Zadruga

Parovi

Marina Barbi poručila Miljani Kulić da će spasiti Zolu od nje!

Marina Barbi poručila Miljani Kulić da će spasiti Lazara Čolića Zolu od nje! Bolesnice, lopužo... besna je pevačica na bivšu zadrugarku.

Marina Barbi poručila Miljani Kulić da će spasiti Zolu od nje! Screenshoot/Instagram




Miljana Kulić šokirala je javnost kada je na svom Jutjub kanalu objavila snimak na kojem "sahranila" živog Lazara Čolića Zolu sa kojim je raskinula u "Zadruzi" i zbog kojeg je diskvalifikovana iz rijalitija.


Naime, ona je posetila njegovo rodno mesto Doboj, gde je otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom fotografijom u crno - beloj boji.

Zolina majka, Bosa oglasila se za portal Republika vidno potrešena te otkrila da je uplašena za život svog sina:

U šoku sam skroz, van sebe sam od kad sam videla šta je Miljana uradila. Odakle joj uopšte ideja da to uradi ja ne znam, odakle joj to u mozgu. Od kad su mi pokazali ja sam skroz izgubljena, ne znam gde bijem i šta radim uopšte! Pa i ona je majka, kako to nečijem detetu da radi ja ne shvatam. Mada ona i nema u svesti da ima dete, ne ponaša se tako uopšte! 


Laže da me je zvala da mi izjavi saučešće, ona sve laže i folira. Apelijem da joj neko pomogne, nadležne instutucije treba da urade nešto. Ona kad je izašla iz "Zadruge" rekla je da će ubiti Lazara i ja se plašim da će se to i desiti. Pa u rijalitiju u nekim trenucima da je imala nož ili pištolj ubila bi ga! Ko bi je sprečio, obezbeđenje kad bi stiglo?! Šta da vam kažem, ne oglašavam se ali nakon ovog sam morala prosto! U šoku sam i nije mi dobro od kad sam onu sliku na grobu videla - rekla je Bosa.



Sada se na društvenim mrežama oglasila i pevačica Marina Barbi kojoj Miljana Kulić duguje 500evra nakon što joj je Marina uplatila da joj Miljana reklamira pesmu na svom Instagram profilu. 







- Zolu ću ja spasiti od tebe bolesnice, lopužo. A ti znaš kako! - napisala je Barbi na svom Instaram profilu.

Podsetimo, netrpeljsitvo između Miljane Kulić i Marine Barbi postoji otkad je Barbi otkrila da joj se Miljanin bivši dečko, Lazar Čolić Zola udvarao na jednom od njenih nastupa kao i da joj je slao ruže. 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>