Style

Ljubav

Vikend horoskop u znaku ljubavi i porodice!

Vikend horoskop u znaku ljubavi i porodice! Nekog čeka ponuda koja se ne odbij, a nekome treba savet prijatelja... 

Vikend horoskop u znaku ljubavi i porodice! Svet Plus




Ovan

Imate veliki pritisak na poslu. Očekuje se da donesete važnu odluku. Ne bežite od odluke ali vam se stvara veliki pritisak da sada i odmah donesete odluku. Dane vikenda iskoristite da se osamite u da u miru posložite stvari na svoje mesto. 



Bik

Osećate lepu energiju kada je ljubav u pitanju. Partner čini stvari koje u vama bude lepu energiju. Finasiijske poteškoće rešavate za vikend kada vam pristiže neočekivan novac.
 


Blizanci

Vaše okruženje ne razume vaše namere. Pogotovo se odnosi na porodicu. Usled toga dolazi do rasprava. Za vikend očekujte poziv koji će veliku većinu nesporazuma da reši.



Rak

Vama su emocije jako naglašene i veoma ste osetljivi. Pošto ste pod takvim osećajem lako ulazite u sukobe pogotovo kada je partner u pitanju. Vikend je pravo vreme da iskreno popričate prvo sa sobom pa sa partnerom.






Lav

Iznenenadnu poslovnu ponudu očekujte za vikend. Vi ćete biti jako iznenadjeni i biće vam potreban savet prijatelja. Slobodno poslušajte njegov savet !



Devica

Brinu vas finansije. Krajem radne nedelje ćete neočekivano sresti druga iz detinjstva koji će vam predložiti odličnu ideju za zaradu. Srećno!



Vaga

Porodična atmosfera vam ne prija. Imate potrebu da se osamite i da pobegnete daleko od svih. Dane vikenda iskoristite za mini odmor.



Škorpija

Na  poslu se dešavaju velike promene i to utiče na vas. Vi pokušavate da se držite po strani ali  morate da se upustite u raspravu tj morate da kažete vaše mišljenje. Vikend iskoristite da “porazgovarate” sa vašom intuicijom. Ona vam je trenutno jedini iskreni prijatelj.






Strelac

Vi i dalje imate prazničnu euforičnu energiju. Ljudi oko vas su klonuli duhom i ne mogu da vas prate tj razumeju. Vikend je odličan da radite stvari koje isključivo vama prijaju! Razmislite o klizanju..



Jarac

Prošlost je pokucala na vrata. Tokom nedelje ste imali razvoj situacije i vikend je ključan za dalji nastavak. Polako, zastanite i poslušajte racionalan deo sebe, i tada donesite konačnu odluku.



Vodolija

imate genijalne ideje kada je biznis u pitanju. U zadnje vreme niste imali hrabrosti da ih kažete. Za vikend još malo razradite plan i početkom nedelje ih hrabro iznesite!



Ribe

Emotivni život nikada nije bio ineresantniji. Vi trenutno živite za vikende. Tako je i sada, energija vas ne popušta. Osećaj koji trenutno imate vam savršeno odgovara a tako će biti i ovog vikenda!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: najzena.rs

Povezane vesti:


>