Svet

Region

Džejson Momoa i Lisa Bonet : Delimo porodične vesti o razvodu!

Delimo porodične vesti o razvodu! Džejson Momoa (42), poznat po ulogama u "Akvamenu" i "Igri prestola" i njegova supruga, glumica Lisa Bonet (54) iz "Kozbijevog šoua", razvode se.

Džejson Momoa i Lisa Bonet : Delimo porodične vesti o razvodu! Screenshoot/Instagram




"Svi smo se promenili u ovom transformacionom vremenu.  I zato delimo porodične vesti o razvodu."

U objavi na Instagram profilu bivši supružnici su pratiocima objasnili zašto su se odlučili na taj korak.

- Svi smo se promenili u ovom transformacionom vremenu. Revolucija se dešava i naša porodica nije izuzetak. Osećamo se kao da rastemo kroz seizmičke promene koje se dešavaju - počeli su glumci u zajedničkoj objavi i nastavili:

- I zato delimo porodične vesti o razvodu. Ne delimo to zato što mislimo da je to važna vest, već da to učinimo dostojanstveno i iskreno. Ljubav između nas se nastavlja i razvija na način na koji želimo da se poznaje i živi. Oslobodili smo jedni druge da budemo ono što naučimo da postanemo.





 Nepokolebljiva je naša privrženost svetom životu i deci. Učimo decu koliko god je to moguće. Živimo molitvom. Neka ljubav pobedi - zaključili su.

Momoa i Liza su u vezi od 2005. godine, a zajedno imaju dvoje decem a sudbonosno "da" izgovorili su na tajnom venčanju 2017. godine.

- Sa osam godina video sam Lizu na TV-u i rekao: "Mama, želim da budem ovde" - našalio se glumac Momoa gostujući u 'The Late Late Shov' u septembru 2017. godine.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>