Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop prvi deo za period 07. do 13. februar 2022. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Promene po pitanju ishrane koje su postale aktuelne tokom prethodne nedelje, sada se nastavljaju. Uglavnom ćete uspevati da održite neki zdraviji režim ishrane, mada se mora priznati da ćete imati par iskušenja kojima možete podleći.

Ljubav

I sami vidite koliko često se vaše „želim“ sudara sa „moram“ u ovom periodu. I nekako ispadne da to „moram“ uvek uzme primat i pobedi. Pozicija planete koja predstavlja vas je slaba – u retrogradnoj senci, u znaku i polju koji vam ne dozvoljava da ispoljite svoju lepršavu energiju. Vi morate i to što morate rešavate, ali vam toliko fali što nema opuštenosti, već se svakodnevica pretvorila samo u obaveze. Ukoliko je odnos sa voljenom osobom loš ili postoje pitanja koja vas tište – sigurno je da ovi dani ne idu na ruku sređivanju, već samo donose tenziju. A slobodne Vage čekaju pravo vreme. Za sebe, za svoje želje, za dešavanja koja će ih „dignuti“, poneti, doneti im lepršavost. Biće, budite strpljivi.

Posao

Te obaveze i to moranje naravno da se vezuju i za poslovni segment. Razlika u odnosu na emotivni je ta što vi imate vrlo opipljive rezultate onoga što radite – misli se na materijalni, finansijski segment. I jedino to će vam i davati pravi podsticaj i snagu da se borite sa talasom obaveza koji se ne smanjuje. Imaćete solidnu komunikaciju sa saradnicima, klijentima (sa nadređenima – onako), trudićete se da sve ispoštujete i sve završite na vreme. Ali taj osećaj opterećenosti i pritiska na vas će biti stalno prisutan.

Zdravlje

Umor, osećaj statičnosti.

 


ŠKORPIJA

Hrana

I sami znate da vam je potrebno da menjate nešto. Jednim delom ste to uspeli da uradite u prethodnom periodu, a ova nedelja je savršena da se konkretnije bacite na posao. Što više presnog povrća i voća, što više variva, što manje suhomesnatih i mlečnih proizvoda….

Ljubav

Da, vaš vladar je sada jak, najjači. Mars u Jarcu i polju pokreta, reči – pa sve ono što uradite i kažete ima silinu i probija. I sve bi to bilo divno i vi biste ostvarili sve svoje želje, željice i snove po pitanju partnerstava i ljubavi da tom istom Marsu nije „gazda“ Saturn koji se nalazi u vašem polju porodice, doma, intime, početaka i krajeva. Prosto rečeno – ono što uradite i kažete a da valja – „proći će“ i ostvariće se. Što Saturn zakoči – ostaće na čekanju. Vaše je da dobru energiju koju nosite usmerite u pravcu rešavanja bilo kakve emotivne, bračne ili porodične problematike. Dajte sve od sebe, a ako je iole ostvarivo – uspećete. Ovo je period u kojem se neki odnosi mogu dignuti iz pepela ili se napraviti zaista značajni koraci na bolje. Slobodne Škorpije – vi sve uslove za ljubav imate, bilo da su stare ili nove.

Posao

Sva ta snaga i energija koju ulažete – davaće rezultate konstantno. Nekome kroz poboljšanje finansijskog segmenta, nekome kroz rešavanje bitnih papiroloških pitanja, nekome kroz važne dogovore sa starim i novim saradnicima. Imaćete osećaj svrhe, da je to što radite važno ili da gradite svoju poslovnu budućnost na ozbiljno stabilnim temeljima. U ovoj će se nedelji pokrenuti i sve ono što je bilo na čekanju, prolongirano, odlagano ili zablokirano. Nećete imati razloga da se žalite po pitanju posla.

Zdravlje

Rešavanje zdravstvenih pitanja. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

STRELAC

Hrana

Poslušajte signale koje vam telo šalje – neke namirnice vam neće prijati u ovoj nedelji, a moguće je i da dođe do manjih problema sa varenjem. Bilo bi dobro da izbegavate obroke u kasnim popodnevnim i večernjim satima – ili makar preskočite grickalice i slatkiše.

Ljubav

Taj segment komunikacije trenutno je najvažniji u vašem odnosu. Ne kažem da ćete baš uvek moći da postignete kompromis po pitanjima koja su vam kao paru važna (pogotovo po onim pitanjima koja se već duže vreme provlače kod vas) ali je suština da ćete se truditi. Izbegavajte da stavljate na prvo mesto tvrdoglavost, egoističnost i pravljenje drame – to samo može da vas vrati korak unazad. Slobodni Strelčevi – iako je eho prošlosti više nego prisutan, i nove osobe ulaze u vaš život, najpre preko izlazaka, društvenih mreža, dok ste u pokretu. Za sada je to samo flertovanje i druženje. Kasnije – videćemo.

Posao

Imaćete poslovne kontakte sa napornim i zahtevnim ljudima. Ali baš takvima ćete moći da verujete i da napravite dobre dogovore sa njima. Oni vas jednim delom opterećuju, ali drugim – izvlače najbolje iz vas, najviše truda i podsticaja da se dokažete. Takođe, sve ono što je ostalo nerešeno iz prethodnog perioda – do kraja radne sedmice ćete uspeti da obavite. U ovoj sedmici možete čuti važne informacije, ali i dobiti prave savete od osoba koje žele da vam pomognu. Finansije – dobro, ali dosta troškova.

Zdravlje

Varenje. Sredinom nedelje moguće povrede. Stariji neka vode računa o pritisku.

 





JARAC

Hrana

Voće bi vam naročito odgovaralo jer će vam dizati energiju, a da ne pričamo o tome da je puno vitamina koji vam sada trebaju. Takođe, svo povrće čiji plodovi rastu ispod zemlje – krompir, šargarepa, cvekla, keleraba, luk….

Ljubav

Sa stelijumom planeta u vašem znaku i polju ličnosti – morate da razumete da je vrlo velika odgovornost kada je vaše partnerstvo u pitanju – na vama. Imate sav potreban alat da napravite promene na bolje, ali i da napravite rezove. Na koju ćete stranu otići zavisi samo od vas i od toga šta želite, šta je vama vredno. Ako budete samo „uzimali“, ako budete gledali samo svoje interese, ako budete zanemarivali partnera ili izigravali generala – neće to biti dobro. Imate snagu, mudro je iskoristite. Slobodni Jarčevi – od ove nedelje ćete krenuti napred. Bilo ka prošlosti, da je vratite sebi, bilo ka budućnosti i novoj ljubavi.

Posao

Dobra je ova nedelja kada je posao u pitanju. Naravno, nećete moći da u potpunosti izbegnete kojekakve začkoljice, promene ili sitne distrakcije i nerviranja – ali ćete umeti na pravi način da odreagujete i izborite se sa njima. Usmerite se na svoje ciljeve i na ono što želite da ostvarite – malo je verovatno da nećete uspeti u tome. U periodu ste kada izbijate u prvi plan i kada vaše reči i postupci mogu da naprave velike promene u poslovnom segmentu. Po pitanju finansija – dobro je, možda ste malo stegnuti.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Krećite se više, potrebna vam je fizička aktivnost.

 

VODOLIJA

Hrana

U periodu ste kada povremeno brljate kada je ishrana u pitanju. Nikako da uhvatite neki pravi ritam i ustalite se. Čas vodite računa šta I kada klopate, čas vas situacija I ljudi povuku I onda nadoknadite sve ono što ste propustili. Sa nešto više truda – uspevaćete…

Ljubav

Mnogo toga se u vašoj glavi složilo na svoje mesto. Duži period preispitivanja doveo je do toga da ste na korak od odluka. Te odluke teško da će izaći na dnevni red u ovoj nedelji, ali od vikenda i kroz sledeću nedelju – da. Jer ta sledeća nedelja konačno će odrediti da li odnos dižete na viši nivo, popravljate ga i sređujete punom parom – ili ulazite u period završetaka, dizanja ruku od svega i preseka. U ovoj nedelji će funkcionisanje sa partnerom uglavnom biti mirno, ali vaše misli će raditi punom parom. Slobodne Vodolije – itekako velika mogućnost da se tajno domunđavate sa nekim. Okupiranost, mašta, fatalnost.

Posao

Novac dolazi, finansijski segment se popravlja u većoj meri i sada treba biti pametan – zatvoriti obaveze i dugovanja, ne rasipati se i ne troškariti previše, već uložiti u ono što vam je poslovno značajno. Takođe, potreba da se dokažete i izbijete u prvi plan jača. Ne delajte impulsivno, osmislite strategiju i napravite planove – mozak je sada vaše najjače oružje i upotrebite ga na pravi način. Ne pokušavajte da ubrzate niti situaciju niti ljude oko sebe – postoji neki tempo koji jeste spor ali koji vas vodi ka cilju.

Zdravlje

Stres jeste prisutan. Više se krećite, potrebne su vam šetnje ili bilo koji vid fizičke aktivnosti.

 

RIBE

Hrana

Male promene u načinu ishrane mogu pozitivno uticati na to kako se osećate. U ovoj sedmici vam izuzetno prijaju riba, bilo rečna ili morska, morski plodovi, ali i tople supe, čorbe, variva – sa dosta povrća i malo mesa.

Ljubav

Osnova svakog dobrog emotivnog odnosa jeste prijateljstvo i razumevanje, međusobno poštovanje. A to sve imate u ovoj nedelji – samim tim, ne postoji razlog da situacija ne ide pravim smerom, kako treba. Da se razumemo – sitne distrakcije, nesigurnosti i nedoumice uvek mogu postojati – ali imate više nego dobru osnovu da ih u ovoj sedmici rešavate na pravi način. Krećite se, izlazite, pričajte, družite se sa zajedničkim prijateljima – sve to će vam baš baš prijati. Slobodne Ribe – nije vreme da se zatvorite – budite u društvu prijatelja, uživajte, opustite se. Kroz izlaske, prijatelje, društvene mreže – sledi ljubav.

Posao

Finansijski segment ste u velikoj meri uspeli da stabilizujete. Može biti nekih troškova u drugom delu nedelje, ali ništa sa čim ne možete da izađete na kraj. Poslovno – održavajte kontakte koje imate i stvarajte stalno nove – kroz druge ljude i poznanstva sa njima, kroz njihovu podršku, dobronamerne savete – sledi vam poslovni rast i napredovanje. Na dnevnoj bazi biće obaveza koje vas opterećuju i u prvom trenutku vam unose nemir, ali je evidentno da ćete ih uspešno rešiti i zatvoriti.

Zdravlje

Ukoliko ste bili u nekom zdravstvenom problemu – sledi oporavak i dizanje.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>