Style

Ljubav

Najjači i beskrajno harizmatični: Ovan, Lav, Škorpija i Rak!

Najjači i beskrajno harizmatični znakovi Zodijaka su  Ovan, Lav, Škorpija i Rak! Neke osobe krase takođe i dominantnost, kao i siguran govor tela, a pored toga i neverovatno vladanje komunikološkim veštinama, kao i snalažljivot. Upravo ove osobine ima neko od vas. 

Najjači i beskrajno harizmatični: Ovan, Lav, Škorpija i Rak! Svet Plus
Ovan


Ovaj horoskopski znak je poznat po tome da je vrlo energičan i da je pun entuzijazma. Krasi ih i to da su neukrotivi i da ih uzbuđuju avanture i konstatno traganje za novim izazovima i situaijama. Iskreni su i tako i direktni. Međutim najviše ih izdvaja to što su neustrašivi odlučni da postužu nove uspehe i rezultate. Lav


Zbog toga što su osobe rođene u ovom znaku veoma glamurozne i sugurne u sebe i svoje ponašanje i odluke, pored toga što im ovo služi, nekada njihova sigurnost može uplašiti druge jer previše izgledaju sigurno. Naravno beskrajno su harizmatični i puni ljubavi.Škorpija


Poznatoje, a i mnogi astrolozi isto to govore, a to je da su osobe rođene u ovom znaku veoma jake ličnosti. Ponekad se njihova sigurnos i jačina ogleda i u grubosti, ali i u tome da su veliki kritičari. Međutim, škorpije su odane svojim partnerima i to ih izdvaja u odnosu na druge znakove. Vrlo su dosledni i uporni, te tako svojih ciljeva dolaze lako. 

 

Rak

 
Jeste da su osobe rođene u ovom znaku emotivne i osetljive, nikako se na te osobine ne treba oslanjati iz potivije slabosti. Vrlo su uporni i jaki, ambiciozni su takođe i veoma vredni. Posvećuju se svom poslu predano i mnogi ih vole. Vrlo su iskreni i nekada drugi pate zbog toga, ali nikada nemaju lošu nameru. No, njih izdvaja neverovatno samopouzdanje. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy


>