Zadruga

Parovi

Vadimir Tomović i Ivana Aleksić zajedno na Ostrogu!

Vadimir Tomović i Ivana Aleksić, bivša supruga Nenada Aleskića, zajedno na Ostrogu! Dok Ša svakodnevno vodi bitku sa Tarom Simov u rijalitiju, bivša mu uživa u Crnoj Gori...

Vadimir Tomović i Ivana Aleksić zajedno na Ostrogu! Screenshoot/Instagram




Ivana Aleksić, bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, je nakon javne prevare odlučila da stavi tačku na njihov brak, a njoj se tada u teškim trenucima našao bivši zadrugar, Vladimir Tomović.


Njihovo prijateljstvo je postalo toliko prisno da su mnogi posumnjali da su se rodile i određene emocije.


Iako su oni to negirali, Ivana je čitavo prošlo leto provela kod Vladimira, a fotografije koje su se delile, pogrevale su sumnje da je Tomović uspeo da osvoji Ivanu. 


Vladimir Tomović je sada objavio fotografiju da je Ivana Aleksić opet došla kod njega u Crnu Goru.






Vladimir i Ivana su se uslikali ispred manastira Ostrog, a deluju, priznaćete srećni ovako zagrljeni.

Iako su se odavno razveli, Ša je koliko prošlog meseca opleo po Ivani:


- Mi smo mnogo pre rijalitija govorili o razvodu. Ja sam pogrešio što sam u rijalitiju svoj brak predstavio kao bajku i da je sve super. To je moja greška, ja sam idealizovao sve to i onda su me ljudi osudili baš zbog toga. Razočarala me je na svaki način, u svakom smislu. Jeste da je to što sam uradio ružno, ali ono što je ona meni uradila nije okej, to zna i moja porodica, jer sam se ja borio za sve to u životu, a težak život sam imao i ona zna kakav je bio moj život i onda je uradila to što je uradila, to nije ispravno. Ja ne bih mogao mirno da spavam da uzmem nekome nešto što mi ne pripada. Ja ne bih mirno spavao, a da li ona mirno spava, to ne znam - rekao je tada Ša.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>