Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop 2. deo za period od 24. januara do 30. januara 2022. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolijai Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet PlusEvo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

VAGA

Hrana

Iako drugi nemaju nikakve zamerke za vaš izgled – vama bodu oči viškovi koje samo vi vidite. Kad ste već tako samokritični, onda naučite da budete  i strogi – pa recite NE kada vam ruka posegne za nekim slatkim ili slanim zalogajem (i to samo zato što su vam oči gladne).

Ljubav

U polje doma, porodice, stabilnosti, privatnosti na samom početku nedelje ulazi tranzitni Mars, vrlo brzo za njim će i retrogradni Merkur, a retrogradna Venera i Pluton su već tu. Stelijum planeta u sektoru koji je dosta osetljiv ukazuje na više stvari – na nemire lično u vama, ali i u odnosu, na napetost u porodici, na nerazumevanje i povišenu energiju.  No, isto tako ukazuje da je vreme da se uloži energija i sredi sve što na bilo koji način smeta ili je opterećujuće. Neko će sređivati kuću, neko sebe, a neko odnos. Slobodne Vage – tu i tamo kontakti, izlasci, druženje. Ništa što bi vas na pravi način „podiglo“.

Posao

Posla ima, obaveza ima – samo nema vaše prave motivisanosti. Nosićete se vi lepo sa svim situacijama koje izađu pred vas, odradićete sve što se od vas očekuje – ali vrlo često ćete sebe uhvatiti da to otaljavate, da radite preko volje a često i preko sopstvenih snaga. Nešto vas opterećuje – verovatno su to situacije na koje nemate uticaj i u kojima ste primorani da čekate da se sve reši – pa iz tog razloga ni vaša motivacija nije bajna. Finansijski sektor je u ovoj nedelji polovičan – novca ima, ali i troškova.

Zdravlje

Promenljivo. Niste zdravstveno ugroženi, ali se ni ne osećate posebno dobro.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Jednim delom ćete uspeti da regulišete i unormalite svoju ishranu. Realno gledano, morate vi još mnogo da se borite sa apetitima i napadima gladi u kojima se okomljujete na namirnice za koje znate da biste trebali da ih preskočite. No, makar ćete više biti u pokretu.

Ljubav

Što ste statičniji, nemiri su jači u vama. Škorpije, bilo da su zauzete ili slobodne mogu se u ovom periodu osećati kao da su blokirane – ono što želite da ostvarite ili rešite ide užasno sporo ili ne mrda uopšte. Ulazak vašeg vladara Marsa u znak Jarca osnažiće vas, daće vam motiv i podsticaj da krenete napred, da se suočite prvo sa sobom i svojim nemirima, a onda i sa svima drugima. Ulazite u duži period raščišćavanja i sređivanja odnosa koji su vam od važnosti – bilo da je u pitanju partner, bilo da je u pitanju prošlost. Slobodni ulaze takođe u fazu promena – samo budite strpljivi i sačekajte još malo.

Posao

I u poslovnom segmentu je ovo period velikih rešavanja. Postoje teme i dešavanja iz prošlosti koja je potrebno rešiti i zatvoriti da biste mogli neometano nastaviti dalje. Bavićete se dogovorima, papirološkim pitanjima, sastančićete i bićete aktivni. Još uvek će u ovoj nedelji biti povremenih zastoja i situacija koje vas usporavaju – ali sada ćete imati dovoljno snage da se borite sa tim. Komunikacija sa pojedinim saradnicima može biti zategnuta i na ivici pucanja. Razmislite da li vam to ide na ruku ili ne.

Zdravlje

Osetljivi zglobovi, kičma, zubi. Mogućnost prehlada.

 

STRELAC

Hrana

Vaša najbolja dijeta i način da regulišete ishranu bi bili – sve ono što baš baš volite – izbegavajte u širokom luku. Sve ono što vam je „onako“ – e, to je pravo za vas. Usput se nalivajte čajevima, sokićima i pijte što više vode.

Ljubav

Previše analiziranja, previše razmišljanja o partnerovim rečima, traženje dlake u jajetu, tvrdoglavost I pojačana nervoza – sve su to prepreke koje će se postaviti između voljene osobe I vas. Početna stavka u bilo kojoj komunikaciji ili dogovoru može biti kroz napetost – ali ovo će se brzo prevazilaziti I dolaziti do rešenja. Napravite neku pozitivnu promenu, vratite se na mesto ili u trenutak u kojem ste se osećali lepo…Slobodni Strelčevi – niste posebno inspirisani ovih dana. Čas se povlačite iz društva I iz komunikacije, čas ste aktivni. Vaša raspoloženja su promenljiva, pa se tako isto I ponašate.

Posao

Planete se grupišu u polju koje se vezuje za lične vrednosti I za materijalni, finansijski segment. Moguća su kašnjenja isplata, ali je moguće I da naplatite nešto što vam duguju. Takođe, ulazite u period kada ćete tražiti načine da dodatno zaradite ili da povećate nivo finansijskih priliva – što će se I dogoditi, kod nekih vrlo verovatno već ove sedmice. Što se dogovora, obaveza, papiroloških pitanja I komunikacije sa saradnicima tiče – ova je nedelja vrlo nestabilna I često ćete biti u raskoraku sa vremenom.

Zdravlje

Stariji – koštano zglobni sistem, želudac. Mlađi –respiratorne infekcije.

 
JARAC

Hrana

Mogli biste da proverite krv i da vidite kako stojite sa gvožđem, jer je moguće da je nivo smanjen. Trebali biste da jedete više pasulja, spanaća, mahunarki, da izbegavate mesne prerađevine a od mesa da više jedete junetinu. Odgovaraće vam i orašasti plodovi, kao i crna čokolada i kakao.

Ljubav

Sa ulaskom Marsa u vaše polje ličnosti I vraćanjem Merkura kod vas – vi dobijate ogromnu potrebu da rešavate sve što se vezuje I lično za vas, ali I za partnerstvo u kojem ste. Situacija vas podstiče da više ne čekate, nego da krenete – pogotovo ako duže vreme nešto prećutkujete ili se situacije I pitanja u vašem odnosu konstantno ponavljaju. U nekim odnosima se moraju svesti računi, ali isto tako – postoje I oni kojima je vreme da napreduju ili da naprave značajne promene. Slobodni Jarčevi – dolazite u fokus. Prošlost, ali I noviteti će se vrteti oko vas I u vama. Sami birate. Oslonite se na iskustva koja ste prošli.

Posao

Izgledaće vam kao da ste zakasnili sa nečim – ali ćete to ipak uspeti da rešite I ostvarite. I nije važno da li je u pitanju poslovna šansa, dogovor, papirološka pitanja, obaveza. Suština je da ćete uspeti iako ste mislili da nema šanse za to. Mars u vašem znaku daje vam na snazi ali budi I ambicije I potrebu da se dokažete.  Idete na posao sa novim elanom, rešeni da ostvarite ciljeve. U periodu ste kada će kombinacija vaše snage I odlučnosti zajedno sa prilikama koje se same otvaraju – dati dobre rezultate.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka neka više obrate pažnju na ishranu, pritisak, zglobove. Mlađi – prehlade.

 

VODOLIJA

Hrana

Vi tačno znate šta bi bilo najbolje za vas kada je ishrana u pitanju. Sve vam je kristalno jasno. I baš zato – tri dana ćete funkcionisati onako kako valja i kako je najbolje. A onda ćete četvrti dan malo pokleknuti. A onda peti još više. Vaša raspoloženja trenutno diktiraju apetite.

Ljubav

Previše planeta u vašem polju podsvesti neće doprineti miru I stabilnosti. U partnerskim odnosima – vraćate se u prošlost, razmišljate I analizirate situacije iz nje, preispitujete, sami sebe bodete u mozak I unosite nemir. Ili ste pak u drugoj kategoriji – onih osoba koje imaju trenutno sto đa sitnih đa krupnijih problema I opterećenja – I previše ste zaronjeni u sve to. U svakom slučaju – ono što ćete ispoljavati prema voljenoj osobi jeste povišen nivo nervoze Ili ćutljivost. Pokušajte da posvetite više pažnje partneru. Slobodni – ili ćete u tajnu vezu ili ćete se baviti prošlošću dok vas glava ne zaboli.

Posao

Da li ću imati dovoljno novca za sve? Kako ću se izboriti sa računima? Da li ću uspeti na vreme da završim sve obaveze? Je li moguće da me ama baš sve koči I nervira? Da li je ovo dobar potez ? Šta je potrebno da uradim da bi se konačno nešto pokrenulo i promenilo ? I tako dalje i tako dalje….Vodolije sebi postavljaju mnogobrojna pitanja, na koje odgovore ne mogu dobiti trenutno. Rešavate sve korak po korak, uz gomilu sitnica koje vas nerviraju. Saturn i Sunce vam daju snagu da izgurate sve.

Zdravlje

Hronični problemi aktuelni, meteoropatija, cirkulacija, pritisak, prehlade.

 

RIBE

Hrana

Verovatno se često tovarite namirnicama za koje ste svesni da ne prijaju vašem organizmu. Pokušavate da se ustalite u nekom režimu ishrane, ali to vam polovično uspeva. Ako ništa drugo, makar pojačajte unos tečnosti kroz sokove, čajeve, supe.

Ljubav

Uznemireni ste, možda sa razlogom ali mnogo više verovatno – bez razloga ili zbog sitnica. Ne podrivajte sami sebe nervozom a pogotovo tu nervozu nemojte prenositi u partnerski odnos, nema potrebe za tim. Pričajte više, otvorenije sa voljenom osobom. Pružite jedno drugom mogućnost da promenite svakodnevicu, da se opustite – možda I u društvu zajedničkih prijatelja. Budite aktivni I u pokretu – nervoza će nestajati, bliskost će biti jača. Slobodne Ribe – kroz društvene kontakte, izlaske, preko društvenih mreža ili prijatelja – nove osobe dolaze do vas. Dolaze doduše I stare, vidite šta ćete sa njima.

Posao

Jupiter u vašem znaku polako radi svoj posao. Već od ove nedelje mogu krenuti promene – neke koje ste dugo čekali, neke koje će doći s neba pa u rebra. U suštini, celokupna ova nedelja može biti obojena različitim energijama – jedan dan statičan I usporen, u drugom – trčanje I obavljanje više obaveza istovremeno. Neke osobe vas mogu prilično nervirati, ali ne dozvolite sebi da upadnete u raprave, ubeđivanja, dokazivanja. Usmerite se na ono što je vama bitno I ne dozvolite distrakcije sa strane.

Zdravlje

Osetljivost grla i disajnih puteva. Moguće glavobolje.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>