Region

Svet

Region

Ubice mog oca 5. poslednja 12. epizoda: Kraj će promeniti sve!

Serija "Ubice mog oca  5" poslednja 12. epizoda biće emitovana na Super Star kanalu u nedelju 13. februara u 21. čas. Kraj koji će promeniti sve!

Ubice mog oca 5. poslednja 12. epizoda: Kraj će promeniti sve! Screenshoot/Youtube






Ubice mog oca sezona 5. epizoda 12:


Svako finale sezone serije “Ubice mog oca” puno je napetosti i tenzije! Kako će se sve završiti ? Hoće li doći do okončanja dugogodišnje priče – da li već znate ko su Miletove ubice? I ko je zapravo Aleksandrov otac?


Inspektor Aleksandar Jakovljević na korak je od istine o svom ocu Miletu, a dve finalne epizode doneće uvid u rasplet događaja pred njegovu smrt.

Do kraja nas očekuje još scenarija koji su sačekali Bibu – hoće li Aleksandar umreti ? Da li mu veće strukture rade o glavi? Hoće li mu doći glave ?

ovog vikenda očekuju nas mnogo obrta, a u samom finalu pojaviće se neko neočekivan! Ko bi to mogao da bude ?

Petar Božović poslednji je as iz rukava glumačkih perjanica ovog serijala, a u kakvoj ulozi ćemo ga gledati – ostavljamo vas u neizvesnosti !

Kakav je odnos Ive i Dajane bio ? Da li beogradska dama iz društvena elite zapravo skriva mračnu stranu svoje ličnosti ? Na kakve je to Dajana žurke išla ? 

Ko se neočekivano pojavljuje na samom kraju?

Finale serije “Ubice mog oca 5” ne propustite ovog vikenda u 21h na Superstar TV i sledeće srede i četvrtka u 22h na Prvoj ! 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>