Style

Ljubav

Horoskop i problemi: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Horoskop i problemi drugi deo! Karakteri horoskopskih znakova ako ste Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Lav treba izbaciti cigarete. Korisne biljke su kantarion i kesten za srce i visok pritisak.

Horoskop i problemi: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus





Lav

Problemi: Lav je osetljiv kroz srce, kičmu, oči. Često umire od infarkta.


Visok i nizak krvni pritisak mogu biti problem, kao i nervni sistem takođe. Crna kafa šteti srcu i visokom pritisku. Treba izbaciti cigarete. Korisne biljke su kantarion i kesten za srce i visok pritisak.

Viši tip je superioran i prihvaćen je od drugih. Niži tip se obično hvali, ali često je površan u svojim zamislima i ostaje sam u svojim ubeđenjima. Dosadan je u svojim principima. Lavu treba mnogo ljubavi i pažnje. Osećaju se loše ako ih ignorišu, ili ako im neko uzima zasluge za nešto što su učinili. Vole da imaju publiku, pa čak i prilično stidljivi, tihi Lavovi mogu tajno gledati da li ih neko posmatra dok nešto rade. 


Sve ovo znači da je potrebno dosta vremena da u svom životu radite stvari koje želite, stvari koje vam daju radost. Lavovi uvek vole da misle o velikim poslovima i ne uživaju u stvarima koje su previše detaljne ili previše dosadne. Oni vole da vode i ne vole da im se naređuje.




Devica

Problemi: I muškarci i žene treba da izbegavaju tešku hranu, alkohol, jer su mogući problemi jetre, želuca i creva. Manje analize daju spas od psihosomatskih oboljenja, slabih nerava.


Osobe rođene u znaku Device su često same, pod uslovom da znaju da su potrebni i cenjeni od strane drugih. Oni su uvek spremni da pomognu drugima i veoma su saosećajni sa problemima svojih prijatelja. Često su stidljivi i osetljivi, ali duboko u sebi su velikodušni sa svojom ljubavlju i njihovim talentima. Viši tip je visoki intelektualac, pun znanja, mala enciklopedija, sve vidi, sve zapaža. 

Mnoge Device vole da rade detaljne stvari i talentovani su u zanatima, kao što je krojenje. Niži tip je stalno nezainteresovan, nezadovoljan, džangriza, teži novcu i snobovima. Idealni posao Device je analitičar, profesor, kritičar...







Vaga

Problemi: Osetljivi organi su bubrezi, urogenitalni trakt.


Viši tip Vage je umetnik, ima smisao za klasičnu muziku i poslove koji traže kreativnost. Niži tip je sadista, lopov, neradnik, pa čak u nekim slučajevima i ubica, pijanica. Obično su veoma zainteresovani za suprotni pol rano u životu, jer im je potrebna ljubav i druženje. Mnogo Vage su umetnički nastrojeni i cene lepe stvari. Ponekad su talentovani za muziku ili pevanje, a često se i lepo oblače. 

Vage mogu biti dobri u matematici i prirodnim naukama, jer postoji jasan, logičan kvalitet u načinu na koji misle. Obično su osobe rođene u ovom znaku mnogo voljene, jer su šarmantni i lako je družiti se sa njima. Kada se Vaga svađa ili se ponaša loše, tada se uglavnom oseća da nešto nije fer.




Škorpion


Problemi: Zdravlje vezano za polne infekcije, debelo crevo, mogući problem sa očima. Često defekti lica i tela.


Viši tip je simpatičan, produktivan, ambiciozan. Niži tip sluša svoje nagone pa upada u nesrećne ljubavne veze, ostaje bez novca, društvo mu je nižeg intelektualnog nivoa od njegovog. Idealna zanimanja za Škorpiju su: istraživač, naučnik, doktor, iscelitelj, hipnotizer, revolucionar. Škorpije su ponekad veoma tihe, stidljive, osetljive i vole da čuvaju tajne. Oni mogu da dožive neke stvari veoma intenzivno. 


Oni često lako mogu da uvide dobre i loše strane drugih ljudi. Najvažnija stvar za škorpije je samopoimanje. Ne plaše se upuštanja u nove stvari, kao drugi. Ne vole da se osete iskorišćenim ili povređenim, a mnoge škorpije imaju veoma jak osećaj za pravdu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astrosav

Povezane vesti:


>