Style

Ljubav

Prelazak Sunca u Vodoliju donosi promenu koja najavljuje buđenje!

Prelazak Sunca u Vodoliju donosi promenu koja najavljuje za mnoge budjenje ali ove godine to neće biti baš tako lagano, imamo ciklus do marta kada ipak moramo rešiti sve ono što stoji...

Prelazak Sunca u Vodoliju donosi promenu koja najavljuje buđenje! Svet Plus




Mesec danas u znaku Lava do 15. časova u pozitivnom trigonu sa Marsom donosi vreme povećanog elana, jakih emocija, ubedljive ambicije.

Mesec će doći na zvezdu Regulus koja se pomera na nulti stepen Device od 15:03 koja donosi često i uspeh iznad očekivanja. Topla, otvorena, kreativna energija. 

Malko nam može smetati vreme i nagle promene koje mogu izazivati danas osećaj umora, melanholičnosti. U osetljivosti stomak, ali kod hroničnih bolesnika i glave, cirkulacije i osetljivosti kroz pritisak. 







Za mladje pripadnike odlično vreme da se u prepodnevnim časovima pokrene nešto novo. 

Prelaskom Meseca u znak Device smiruje se energija i pokreće analitičnost, skromnost, marljiv rad, požrtvovanost i veća okrenutost poslu/ zdravlju. 

Prelazak Sunca u znak Vodolije donosi promenu koja najavljuje za mnoge buđenje, ali ove godine to neće biti baš tako lagano, imamo ciklus do marta kada ipak moramo rešiti sve ono što stoji, pa tek onda možemo skupiti snagu da poradimo na realizaciju mnogo toga novog. 

Danas emocije od neke euforije idu ka sumnjama, opreznosti i sklonosti istraživanju. Danas je dobro zaposliti sebe, jer rad, rad i samo rad donosi rezultate i poruka univerzuma: korak po korak.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>