ispunjavanja želja, pa zato dobro pazite šta ćete "naručiti" od Univerzuma!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>