Style

Ljubav

Nedeljni horoskop drugi deo za period 31. januar - 06. februar 2022!

Nedeljni horoskop drugi deo za period 31. januar - 06. februar 2022. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolijai Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop drugi deo za period 31. januar - 06. februar 2022! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Vas je nešto pokrenulo kada je način ishrane u pitanju. Da li su vam se odjednom oči otvorile i shvatili ste šta treba menjati, da li ste poneseni nekom novom energijom i željom za promenama – ko to zna. U svakom slučaju, promene su vrlo evidentne.

Ljubav

Nagomilavaju se pitanja u vama, nagomilava se pritisak vezan za prošlost – vašu, partnerovu, prošlost odnosa. Nagomilava se pritisak koji se vezuje za porodicu i sva pitanja i obaveze vezane za njih. Imaćete često utisak da stojite i da se ništa ne pomera ili da ne znate na koju biste stranu pre krenuli. A ipak – sva rešenja su tu, putevi se otvaraju i od ove nedelje krenućete napred, brže. U raščišćavanja svake vrste, u rešavanja svega što vas je opterećivalo. Dugačak je to put, ne očekujte čuda odmah. Slobodne Vage – mlad Mesec u polju ljubavi i zabave. Obećava i jedno i drugo i ispuniće. Samo polako, otvoriće se sve.

Posao

Jupiter vam po pitanju posla daje – daje vam šanse, daje vam nove saradnike, klijente, daje vam priliku da zaradite više i da se dokažete. Još kad biste vi imali dovoljno snage i motiva – pa gde bi vam bio kraj. No, i tako „okrnjeni“ – uspevate mnogo više od drugih. Vaša vladarka jeste krenula direktno – to ne znači da ćete sada uspeti da iz cuga ostvarite i završite sve što želite, ne. Ali znači da lagano izlazite iz najkomplikovanijeg i najkompleksnijeg perioda. I rešavate sve situacije, jednu po jednu.

Zdravlje

Ukoliko postoji zdravstvena problematika – sledi poboljšanje.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Odgovorniji ste, vodite računa o tome šta jedete, ne zatrpavate se namirnicama za koje znate da vam ne odgovaraju. Još samo da unosite više tečnosti kroz čajeve, supice, čorbice I da se pokrenete – I biće to sve ok.

Ljubav

Mlad Mesec u polju doma, porodice, prošlosti, intime i stabilnosti. Pred Škorpijama je duži vremenski period – u kojem će rešavati najkrucijalnija pitanja koja se vezuju za ove segmente….i za partnerstva, naravno. Vi ste trenutno u fazi u kojoj ili imate jako dobar odnos sa partnerom…..ili pak svako malo „lomite koplja“ oko pojedinih pitanja. A vrlo je moguće da imate i jedno i drugo i da je vaša veza sa velikim oscilacijama. Slobodne Škorpije – novo ćete naći ako vam prošlost to dozvoli ili ako ćete ponovo ući u karmičku priču. Ili – vratićete se prošlosti ako Saturn smatra da ste naučili svoje lekcije.

Posao

Snaga vam je ogromna, volja takođe kao i energija. Problem je samo u tome što ako sa svom tom snagom, voljom i energijom ne postignete ono što želite – e onda ćete umeti da se zakočite i blokirate. A stvari se neće rešavati lako u ovoj nedelji – imaćete komplikacija oko papirologije, u dogovorima, sve što budete hteli da uradite ići će uz neko natezanje ili nerviranje. Ali će ipak nekako ići. Preskakaćete prepreke i besneti što na mnogo toga ne možete da utičete. Finansijski – e, tu ćete biti kako treba.

Zdravlje

Moguće su povrede, prehlade. Taman pomislite da ste nešto rešili – kad ono, eto ga opet.

 

STRELAC

Hrana

Itekako ste vi svesni da po ovom pitanju treba mnogo toga promeniti. Problem je u tome što je vaša volja za promenama sa velikim oscilacijama – nikako da u njih zakoračite kako treba. Možda ni ne treba žuriti, već postepeno menjati naviku po naviku…

Ljubav

Sve ono što je kočilo ili što vam je smetalo ili o čemu ste izbegavali da pričate kada su u pitanju vaša partnerstva – počećete da dobijate želju da rešavate, da razgovarate, da pokrenete. Mlad Mesec vas aktivira i govori baš o toj potrebi da se napravi preokret i promena. I što je prepreka veća ili komplikovanija  – veća će biti i vaša potreba. Partner i vi ćete „dopirati“ jedno do drugog, čućete se i truditi da se razumete. A verovatno ćete imati i više želje da uživate, krećete se, družite. Slobodni Strelčevi – upoznaćete nekog ko će vas zaintrigirati. I ko će pokrenuti nemire u vama.

Posao

I poslovno je ovo odlično vreme da se stvari „čiste“. I nije važno šta je u pitanju – da li papirološka pitanja, da li obaveze, da li ispravljanje grešaka, da li sastanci sa ljudima koje ste do sada izbegavali, da li projekti i poslovi za koje niste imali dovoljno snage ili pak dovoljno informacija da biste krenuli…i tako dalje i tako dalje. Suština je da vam je ova nedelja od pokreta, reči sazdana, od mnogobrojnih aktivnosti i dešavanja. Neki ljudi će vam samo trošiti vreme, sa drugima ćete napraviti dobre poslovne priče.

Zdravlje

Mogućnost povreda, prehlada, respiratornih problema. Stariji – pritisak.

 

JARAC

Hrana

Ulazite u period nešto jačih apetita I većeg uživanja u hrani. Naravno, na vaš način. To znači da I dalje nećete ni u čemu preterivati, ali će ukusi biti intenzivniji a zalogaji primamljiviji. I naravno – I dalje ćete umeti da stanete kada je najslađe.

Ljubav

Imamo dve „struje“ kod Jarčeva, sve u zavisnosti od toga da li je vaše partnerstvo suštinski stabilno ili već duži period nije kako treba. Kod ovih koji su suštinski stabilni – vi ćete uspevati da pronađete način da pokrenete partnera, da date i pokažete više, da vaš „brod“ vodite stabilnom i čvrstom rukom. Kod ovih koji su suštinski nestabilni – dumate, vrtite filmove u glavi, preispitujete ZA i PROTIV. Čekate pravi trenutak, pravi motiv i situaciju da pokrenete početak kraja. Slobodni Jarčevi – okupanost prošlošću traje i trajaće i u dužem vremenskom periodu koji je ispred vas. Da li ima mogućnosti za nova poznanstva? Ma ima, nije problem u tome. Samo je pitanje da li vi želite da idete napred ili još uvek čekate….

Posao

Retrogradni, pa onda od 4-og direktni Merkur u vašem znaku u konjunkciji sa Plutonom – neće vam dati da se pomerite dok nešto suštinski ne rešite. Što znači – vraćaće vas iznova i iznova na neku situaciju, osobu, projekat, papirologiju – sve dok to ne uradite savršeno. Mnogo toga ćete u ovoj nedelji pokrenuti ali ovog puta – na pravi način.  Imaćete solidnu komunikaciju sa saradnicima – možda zato što ćete znati šta da kažete, a šta da prećutite, možda zato što ćete umeti da vodite priču na pravi način.

Zdravlje

Sitne zdravstvene tegobe, ali svejedno – rešavajte ih, jednu po jednu.

 

VODOLIJA

Hrana

Mlad Mesec u vašem znaku je savršen momenat da u ovoj nedelji istumbate svoje navike I krenete nekim drugačijim putem. Sada je to moguće uraditi – pa izvolite! Ionako vam je već dosta I nikako da izađete iz perioda u kojem ne možete sami sa sobom da se izborite….

Ljubav

I eto mladog Meseca u vašem znaku u sendviču između Sunca i Saturna i u kvadratu sa Uranom. Zvuči uzbudljivo, jel da? Pa, verovatno će vam i biti. Jer, vi biste nešto da menjate i to evo ovog trenutka, a zlotvori (pri tom se misli na Saturna koji vam diktira tempo zvan „sporo i teško do u beskonačnost“ i Urana koji vam ljulja tlo ispod nogu) vam ne daju. Tog istog Saturna i taj mlad Mesec iskoristite na taj način što ćete konačno PRIHVATITI ulogu koja vam je data. Postati svesni i toga što osećate i partnera i vašeg odnosa i shvatiti da je pred vama dugačak put ali da snage za njega imate. Otvorite se pred voljenom osobom, ona je trenutno vaša velika podrška. Slobodne Vodolije – osećanja potisnuta i nagurana u podsvest, zatrpana prošlošću. „Sahranjujete“ neke ljude ali se oni konstantno vraćaju. E da, ako niste opterećeni prošlošću – možete da se tajno viđate i avanturišete. Bolje to nego ovo prvo.

Posao

Jupiter u polju zarada i novca daje, dreši kesu iz dana u dan sve više i otvara vam mogućnosti da bolje zarađujete, da više profitirate. Sunce i Saturn, a ove nedelje i mlad Mesec u vašem znaku – daju vam svesnost, racionalnost, odgovornost, snagu i potrebu da promenite neke stvari iz korena. Merkur koji se vratio u retrogradnom hodu u vaše polje podsvesti nosi vam priliku da smislite nove ideje ili vas pak vraća na one stare koje niste stigli ili niste mogli da primenite. Sve u svemu – poslovno ste vi dobro. Pomalo opterećeni umorom i po malo više opterećeni sopstvenim mislima. Ali, dobro ste.

Zdravlje

Fizički ste uglavnom dobro. Mentalno – pa onako, klackate. Problemi i sa spavanjem.

 

RIBE

Hrana

Jedinim delom ćete uspeti da u ovom periodu regulišete svoju ishranu. Počećete da više vodite računa o sebi I izbaciti namirnice za koje znate da vašem organizmu ne prijaju. Ovo će brzo dati rezultate, što će vam doneti dovoljno podstreka da nastavite dalje.

Ljubav

Jupiter nije u vašem znaku samo da bi vam dao ono što vi hoćete i ispunjavao vam želje. To tako ne funkcioniše, pa ako očekujete da vas sada zatrpa sreća, ljubav i uživanje – bolje se probudite iz maštarija. Jupiter jeste benefik, ali je to planeta učenja i znanja – pa je za vas vreme da naučite da ljubav nije savršena, ona ima svoje mane – ali to ne znači da manje vredi. I partner i vi imate svoje mane, ali ste povezani. Povremeno se ne razumete, ali to vam treba samo dati na volji da komunicirate, da spoznate bolje jedno drugo. Batalite i maštu, ali batalite i strahove – kao par ste dobro a u ovoj nedelji možete se više približiti jedno drugom. Slobodne Ribe – preko prijatelja i društvenih mreža neki lepi kontakti.

Posao

Nešto se unutar vas menja. Način razmišljanja, način funkcionisanja. Mlad Mesec u polju podsvesti govori da te unutrašnje promene bivaju sve jače i jače. I to je odlično – na drugačiji način ćete se odnositi prema ljudima koji su oko vas, prema obavezama. I to će svakako dati dobre rezultate. U ovoj ćete nedelji dobiti veliku podršku od strane osoba koje su poslovno jake. Predloge koji dođu do vas dobro razmotrite jer neki od njih mogu biti vrlo povoljni. Po pitanju finansija – solidna situacija.

Zdravlje

Borite se sa stresom, mogući su i problemi sa spavanjem.
 

Nedeljni horoskop prvi deo za period 31. januar -06. februar 2022!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>