TV Show

Parovi

Kaća Živković traži javno izvinjenje! Sanji ne pada na pamet da to učini!

Pevačica Katarina Kaća Živković traži javno izvinjenje! Sanji Marinković ne pada na pamet da to učini i lično joj se iznini! Objašnjenja, kao autor emisije, koja sam dala vama u izjavi shvatiće svi sagovornici. 

Kaća Živković traži javno izvinjenje! Sanji ne pada na pamet da to učini! Screenshoot/Instagram

Sanja Marinković se oglasila nakon optužbi pevačice Katarine Živković, koja je nakon gostovanja u njenoj emisiji i emitovanja rekla da voditeljka ponižava svoje goste i da smatra da joj duguje javno izvinjenje jer je isekla njene odgovore.


Naime, Sanja je prema rečima pevačice isekla jedan bitan deo iz emisije.- "Magazin In" je emisija koja se snima i veoma često snimimo mnogo veću minutažu od one koja ide u etar. Dužina trajanja emisije nam se saopšti dan pred emitovanje, zbog dužine blokova reklama. Nažalost, morala sam ovog puta da skratim skoro 45 minuta sadržaja, što nije bilo jednostavno jer su sve gošće bile maestralne. Kaća Živković je, na primer, veoma prijatno iznenadila Zoru Dobričanin što joj je Zora i rekla - počela je Sanja za Telegraf, pa dodala: Kaća je moj drag gost svake sezone izuzetno lepo izgleda, veoma je zahvalan sagovornik i na moje teme i pitanja odgovori inspirativno, iskreno i baš kako ja kao autor očekujem od gosta. Ove subote jedno od pitanja se odnosilo na predrasude koje muskarci i žene mogu da imaju kada je reč o estradnim zvezdama, rijaliti zvezdama, influenserkama, voditeljkama i ličnostima sa javne scene koje slove za veoma atraktivne i koliko estetika ima veze sa etikom - rekla je voditeljka.


- S obzirom da, kada je reč o predrasudama, uvek su najintrigantije rijaliti zvezde, tako da je u emisiji emitovan komentar Maje Marinković. Kaća i Nada Macura, a i ostale gošće su se složile da predrasude postoje o svakom zanimanju i da svako ima pravo na svoj stav i da ih to ne dotiče. Ovaj deo emisije i dalja rasprava u studiju na tu temu skraćena, ali bez ikakve zle namere. Katarina je, kao i sve ostale gošće, davala veoma inspirativne i pametne odgovore na temu i druga pitanja tokom 17 minuta koje su zasluživale minutažu u emisiji - objasnila je Sanja.
Na pitanje da li smatra da Katarini duguje izvinjenje, Sanja je odgovorila:

- Objašnjenje, kao autor emisije, koja sam dala vama u izjavi shvatiće svi sagovornici. Ono što je meni kao autoru i domaćinu emisije važno je da imam poštovanje prema svakom gostu i moja namera nije bila da bilo koga omalovažim, ponizim ili uvredim, žao mi je ako je neko nešto pogrešno protumačio.

- Katarina i mnoge talentovane devojke koje se vredno bave svojim poslom su moje gošće već decenijama i poznato je da je moja emisija po karakteru uvek na strani osnaživanja žena bez obzira na profesiju, titulu ili godine - dodala je Sanja. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>