Region

Svet

Pevač Sloba Radanović se ženi! Evo kada je svadba!

Sloba Radanović se ženi! Evo kada je svadba! Priprema se intimno venčanje, a nakon crkvenog, održaće se i ceremonija građanskog venčanja u jednom prestoničkom restoranu.

Pevač Sloba Radanović se ženi! Evo kada je svadba! Screenshoot/Instagram
Folk pevač Slobodan Radanović nedavno je objavio da ove godine planira da stane na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom Đuričanin. 

Sloba i Jelena sudbonosno "da" izgovoriće 14. februara na Svetog Trifuna, odnosno na Dan zaljubljenih.

Oni pripremaju intimno venčanje koje će biti upriličeno u jednom manastiru, a kome će prisustvovati najuži članovi porodica Radanović i Đuričanin, kao i Jelenina deca.Nakon crkvenog, održaće se i ceremonija građanskog venčanja u jednom prestoničkom restoranu. Budući mladenci uveliko pripremaju venčanje, a detalje kriju i od najbližih članova porodice, jer žele da ceo događaj bude iznenađenje za sve. U želji da proverimo informacije do kojih smo došli, pozvali smo Slobodana, ali on nije odgovarao na naše pozive dok se Jelena ljubazno javila:

- Ne bih komentarisala ništa sa tim, molim vas pozovite Slobodana, on će vam sve reći - rekla je Jelena.


Podsetimo, Sloba je nedavno izjavio da planira da ove godine stane na ludi kamen:

- Možemo očekivati da to bude ove godine, mislim da je vreme za to, razmišljam o tim stvarima, osnivanju porodice i jedva čekam da se oprobam u tome. Ne znam kako će to sve izgledati, nismo pričali, ali obavestićemo vas sve na vreme. Ima mnogih kolega koje bih voleo da mi zapevaju na svadbi, možda Darko Lazić, Prijovićka, njih volim i privatno da slušam, Jovan Perišić, ma biće svega - otkriva premijerno Radanović, pa dodaje:

- Ni mama ne zna ništa konkretno još uvek, ali ona Jelenu mnogo voli, ne sumnjam da će se oduševiti. Da ona nije prava za mene, mislim da bi se to odavno raspalo. Nije mi bitno da li će biti dečak ili devojčica, bitno samo da je živo i zdravo - zaključuje Sloba Radanović.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>