Style

Ljubav

Horoskop i problemi: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Horoskop i problemi treći deo! Karakteri horoskopskih znakova ako ste Strelac, jarac, Vodolija, Riba! Vodolije zdravstveno moraju da paze na stopala, jer odatle mogu krenuti prehlade.

Horoskop i problemi: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus




Strelac

Problemi: Zdravstveni problem viška kilograma, višak šećera u organizmu, jetra.

Viši tip Strelca je uzvišen, školovan, obrazovan, plemenit, pomaže drugima na sve načine. Niži tip je konvencionalan, često provodi vreme u kafani, veoma poštuje religiju. Idealna zanimanja su: gluma, muzika, filozofija, astrolog, ministar. Strelčevima treba dosta slobode. Oni su nezadovoljni kada su vezani za rutinu, a najsrećniji kada kreću u nešto novo. 

Hodanje im je omiljena razonoda, a mnogi se ističu i u sportu. Strelce takođe imaju nemirne, avanturističke umove i vole da uče nešto novo. Mnogi strelci su veoma zainteresovani za filozofiju i ideje sveta i oni takođe vole dobar provod i da se zabavljaju. Spremni su uvek za novu avanturu, kao i da nauče nešto novo.




Jarac

Problemi: Jarac je koščate građe i ne bi trebalo da ima problem sa kilogramima. Česte depresije, koža, kosti, zubi su slaba tačka, kao i infekcije respiratornog trakta.


Viši tip je miran, stabilan, pun strpljenja. Niži tip grabi novac, umoran, bolestan, nezadovoljan. Najvažnije za Jarca je dostignuće. On će nastojati da shvati život ozbiljno i važno mu je da bude dobar u nečemu. On mora da ima veštine, nešto što može da uradi bolje od bilo koga drugog, što ga izdvaja. 

Jarčevi su vredni ljudi, a mnogi od njih su odlični nastavnici, pravnici i državnici. Oni su takođe mirni, diplomate i znaju kako treba da se bude suptilan i taktičan u svojim odnosima sa drugima. Porodični život je jednako važan, neguju ljubav prema istoriji i tradiciji. Idealani poslovi za Jarčeve su: doktor, biolog, zoolog, advokat, profesor, učitelj, graditelj.






Vodolija

Problemi: Zdravstveno moraju da paze na stopala, jer odatle mogu krenuti prehlade. Visoko moždanim funkcijama vlada ovaj znak. Jaka nervoza može dovesti i do šloga. Žene treba da se čuvaju hladnoće.


Viši tip je genije, stvaralac, tehnički napredak. Niži tip voli samo sebe, egoista, laže, i vara. Idealan posao je posao vezan za filozofske nauke, ili neki posao vezan za medije, radio, tv, fim i novine. Mnoge Vodolije imaju odlične umove. 

Oni su veoma pametni u nauci i posebno su zainteresovani za bilo šta što može da pomogne ljudima. Često su fascinirani pronalascima, pa neke Vodolije i samostalno mogu postati veliki pronalazači. Osobe rođene u znaku Vodolije, često nisu veoma emotivni, jer su više zainteresovani za razmenu ideja i pomaganje drugima. Ako ste Vodolija, Vaš poseban i jedinstven dar je Vaša tolerancija i razumevanje drugih ljudi.




Ribe

Problemi: su psihosomatske tegobama, raznim zavisnostima i poremećajima sna.


Viši tip je prefinjen, misionar, i njima su putovanja važna tokom života jer bogate njeno iskustvo. Niži tip je neuredan, klošar, bez ambicije i inicijative, laže i krade. Vrlo često su neshvaćeni od okoline, jer se osećaju toliko duboko i vide mnoge stvari u životu, koje ne mogu da podele sa više ljudi. Oni vole magiju i misteriju okeana kao i divlje i netaknute pejzaže. 


Često moraju da budu same, ali se uvek vrate u društvo drugih, jer su najsrećniji kada su nekome ili nečemu posvećeni. Mnoge Ribe postaju pisci, umetnici i muzičari. Pored toga, Ribe su duboko religiozne. Oni često izgledaju kao da plivaju kroz život graciozno. Vole muziku i poeziju i često sanjare.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astrosav

Povezane vesti:


>