Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period 14. do 20. februar 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet PlusEvo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

U ovoj nedelji se držite čvrsto nekih zdravih navika koje su već počele lepo da se ukorenjuju kod vas. Možda još uvek ne vidite rezultate kojima se nadate, ali polako – i to će vrlo brzo doći na dnevni red. Izbegavajte slatkiše.

Ljubav

Zahtevan je ovo period za vas jer često imate osećaj da vas neke situacije vuku unazad, kao da vam okolnosti ne dozvoljavaju da budete opušteni i da „prodišete“. Rešavate jednu po jednu tematiku – bilo da se ona vezuje za porodične relacije, stabilnost vašeg onosa ili eventualno pitanja iz prošlosti – ali sve to ide sporo i teško. Pritisak kod nekih parova može dolaziti i od strane partnera. Ulazak Merkura u polje ljubavi, zabave, dece – može vas jednim delom pokrenuti i doneti olakšanje. Kod slobodnih – baš taj Merkur u trenutnoj fazi doneće kontakt sa bivšim partnerima ili poznanicima iz prošlosti.

Posao

Poslovna tematika je definitivno bolja od emotivne. Ne znači da ste vi tu opušteni, ali ste ipak drugačiji i potaknuti dešavanjima koja vam otvaraju mnoga vrata. Obaveza će biti i na dalje u većoj meri a vi ćete ih obavljati, samo je pitanje na koji način – u nekim momentima će sve ići lagano i bez tenzije, u drugim ćete jedva naterati sebe da se pokrenete i bukvalno „otaljati“ ono što morate. Organizacija vam se neće popraviti i moguće je da ćete u nekim stvarima kasniti. Finansije – stabilno i pored većih troškova.

Zdravlje

Potrebna vam je fizička aktivnost. Hronične tegobe.

 


ŠKORPIJA

Hrana

Slabi ste na uživanje u dobrom zalogaju i tu nema šta da se priča. S druge strane – jako se trudite da se hranite zdravo, kvalitetno, umereno. Pa kako će ova dva zajedno? Pa nikako – jedan dan jedno, drugi dan drugo. Malo ograničavate sebe, malo preterujete..

Ljubav

Imaćete svoje trenutke uživanja sa partnerom, imaćete trenutke i opuštenih razgovora ali i onih u kojima se bavite važnim pitanjima u svom odnosu. Osećaj povezanosti će postojati, kao i osećaj da neke situacije gradite ili popravljate iz temelja. Ali, ono što je prisutno kroz sve ovo biće sporost, težina, čekanje, odgovornost. I vaš odnos i vi ste u zahtevnom periodu – neke će se priče dodatno izgraditi i stabilizovati jer ćete funkcionisati po principu „zajedno smo jači“ ali će biti i onih u koje će se sve više uvlačiti zidovi i hladnoća. Slobodne Škorpije – ako to tako treba, otvoriće vam se vrata novih priča, strasnih i žestokih. Ukoliko ne treba – ostaćete ili zarobljenik prošlosti ili ćete osećati usamljenost.

Posao

Pun Mesec u vašem polju karijere donosi značajna poslovna događanja. Kod nekih – napredovanje i ambicioznost, otvaranje novih poslovnih projekata, ideje koje vrede. Kod drugih – prekide poslova, napet odnos sa nadređenima, veliku nervozu i napetost u poslovnom sektoru. Počećete da se bavite zaostacima i nedovršenim poslovima, kao i papirološkim pitanjima. U dogovorima i komunikaciji sa drugima – uspevaćete da pronađete zajednički jezik ukoliko vidite bilo kakav svoj interes.

Zdravlje

Niste loše, ali niste ni bez neke sitne problematike. Uglavnom grlo, zglobovi, zubi, kičma.

 

STRELAC

Hrana

Tvrdi sirevi, domaći suhomesnati proizvodi, mleko i mlečni proizvodi sa smanjenim procentom masti, povrće I svi tipovi salata – to je ono što će vašem varenju i stomaku prijati u ovoj nedelji.

Ljubav

Ulazak Merkura, partnerske planete u znak Vodolije i vaše polje komunikacije, dešavanja, kretanja – uglavnom će vam prijati. Prijaće onim parovima koji su željni dogovora, koji su željni da se pokrenu, opuste, više uživaju, da se oslobode pritiska koji je postojao između njih. Kod nekih drugih – može doneti nervozu i početni problem u realizaciji bilo čega što vam je kao paru bitno, a može doneti i izbrzane zaključke. Smanjujte nervozu zajedničkim aktivnostima, šetnjom, otvorenim razgovorima. Slobodni Strelčevi – period aktivnosti, druženja, zabave i kontakata se nastavlja, čak intenzivira.

Posao

Povremeno ćete biti skloni da previše opterećujete sebe – finansijskim pitanjima, odnosom sa saradnicima, tim kako se odvijaju vaši poslovi i preispitivanjima da li ste i kada napravili neke pogrešne poteze. Ta zbrka će biti u vašoj glavi, a u realnosti na dnevnoj bazi – uglavnom će sve funkcionisati nekim svojim tokom. Neće biti savršeno, ali neće biti ni toliko loše. Oni koji se bave pitanjima inostranstva ili sarađuju sa državnim i javnim ustanovama u ovoj nedelji mogu imati povećan obim posla i veću nervozu.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro, sem tog mentalnog pritiska koji osećate.

 

JARAC

Hrana

Jogurt, kiselo mleko, kefir – ovi mlečni napici će vam izuzetno prijati. Takođe – cvekla, kupus, krompir, I što više mladog povrća. Kada je meso u pitanju – njega treba uzimati u manjoj količini a izbegavati iznutrice I industrijske mesne prerađevine.

Ljubav

Mars, Venera i Pluton u vašem znaku više su nego dovoljni da vam daju vodeću ulogu u odnosu koji vam je od važnosti. I potpuno je nebitno da li ste slobodni ili zauzeti – od vas se očekuje da napravite potez ka onome što hoćete i želite. Pošto u ovoj nedelji imamo pun Mesec (vlada vašim partnerstvima) – u postojećim odnosima može doći do dizanja tenzije – opet na vama je da li ćete ovu povišenu energiju usmeriti na konstruktivna ili pak destruktivna dešavanja u vašoj vezi. A itekako može biti i jednog i drugog. Slobodni – a šta vi tačno čekate? Dogovorite se sa sobom i pokrenite dešavanja.

Posao

Izuzetno značajan poslovni period. Ok, možete se malo nervirati oko finansija ili tu ulagati više snage od očekivanog – ali realno gledano – držite situaciju pod kontrolom. Sunce ulazi u polje koje se vezuje za dogovore, kontakte, pokret, dešavanja – ovaj dobar period sada će se dodatno produbiti mogućnostima da povučete prave poteze u pravo vreme i da napravite odlične poslovne dilove. Neke situacije će ići sporije, ali će ići napred. Neke će ići brže i doneti vam olakšanje. Ovo je vaše vreme, koristite ga.

Zdravlje

Budite što više u pokretu, prijaće vam.

 

VODOLIJA

Hrana

I pripadnici vašeg znaka moraju striktno da vode računa o kvalitetu i ispravnosti namirnica, i to naglašeno u prvoj polovini sedmice. Generalno gledano, više vam odgovara kuvana hrana, sve ono „na kašiku“.

Ljubav

Pun Mesec u znaku Lava i polju partnerstava različito će delovati na Vodolije u emotivnim vezama – sve u zavisnosti od tipa i stabilnosti odnosa. Pa ćemo imati situacije u kojima će veza u kojoj ste biti pozitivno „prodrmana“ nekim potezima i izjavama partnera ili pak kratkotrajnom raspravom koja će mnogo toga raščistiti i dovesti na svoje mesto. A imamo i one veze u kojima će ova sedmica doneti buru, kulminaciju svega oko čega se u vašem odnosu „vode ratovi“. Ovo ne mora da označi prekid, ali će biti još jedna kap u čaši koja ozbiljno preti prelivanjem. Slobodne Vodolije – Merkur koji ponovo ulazi u vaš znak doneće vam potrebu da se pokrenete, kažete, uradite, da se oslobodite pritiska koji postoji u vama. Doneće vam i kontakte sa suprotnim polom – neke stare, ali i neke nove. Od ulaska u stabilnu emotivnu priču sada teško da ima vajde – i dalje vam stoji ona varijanta – tajno, skriveno.

Posao

Tamo gde ste stali, sada ćete nastaviti. Prethodni period vam je dao mogućnosti da mnogo toga preispitate, da promenite nešto kod sebe – i sada ćete ovo i primeniti. Sunce i Jupiter štite vaše finansije i donose vam dovoljno novca da budete stabilni i pored svih troškova i izdataka. Pokrenućete se u pravcu kojim želite da idete. Odnosi sa saradnicima neće biti spektakularni – uglavnom će vam izvlačiti energiju i nervirati vas. Nadređeni će vas opterećivati ali ako je za utehu – i vi nervirate njih. Ali, jedni drugima ste potrebni i držaćete se zajedno.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Isto tako – alergije, respiratorne infekcije, reakcije na promenu vremena.

 

RIBE

Hrana

Mnogo toga biste vi trebali da izbacite sa svog spiska kupovine, bar kada su namirnice u pitanju. Da izbegavate brzu hranu, grickalice, sve ono što u sebi sadrži mnogo masnoća ili ono što je prženo na ulju. Da više vodite računa o svom varenju….

Ljubav

Sunce će krajem sedmice ući u vaš znak da vas „podigne“, da vas osvetli, da baci akcenat na emocije, na ono što vi želite. Saturna u polju podsvesti nećete moći da izbacite tako brzo – on će ostati tu da aktivira vaše nedoumice i nesigurnosti – ne da bi vas mučio, već da biste ih savladavali, spoznavali sebe i menjali se. Odnos sa partnerom može ići iz krajnosti u krajnost – ali će dosta toga zavisiti od načina na koji se vi postavite, kako reagujete i šta stavljate u prvi plan. Neka to budu emocije, a ne strahovi. Slobodne Ribe – ljubavnih šansi zaista ima. Kao što ima i podrške, druženja, izlazaka. Opustite se. Uživajte malo.

Posao

Pun Mesec će biti u vašem polju poslovne svakodnevice, kolega, obaveza, odgovornosti. Nateraće vas da žurite jer će se poslovne situacije brzo gomilati, nateraće vas da ne razmišljate i ne preispitujete mnogo – već da delate. Pokušavaćete da se organizujete, ali ćete brzo uvideti da morate menjati planove i rešavati stvari u hodu. Učiniće da se jače borite za sebe. Neke informacije, vesti, papiri – stići će do vas u ovoj nedelji i učiniti da se iznenadite – neki od vas prijatno a neki ne. Finansije – uglavnom dobro.

Zdravlje

Sem tog stresa, može biti prisutna i nesanica.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>