Region

Svet

Đorđe Balašević: Dnevnik starog momka krije tajnu odnosa sa Oliverom!

Nakon priča o razvodu Đorđe Balašević je u 12 pesama otkrio istinu o svom braku. Album "Dnevnik starog momka" krije tajnu odnosa sa suprugom Oliverom!

Đorđe Balašević: Dnevnik starog momka krije tajnu odnosa sa Oliverom! Screenshoot/Instagram




Ljubav Đorđa i Olivere Balašević bila je jedna od onih o kojoj se pričalo i pisalo decenijama unazad, a koliko se vole i koliko su zaljubljeni bili jedno u drugo nikada nisu krili, tako je ostalo i do poslednjeg dana.


Da nije sve tako idealno, dokaz je da su i sami imali krizne periode u braku, a o njihovom razvodu se u jednom trenutku toliko govorilo, da je javnost u jednom trenutku mislila da će zaista doći do kraha ove velike ljubavi. Ipak, uspeli su da se izbore za svoju ljubav, a Đole je upravo u tom periodu izdao album koji je nosio tajnu poruku, poruku koja je otkrivala sve o njihovom odnosu.

2001. godine izdat je album pod nazivom ''Dnevnik starog momka'', a svaka od 12 pesama je nosila jedno žensko ime:





- Otilia, Ljerka, Ankica, Jaroslava, Eleonora, Nevena, Anita, Julia, Branislava, Ognjena, 

Ljudmila i Anđela.

Tada su se mnogi zapitali zašto ni jedna od pesama nije nosila ime njegove najveće ljubavi, Olivere, a onda su otkrili tajnu. Naime, kada se spoje sva početna slova naziva pesma dobija se poruka koja otkriva istinu njihovog odnosa i Balaševićeve ljubavi prema supruzi: Olja je najbolja, prenosi Objektiv.

Podsetimo, Đorđe Balašević preminuo je 19. februara  2021. godine od posledica koronavirusa.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Objektiv

Povezane vesti:


>