Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop 1. deo za period od 17. januara do 23. januara 2022. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:OVAN

Hrana

Pošto vam je imunitet osetljiva tačka trenutno – vaša ishrana bi trebala da bude energetski jača nego inače. Takođe, trudite se da pijete dovoljno tečnosti, a posebnu pažnju obratite na čajeve – prijaće vam nana, kamilica, zeleni čaj ili onaj od đumbira.

Ljubav

Sam početak nedelje i pun Mesec u znaku koji se vezuje za vašu porodicu, stabilnost – ukazuje na to da ćete u ovim danima biti podeljeni između privatnog i poslovnog segmenta. Oba će zahtevati vašu punu pažnju i povremeno će za vas biti naporno da u oba funkcionišete bez problema i nervoze. Komunikacija sa partnerom će bolje funkcionisati u drugom delu sedmice. Slobodni Ovnovi – i kod vas je druga polovina nedelje emotivno zanimljiva – bilo kroz susret sa nekim koga niste dugo videli, obnovu komunikacije sa bišim partnerom ili simpatijom, bilo kroz nova poznanstva i kontakte.

Posao

Prvi deo nedelje – i dalje vam sleduju komplikacije i otežanja kroz poslovni segment koja će vam oduzimati dosta energije. Drugi deo nedelje – početak rasplitanja i pokretanje. Sve ono što je bilo u zastoju konačno će se pomeriti – bilo da se vezuje za dogovore, za papirološka pitanja. Takođe, po pitanju obaveza više nećete osećati toliki pritisak – njih će i dalje biti mnogo, ali ćete se lakše boriti sa njima i fokusirati na prioritete. Finansije – neka zaostala obaveza može doći na naplatu.

Zdravlje

Osetljivi sinusi i grlo.

 

BIK

Hrana

Češćim užinama koje mogu biti sastavljene od svežeg ili suvog voća, orašastih plodova – uspevaćete da utolite glad I da smanjite obim obroka jer ste zaista skloni da povremeno preterate. Izbegavajte da jedete u večernjim satima.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je takav kakav je – neće biti spektakularnih promena – jedino će u prvom delu nedelje neka pojačana nervoza da se provlači između vas dvoje, a pogotovo će na istu biti osetljivi oni koji su u braku ili žive zajedno. Drugi deo nedelje je već opuštajuć i u njemu ćete više vremena i pažnje posvetiti jedno drugom. Slobodni Bikovi – možda nove ljubavi kasne i nova poznanstva se otežu, ali zato prošlost punom snagom „napada“. Moguće obnove komunikacije i susreti sa bivšim partnerima, simpatijama iz davnih dana. Kao da su svi „od pre“ baš sada rešili da vam se jave.

Posao

Merkur u vašem polju karijere jeste krenuo unazad, što u ovom trenutku i nije toliko loše – obzirom da će vas u drugom delu nedelje osloboditi pritiska obaveza koji će do tada biti prilično jak. Takođe, lakše ćete se organizovati, čak i pored povremenih sitnih distrakcija i problema. Što se tih distrakcija tiče – više obratite pažnju na sva papirološka pitanja, a nemojte da se iznenadite i ukoliko bude dolazilo do kašnjenja ili problema u dogovorima i sa tehnikom. Finansije – nešto pojačani troškovi vas prate.

Zdravlje

Povremene glavobolje, osetljivost grla.

 

BLIZANCI

Hrana

Apetit polako opada I ukoliko želite da započnete sa dijetom to će biti moguće već od polovine nedelje. Pokrenite promene po pitanju ishrane I zdravijeg načina života jer to sada možete. Samo će početni momenat biti težak!

Ljubav

Prošla sedmica vam je verovatno bila po malo smorna, po malo napeta i nervozna – komunikacija sa partnerom je bila otežana i teško se dolazilo u fazu opuštanja. Verovatno je da će vam prvi dani ove nedelje biti slični i da u nekim momentima može izgledati kao da je dogovor i mir maltene pa nemoguće postići – ali vas dvoje ćete ipak uspeti da pronađete zajednički model funkcionisanja i da lagano sređujete sve što se eventualno u prethodnim danima pokvarilo. Slobodni Blizanci – nove osobe u vašem životu vas ne motivišu dovoljno da biste se istinski potrudili. Naravno – prošlost je tu da začini sve.

Posao

Sve i svi će testirati snagu vaših živaca (onih koje još uvek imate) i slobodno računajte da ćete prva dva ili tri dana ove nedelje da budete u ozbiljnoj gužvi, verovatno stisnuti rokovima. Nerviraće vas zaostaci i kašnjenja, vi ćete nervirati one oko vas – a bilo bi dobro da gledate da u prvih par dana ne napravite neke ozbiljnije greške jer će vam trebati puno vremena da ih ispravite. Moguće je da će vam se u drugom delu nedelje neko javiti da pokuša da obnovi saradnju sa vama. Finansije – zbrda, zdola.

Zdravlje

Osetljivost, nešto slabiji imunitet.

 
RAK

Hrana

Ne dozvolite da vam nervoza I promenljiva raspoloženja diktiraju ponašanja u ishrani. Ne preskačite obroke, ali isto tako – ne pretovarujte se slatkišima, brzom ili konzerviranom hranom, grickalicama. Obavezno više svežeg voća I povrća.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku u noći između ponedeljka i utorka ne daje baš obećavajuće predispozicije za mir u emotivnim odnosima, bar ne u prvom delu nedelje. Vi ćete biti preemotivni i previše osetljivi a partner može biti zatvoren, zahtevan, hladan (bar ćete ga vi doživljavati kao takvog). Neka normalnija i stabilnija komunikacija uspostaviće se u drugom delu nedelje. Slobodni Rakovi – i dalje je malo toga otvoreno za emotivne početke sa novim osobama u vašem životu. Prošlost vas prati u stopu i kod nekih od vas drugi deo nedelje pokrenuće dešavanja sa bivšim partnerima, simpatijama, poznanicima.

Posao

Prevelika okupiranost obavezama i loša komunikacija sa saradnicima pratiće vas u prvoj polovini nedelje. Pritisak i zahtevi od strane onih sa kojima radite biće izraženi. Kada ste u takvom raspoloženju – nije dobro donositi bitne odluke, a svakako ćete morati da više povedete računa o tome da ne napravite grešku u brzini, nefokusiranosti. Mogućnost poslovne ponude ili novog posla od 19-og. Pokušajte da racionalnije raspolažete novcem a definitivno nije momenat da razmišljate o iole većim ulaganjima.

Zdravlje

Znam da je to teško za izvesti, ali pokušajte da na bilo koji način umanjite stres.

 

LAV

Hrana

Ulazak Sunca koje vlada vašim znakom u Vodoliju, gde je izuzetno slabo – otvara pred vama period u kojem je potrebno više obratiti pažnju na ishranu. Potrebna vam je kalorična hrana koja će vam donositi dovoljno energije, mnogo vitamina I minerala. Čuvajte imunitet.

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju podsvesti i tajni „teraće vas“ da iz sebe izbacite sve ono što se nakupilo, sve ono što ste zatrpali a vezuje se za odnos sa voljenom osobom ili lično za vas u smislu kako se u tom odnosu osećate. Ulazite u fazu kada sve ono što se vezuje za partnerstvo postaje vrlo bitno i kada je vreme da se vrati korak unazad i raščisti ono što ne valja. Nezgodan period za one čiji su odnosi klackavi ili ne žele da ozbiljno rade na vezi. Za druge – vreme da menjate nešto na bolje. Slobodni Lavovi – minijaturne šanse za nove ljubavi. Sve ono što se vezuje za prošlost sada je dignuto na kvadrat.

Posao

Presabirate se i brinete – brigom ćete malo toga rešiti, ali fokusiranošću na ono što radite i spremnošću da prihvatite trenutne uslove i prilagodite im se koliko je to u vašoj moći – možda i uspete. U svakom slučaju, prvi deo nedelje vam je vrlo zahtevan i po pitanju obaveza i po pitanju komunikacije sa saradnicima. U drugom delu sedmice funkcionisaćete nešto lakše i jednostavnije – obaveze neće biti toliko komplikovane a uspećete i da rešite par stavki koje su vam zadavale glavobolju. Novac – tja.

Zdravlje

Ni fizička a pogotovo mentalna stabilnost – sada nije prisutna kod vas. Vodite računa o sebi.

 

DEVICA

Hrana

Dva dana jedete, ne znate da stanete – a onda trećeg dana samo grickate neko voće ili se nalivate čajevima, čorbama. Trebali biste da ustalite svoje navike – da ne idete iz krajnosti u krajnost, jer to ne odgovara ni vašem imunitetu niti varenju.

Ljubav

Kada god vaš vladar Merkur ide unazad, vi ulazite u period preispitivanja, neke forme unutrašnjih monologa u kojima pokušavate da sebi date odgovore ili da izanalizirate situaciju u emotivnom odnosu u kojem ste. Ne postoji osnov da možemo da kažemo da ste u potpunosti opušteni, ali sa druge strane – nemate ni razloga da budete nezadovoljni. Stvari su takve kakve su, bitno je da zajedničkim snagama idete napred. Slobodne Device – vi ste u retro fazonu, Venera u polju ljubavi i zabave je retrogradna….Ne mora sve u ljubavi da se vezuje za prošlost ali će biti ona varijanta „već viđeno“.

Posao

Pored Saturna i retrogradnog Merkura, polovinom nedelje i Sunce ulazi u vaš sektor koji se vezuje za poslovnu svakodnevicu, odgovornosti i obaveze. Ono što je sigurno jeste da ćete posla imati preko glave. E sad, da će povremeno biti zastoja i komplikacija, odugovlačenja – ma hoće sigurno, ali to ne znači da vi to nećete umeti dosta lepo da hendlujete. S druge strane gledano – ipak je ovo odličan period da zaista pokažete sve ono što umete i možete i da obezbedite sebi dobre poslovne prilike i dogovore.

Zdravlje

O zdravlju ćete ipak morati da više vodite računa. Pogotovo o respiratornom sistemu. I stresu.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>