Zadruga

Parovi

Pogledajte još jedan snimak kako je Dragojević povredio sebe! (VIDEO)

Jezive scene! Pogledajte još jedan snimak kako je Dejan Dragojević povredio sebe! Uzimao sve redom u pokušajima da naudi samom sebi!

Pogledajte još jedan snimak kako je Dragojević povredio sebe! (VIDEO) Screenshoot/video




Dejan Dragojević je zatekao Filipa Cara, koji se u momentu približio Dalili i uneo joj se u facu, što je njega izrevoltiralo, pa je iz besa sebe ranio staklenom flašom, udarajući je u glavu i napravio potpuni haos u u rijalitiju "Zadruga", na proslavi Pravoslavne Nove godine.


Dejan Dragojević je u jednom momentiu napustio pušionicu, zaleteo se, pa sebe ranio staklenom flašom, udarajući je u glavu, a obezbeđenje ga je odmah izvelo iz Bele kuće.

Jezivi snimak osvanuo je na društvenim mrežama, a možete ga pogledati ispod.







Kako se vidi na pomentunom snimku, Dragojevića zadrugari pokušavaju da zaustave u samopovređivanju, ali im on to ne dopušta.


inače, zbog cele situcaije, Bljani Dragojević, Dejanovoj mami se slošilo.

- Biljani se slošilo kad je videla šta se dešava! Srušila se kad je videla sina krvavog! Odmah je sa porodicom izašla iz kuće i uputila se u bolnicu da ga nađu. Ne mogu da veruju šta je uradio, tresli su se sve vreme - kaže dobro obavešteni izvor "Blica".





- Rešeni su svi da ga dozovu pameti, ne mogu da dozvole da se ovakve stvari ponavljaju. Biljana se najviše uznemirila, nije lako kad vidiš rođeno dete da ima takve lomove - dodaje izvor.


VIDEO POGLEDAJTE OVDE!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>