Style

Ljubav

Nedeljni horoskop prvi deo za period 31. januar -06. februar 2022!

Nedeljni horoskop prvi deo za period 31. januar - 06. februar 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop prvi deo za period 31. januar -06. februar 2022! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

To što ste konstantno u manjku sa vremenom I preokupirani obavezama nije nikakvo opravdanje da se hranite zbrda zdola i ne vodite računa o ovom segmentu. Naprotiv – baš u ovim momentima morate biti više posvećeni zdravoj ishrani.

Ljubav

Premalo ćete vremena imati i za partnera, ali i za svoje želje, potrebe, odmor. Povremena iskakanja iz učmale svakodnevice – po neki izlazak, druženje sa zajedničkim prijateljima i to je to. Tenzija između vas dvoje postoji – partner je preumoran i neinspirativan, a vi nemate mnogo vremena da se bavite osećanjima druge strane. Ta tenzija može na dve strane da se izbaci – bilo kroz strast, bilo kroz raspravu. Vi birate načine. Slobodni Ovnovi – nemoguće vas je ne primetiti i sigurno je da ćete zapasti za oko mnogima. Trenutno nema nikakvih pokazatelja da bi se ušlo u bilo šta konkretnije. Provod, flert.

Posao

Poslovni segment je mesto u koje ulažete svu svoju energiju. Ne može se reći da ste nezadovoljni onim što postižete – vidite vi da pomaka ima, ali moguće je da baš ono što vam je najbitnije – ili ostaje „na čekanju“ ili ste svesni da će vam trebati mnogo vremena da do toga dođete. Bićete vrlo fokusirani na obaveze – onima oko vas verovatno neće biti jasno kako uspevate da hendlujete sto stvari odjednom, ali samo vi znate koliko je truda u svemu tome i koliko napetosti nosite u sebi. Finansije – troškovi.

Zdravlje

Hronične boljke, naročito one koje se vezuju za koštano – zglobni sistem. Prehlade.

 



BIK

Hrana

U ovoj sedmici možete poželeti da se ponovo vratite na neki od režima ishrane koje ste ranije praktikovali I koji vam je jako odgovarao. Svesni ste da morate promeniti nešto – osećate da vam je to potrebno I da će vam prijati. Samo napred!

Ljubav

Zajedničko „putovanje“ partnerske i vaše planete (Marsa i Venere) kroz znak Jarca u dužem vremenskom periodu koji je ispred nas govori o tome da je pred oboma isti cilj. E sad, nekim parovima će zajednički cilj biti da se stabilizuju i napreduju….a nekim da prekinu mučenje i podvuku crtu ispod odnosa. Mlad Mesec u polju statusa govori da je početna faza, ona intenzivnih promena- ispred vas. Vaš odnos će početi da se kreće, a u kom pravcu – videćemo. Slobodni Bikovi – počeće da vam više prijaju ljudi, izlasci, druženja. Tražićete odmor i opuštanje, zabavu – i ona će svakako stići do vas u ovoj nedelji.

Posao

Mlad Mesec u polju karijere početkom nedelje u nekim pomalo pritiskajućim, pomalo burnim aspektima. Kod nekih od vas jačaće i spoljašnja i unutrašnja presija i potreba da se oslobodite tenzije od strane posla, šefova, svakodnevice. Mogući su preseci i nemirni odnosi na poslu. Kod drugih – šanse koje se ničim izazvano otvaraju, podrška na koju niste računali. I jednima i drugima je zajednička – promena. Promena koja ne može ići bez faktora iznenađenja, ali ni bez faktora – burno.

Zdravlje

Respiratorni sistem je još uvek prilično osetljiv. Stariji – cirkulacija, pritisak.

 

BLIZANCI

Hrana

Imate vremena za sve, za sebe najmanje. A trebalo bi da bude obrnuto.  Ne preskačite obroke, ne jedite s nogu, nemojte zavaravati glad po kojim slatkišem, grickalicom ili usputnim zalogajem. Obratite više pažnje na ishranu – vaš organizam će vam biti zahvalan…

Ljubav

Tokom cele ove nedelje vaš vladar Merkur će, đa u retrogradnom đa u direktnom hodu – biti u vrlo intenzivnoj konjunkciji sa Plutonom. Suština ovog aspekta je introspekcija, preispitivanje. Merićete i odmeravati sve vezano i za partnera ali i za vašu priču. Računaćete koliko je ko kriv za probleme, a koliko je ko doprineo da stvari budu dobre. U ovoj nedelji razmišljate, a od sledeće ćete krenuti da primenjujete sve ono što ste zaključili. Trenutno – odnos je usporen, utihnuo. Slobodni Blizanci – želite da se opustite. Mogući su neobavezni kontakti, flertovanje ili po koja avanturica.

Posao

U jednom trenutku se na poslu neće dešavati ništa – smorno, naporno, standardno….a u drugom će se odjednom mnogo toga pokrenuti i moraćete da ulažete dosta napora da biste sve obavili kako treba i na vreme. U svakoj situaciji ćete uspeti da se snađete – i u onoj najkomplikovanijoj ali i u onoj u kojoj treba najbrže odreagovati. Mlad Mesec u polju inostranstva, ekspanzije, planova i učenja – uvodi vas u promene koje će većim delom nastupiti od ulaska u narednu sedmicu. Finansije – neočekivani troškovi.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, moguće povrede.

 

Energija tokom celog dana: Kafa sa dodatkom smanjuje apetit!







RAK

Hrana

Mlad Mesec početkom ove sedmice Rakovima daje jednu lepu priliku za promenu kada je ishrana u pitanju. Bilo da razmišljate o novom režimu, o dijeti ili o kompletnoj promeni navika u ishrani – odličan je trenutak da nešto konkretno i uradite.

Ljubav

Raščlanjavanje odnosa detalj po detalj, razmišljanje šta treba promeniti, kako dalje (i da li dalje uopšte), pojačana tenzija ali i pojačane strasti – sve ovo će biti zajednički imenitelj i onima koji su u nekom tipu emotivnih priča, ali i slobodnim Rakovima koji su još uvek zaronjeni u prošlost i „vagaju“ da li da joj daju još jednu šansu. Možda je bolje u ovom periodu ne donositi nikakve konkretne odluke, pogotovo što vi oscilirate jako i u osećanjima i u razmišljanjima. Sačekajte malo. Što se tiče slobodnih koji nisu okupirani prošlošću – kod vas postoji vrlo dobra šansa za ulazak u nešto novo – snažno, strasno, intenzivno.

Posao

Aspekti koji trenutno deluju na vas ne moraju dovesti do prekida nekog poslovnog odnosa, saradnje ili poslovnog angažovanja – ali će svakako vrlo „začiniti“ situacije na poslu i doneti dosta pritisaka. Vi ste nervozni, oni oko vas su nervozni – pokušajte da se više usredsredite na ono što morate obaviti i ne obraćajte pažnju na distrakcije sa strane. Bavite se planovima, bavite se novim idejama, sadašnjost je takva kakva jeste i ne možete je promeniti – zato radite u korist budućnosti. Novac – šareno.

Zdravlje

Blaži problemi sa stomakom, problemi sa pritiskom.

 

LAV

Hrana

Apetit će varirati, a stomak čudno reagovati. Čas ćete biti gladni kao vuk a čas nezainteresovani i za najomiljeniju hranu. Vodite računa o kvalitetu i roku upotrebe namirnica – možete imati češćih problema sa varenjem.

Ljubav

Mlad Mesec u polju partnerstava u presirajućim, burnim aspektima – nagoveštaj promena koje već izvesno vreme (duže) traju i koje sada ulaze u još jednu fazu. Vi lično možete šaltati sa raspoloženjima – od velike potrebe da nešto promenite sad i odmah, pa do prihvatanja stanja takvog kakvo jeste. Što se više budete fokusirali na promene i nervirali oko njih, imaćete manji osećaj da se nešto zaista menja. Neke stvari se ne mogu ubrzati, pustite da odnos ide svojim tokom. Slobodni Lavovi – svakodnevica, a pogotovo poslovni segment i kontakti na društvenim mrežama – daju kao neke šanse za ljubav.

Posao

Stelijum planeta u polju posla, obaveza, odgovornosti – to je mesto gde se najviše trošite, mesto gde najviše ulažete sebe. Da, moguće je da će mnogi od vas biti u fazonu „život mi se pretvorio samo u ono što MORAM“….ali šta da se radi, tako je kako je. Trudite se da poslovne relacije funkcionišu koliko toliko normalno, mada će to povremeno biti težak zadatak. Napeto je na poslu i svi oko vas su na ivici živaca. Sve to što se trudite svakako će dati svoje rezultate, ali ne očekujte ništa preko noći.

Zdravlje

Osetljivost, slabiji imunitet, onako ste – polovično.

 

DEVICA

Hrana

Ovo nisu dani u kojima ćete vi voditi naročito računa o ishrani. Budite svesni da se ovakav način funkcionisanja može odraziti na vaše zdravlje. Pokušajte da se oranizujete bolje, da pronađete više vremena za sebe I za pripremu kvalitetnih obroka koji će odgovarati vašem organizmu.

Ljubav

O, vi biste se tako rado fokusirali na partnera i na uživanje, opuštanje, strast, ljubav. I biće toga, svakako – ali u neuporedivo manjoj meri od one koja je vama potrebna. Ili će biti ona varijanta – da sve krene lepo i kako treba i da se onda samo u jednom trenutku pretvori u natezanje, nerviranje. Još jedna stvar – kad je sa voljenom osobom lepo, ne analizirajte previše i ne kopajte – pokušajte da samo uživate u tome. Slobodne Device – nekima od vas ova nedelja će doneti na prvi pogled savršenu ljubavnu priču, savršenu osobu zbog koje će vam srce ludo zatreperiti. A drugi pogled? Pa, nećemo sad o tome. Ima vremena.

Posao

Mlad Mesec u polju svakodnevice, obaveza, odgovornosti – ulazite u period koji će talasati vašu poslovnu rutinu, koji vam neće dati da se opustite i kulirate. Ok, talasalo je i do sada – sve to stoji, ali na dalje će vam biti potrebno neuporedivo više organizovanosti i fokusiranosti – jer će se obim obaveza povećavati a vi i pored velike energije koju trenutno nosite – nećete baš uvek biti u stanju da sve ispratite. Takođe, nov poslovni interes se može pojaviti. Ne odlučujte na brzinu, budite mudri.

Zdravlje

Mlađi –prehlade. Stariji – cirkulacija, pritisak, koštano zglobni sistem.
 

Nedeljni horoskop drugi deo za period 31. januar - 06. februar 2022!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>