Region

Svet

Region

Mama i tata se igraju rata 2: Deset epizoda drame i komedije!

Završeno je snimanje nastavka serije “Mama i tata se igraju rata“. Deset novih epizoda drame i komedije, biće emitovano na programu RTS-a tokom 2022. godine.

Mama i tata se igraju rata 2: Deset epizoda drame i komedije! Screenshoot/Instagram




Gostujući u Beogradskoj hronici glumac, producent i reditelj Gordan Kičić istakao je da je nova sezona serije Mama i tata se igraju rata, tajna.


"U pitanju je deset epizoda druge sezone, seriju su režirali Marko Manojlović, Nina Đukić i Gordan Kičić. Tekst su pisali Gvozden Đurić, Marko Manojlović i ja. Ekipa od prošle godine se malo promenila, ali neznatno.



U pitanju je 10 epizoda. Ima novih junaka. Velika glumačka podela, preko 60 glumaca igra u seriji. Imamo i dva stranca, Martina Bermosera iz Austrije i Mercedes de la Kruz iz Kanade.

To je kombinacija drame i komedije. Mislim da će publika biti zadovoljna. Biće to jedna introspektivnija sezona u odnosu na prvu. Počinjemo tri godine nakon što je Veljko otputovao na Kamčatku.

Za te tri godine dosta stvari se promenilo u životima junaka.

Sezona je duhovita, vrlo dinamična, mislim da će publik zaista uživati”.






Glumac Gordan Kičić se već neko vreme osim primarnim poslom bavi i producentskim, a sada je otkrio koji od ova dva poziva je stresniji.

Stresnije je biti producent svakako, od glumca. Obe stvari su jako primamljive. Imao sam sreću tokom karijere da kombinujem i jednu i drugu stvar, tako da sam srećan“, priča Kičić za „Blic“.

On je dodao da je i u novim epizodama serije „Mama i tata se igraju rata“ saradnik na scenariju, ali da je smanjio količinu režije.

“Sada, sa mnom, deset epizoda režiraju i Mina Đukić i Marko Manojlović. Ja konkretno režiram prvu i poslednju, a oni ostale. Vrlo sam uzbuđen jer smo više od godinu dana proveli pišući i osmišljavajući priču, a sada se dešava realizacija istih”, rekao je Kičić.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>