Zadruga

Parovi

Ispovest Daliline venčane kume: Uzimala je novac od bolesne dece! (VIDEO)

Ispovest Daliline venčane kume! Uzimala je novac od bolesne dece, da bi psu kupila auto od 200 evra! Zaista šokantne stvari možete čuti u ovom video snimku.

Ispovest Daliline venčane kume: Uzimala je novac od bolesne dece! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeGordana Vasić, venčana kuma Dalile Dragojević, odlučila je da otkrije sve tajne zadrugarke.

Naime, nakon što je sve vreme finansirala Dalilu, kupovala joj poklone i plaćala putovanja, Gordana je odlučila da ispriča za "Blic" na koji ju je način sada već bivša kuma prevarila.

Između ostalog, Dalilina venčana kuma istakla je da su njeni fanovi umeso bolesnom detetu, pomogali njoj i njenom kučetu Tediju, jer Dragojevićka nije imala osećanja.

- Pokušala sam da skupim novac za Dalilino venčanje sa Dejanom kako bismo kupili auto za njeno kuče Tedija. Obavestila sam Daliline fanove na Fejsbuk grupi, međutim žene iz grupe su rekle da nije pametan potez kupovati automobil od 200 evra za Dalilinog psa, jer je bolje da novac damo ženi čija je ćerka bolesna. Njeni fanovi i podrška nisu bili za to, a ja sam želela da joj ispunim želju i kupim auto. Na kraju sam kupila - priča potresena Gordana i dodaje:

- Dalila je govorila da joj trebaju cigarete i mleko, kako bismo joj mi sve to napukovali i doneli kese iz prodavnice - potresno govori Dalilina venčana kuma.

Ostatak šok ispovesti pogledajte u video snimku:

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic


>