Lepota

Ljubav

Nemate aceton? Tu je pet načina da skinete lak sa noktiju!

Nemate aceton i hitno vam je potrebna alternativa? Ne brinite, tu jer pet načina da skinete lak sa noktiju!

Nemate aceton? Tu je pet načina da skinete lak sa noktiju! Svet Plus
Dobar manikir ne traje večno, a pojavljivanje oštećenja može biti problem kada nemate mnogo vremena pre nekog važnog sastanka, posebno ako u tom trenutku nemate aceton.

Međutim, postoje i drugi načini na koje možete ukloniti lak s noktiju, a među njima definitivno nije grebanje.


Pasta za zube

Sve što je potrebno jeste da na nokte nanesete pastu za zube jer ona sadrži etil-acetat, koji je takođe prisutan i u acetonu.Dezodorans

Dezodorans je još jedan način za uklanjanje laka s noktiju. Nanesite ga na nokte, a potom počnite uklanjati lak pomoću pamučnog tufera. Možda će biti potrebno više od jednog pokušaja, ali će rezultat biti zadovoljavajući.Sredstvo za dezinfekciju ruku

U vreme pandemije koronavirusa veće su šanse da kod sebe imate sredstvo za dezinfekciju ruku. Nanesite malo ovog sredstva na pamučni tufer ili na vatu i trljajte nokte sve dok ne dobijete željene rezultate.

Parfem

Baš kao i dezodorans, parfem može zameniti aceton. Nanesite ga na maramicu ili salvetu te počnite s čišćenjem noktiju. Mnoge žene su priznale da ih je ovaj način skidanja laka s noktiju više puta "spasao".


Lak za kosu

Lak za kosu sadrži alkohol i najbolja je alternativa za uklanjanje laka s noktiju. Nanesite lak na nokte, ali onda delujte što brže jer se pamučni tufer može zalepiti za nokte, piše Klix.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Klix.ba

Povezane vesti:


>