Region

Svet

Zlata Petrović ni danas nije sigurna ko joj je biološki otac!

Pevačica Zlata Petrović ni danas nije sigurna ko joj je biološki otac! Upoznala ga je sa svojih 20. godina ali...

Zlata Petrović ni danas nije sigurna ko joj je biološki otac! Screenshoot/Youtube
Zlata Petrović je jednom prilikom otkrila brojne detalje iz privatnog života o kojima ne prestaje da se priča.

Tada je pevačica priznala da je biološkog oca upoznala kada je imala 20 godina, a potom i obelodanila koji muškarac je bio ljubav njenog života.

Na pitanje voditeljke da li je oprostila roditeljima što su je udali na silu, Zlata je dala potvrdan odgovor i nije krila da joj je to bolna tema, a potom je ispričala da je svog oca upoznala kada je uveliko bila punoletna i da ni dan danas nije sigurna da joj je on biološki otac.

- Ja sam upoznala svog oca u 20. godini. Nikada do današnjeg dana da li je to stvarno moj biološki otac. Ja to nisam proverila. Međutim, kako mi je majka rekla, to je on. Ja nisam imala pravo da se mešam u njihov život i njihovu sudbinu - rekla je u emisiji "Nedeljno popodne sa Leom Kiš".

Nakon svoje životne priče koju je podelila sa publikom, pevačica je iskreno odgovorila na pitanja koja interesuju javnost. Zlata iza sebe, inače, ima tri braka.

- Pa svi su bili tog trenutka… Samo što su ostale dve moje velike ljubavi, Hasan i Peja, jer sam sa njima želela zajednicu, želela decu, hvala bogu da mi se sve to ostvarilo, ja to gledam kao opis ljubavi. Ali sa kime god sam bila išla sam srcem. Ne znam da obrazložim šta znači ljubav, možda nikada nisam ušla u taj stadijum, jer moje veze i brakovi su trajali, limit im je bio 5, 6 godina i onda ja nisam adekvatna da kažem šta je ljubav, možda je to bila neka zaljubljenost, nešto drugo. A ta ljubav će možda nekad doći, a možda neće nikada - ispričala je Zlata Petrović u pomenutoj emisiji.


Petrovićeva se, podsetimo, u "Premijeri" prošle godine osvrnula i na svoje detinjstvo, pa progovorila o majci, koja je bila poročna.

- Poželela bih svim generacijama moje detinjstvo. Kada nemaš mnogo, ti ideš da ostvariš to što nemaš i boriš se. Nismo bili mnogo siromašni, mama je pevala, očuh je svirao, ali mama je volela kocku. Jedan dan smo imali džak para, drugi dan ni cvonjka. Takav kod je imala... Ona je bila sve! I domaćica, i majka, sve, ali mora da postoji nešto što ruši tu divnu sliku. Sada su ti poroci u neku ruku i moderni, ali tada to nikako nije bilo primer.Izgubila je sebe, izgubila je život, ali kada vratim film, tako je moralo da se desi. Nedostajala mi je majka, nije bila kući, pevala je, bila je odsutna... Falilo je te neke čudne ljubavi. Naravno da su nas roditelji grlili i ljubili, ali sve te stvari koje je morala majka da radi u kući, radila sam ja. Mesila hleb, hranila stoku... Ipak, nisam njenom željom krenula da pevam, niti svojom, već Božjom - kazala je pevačica.

Zlata je u ovoj ispovesti priznala da je abortirala kada se prvi put udala po nalogu porodice.

- To je moj greh, da sam bila u drugim godinama, možda bih rodila, ali to je bilo presudno za dalji moj život - otkrila je bila.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>