Zadruga

Parovi

Mensur Ajdarpašić priznao emocije prema Anđeli Đuričić! (VIDEO)

Mensur Ajdarpašić priznao emocije prema Anđeli Đuričić! Da li ti želiš da je ja pustim? Jer ja nju ne držim, upitao ga je Mateja Matijević.

Mensur Ajdarpašić priznao emocije prema Anđeli Đuričić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Nakon što je Sandra Čaprić zauvek napustila velelepno imanje u Šimanovcima, došlo je vreme za Igru istine Lepog Miće, a prvo pitanje postavljeno je Mimi Šarac:

Šta si danas radila u krevetu Dina Dizdarevića? - glasilo je pitanje.


Pomogla sam mu da složi stvari, mi smo u prijateljskim odnosima - rekla je Mima.


Pošto me leđa bole od treninga, zamolio sam je da me izmasira, to je istina. Što se tiče toga da li je to fer prema Gruji, to Mima treba reći - odgovorio je i Dini.


Pitanje za Mensura: Otkud tebi te simpatije prema Anđeli?

Iskreno, od samog početka sam imao lepo mišljenje o Anđeli, voleo bih da provodimo više vremena, neko je čije ponašanje cenim, kao i odevanje, sve to vidim u njoj. Nezahvalno je da kažem da li bih bio sa njom, ja smatram da je ona zauezeta devojka. Vidim da ona trčkara za Matejom, a ne vidim da joj je on nešto zahvalan - odgovorio je Mensur Ajdarpašić.

Da li ti želiš da je ja pustim? Jer ja nju ne držim. Nisam shvatio poentu izlaganja. Sad stvarno mislim da mu se Anđela sviđa, do pre par dana uopšte nisam mislio tako - ubacio se Mateja.

Ja je neću gledati tako, dok je ona zauzeta. Dok je u ovakvom odnosu sa tobom, ja ne želim da je gledam na taj način. Nešto zavisi i od nje, ona je zaljubljena u tebe. Ja kad remetim, remetim tako da boli. Ja tebe gotivim, šta god ti mislio o meni - rekao je Mensur Ajdarpašić.

Ona i ja provodimo mnogo vremena zajedno, ali ona ima potpunu slobodu da radi šta hoće, mi nismo zajedno, niti ćemo biti - naglasio je Matijević.

Evo, da ja kažem. Mateja je jedini dečko sa kojim bih ja bila u vezi i ja stojim iza toga. Samo sam želela da znam šta se krije iza njihovog peckanja. Ja znam da Mateja nije ljubomoran, jer smo mi sada u prijateljskom odnosu. Mensure, ja tebe poštujem, kao što poštuješ ti mene - rekla je Anđela Đuričić.

Ja znam da ti njega nisi izdala, jer nisi rekla razlog zbog kog ste raskinuli, a ja znam koji je to - rekao je Mensur.


Od samog početka rijalitija on ima ovakvo mišljenje o Anđeli, jer nema nijednu mrlju. Što se mene tiče, ja Mensura ne sputavam, kao što ne sputava ni Mateja Anđelu. Ne znam šta ovo znači, začudilo me je ovo. Mensur i ja više nikada nećemo biti zajedno - prokomentarisala je Milica Veselinović.




 



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>