Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović o Tari i Ša: Prave nas budalama! (VIDEO)

Kristijan Golubović izneo šokantne detalje o Tari Simov i njenom odnosu sa Ša. Prave nas budalama! Oni su bolesni!

Kristijan Golubović o Tari i Ša: Prave nas budalama! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Kristijan Golubović i Kristina Spalević u emisiji "Pitam za druga" prokomentarisali su vezu Nenada Aleksića Ša i Tare Simov koji javnost ne prestaju da iznenađuju svojim delima trenutnim boravkom u "Zadruzi 5"!


"Ja sam prvi provalio da se ona njemu uvaljuje u krilo. Naslutio sam da će se ona zaljubiti u njega, a oni nas pravili budalama. A na kraju su bili glavni akteri u "Zadruzi 4". Sećam se kada je ona legla da mu je rekla da mu je rekla da će pasti na njegove grudi. I jedan i drugi su ludi na poseban način. Ta veza ni na šta ne liči. Ša je došao da isteruje pravdu ko je upravu. On će se naživeti sa trideset pet godina. A ona je puna poroka... Znamo svi da je Tara devojke iz priče auto ovo ono, znamo šta su pričali o njoj i šta su rekli za nju." - govorio je Kristijan Golubović za vezu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.



"Njih dvoje svakako nemaju budućnost, to je bolestan odnos. Mogu da budu i u najvećoj ljubavi i da najviše polude, od njih se sve očekuje. A mislim da je Ša mnogo zagrejan. On je mogao lagano da se okrene, ali nije." - rekla je Kristina Spalević.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>