Region

Svet

Ceca Ražnatović dala prvi intervju posle raskida!

Svetlana Ceca Ražnatović dala prvi intervju posle raskida sa Bogdanom Srejovićem! Pevačica je otkrila i šta je to što joj je promenilo život!

Ceca Ražnatović dala prvi intervju posle raskida! Screenshoot/Instagram




Balkanska zvezda Ceca Ražnatović iako je već na samom početku ove godine odlučila da okonča emotivnu vezu sa partnerom Bogdanom Srejovićem i jasno stavila do znanja da će njih dvoje zauvek ostati prijatelji, nju krah veze neće omesti da svoju publiku ove godine obraduje novim albumom na kojem njen tim uveliko radi, a onda će sve to krunisati velikim koncertom.


Ceca Ražnatović priznaje da je poslednjih godina medijima pristupačnija nego ranije, iako bi volela da je drugačije;

- Bilo je perioda kada sam veoma retko, gotovo nikada, davala intervjue. Danas bih više volela da je tako, a nažalost to nije moguće. Vremenom se ljudi menjaju, te tako i ja. (smeh)

Ona je članica žirija u "Zvezdama Granda", te je otkrila da li joj je ta uloga promenila život i da li proživljava zajedno sa takmičarima njihove uspone i padove.

- To nije novo iskustvo za mene. Imala sam prilike da budem dve sezone u „Pinkovim zvezdama“ i to je bilo jedno veoma lepo iskustvo za mene. Da li mi je promenilo život? Jeste, sada u jednoj nedelji ima četiri dana snimanja, a van toga imam dane kada se viđam sa kandidatima i spremamo pesme. Vi svakome od njih treba da se posvetite i da date 150 posto sebe.







- Nekada para na uši hoće da mi izađe koliko se borim za kandidate i koliko ih branim od komentara koji nisu na mestu. Pojedini članovi žirija zaista preteruju kada ljude koji su tek na svom početku ocenjuju kao formirane pevače. A da ne pričam o nekima koji ne znaju šta je falš- kaže Ceca.

Ceca Ražnatović će svoju publiku obradovati novim albumom, ali i priželjkuje još jedan koncert na Ušću.

- Što se mene tiče može sutra, ali samo da imam dobre pesme i muziku. Međutim, uskoro ću u studio da vidim šta imamo i kako stojimo sa stvarima koje smo počeli da pripremamo.

Želi još jedno unuče, ali i da uda Anastasiju:

- Naravno. Srećni trenuci u životima moje dece su nešto što me uvek i iznova obraduje. Polako, doći će i ti momenti - rekla je za Alo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>