Zadruga

Parovi

Otac Stefana Mihića ogorčen zbog odnosa sa Deniz Dejm!

Otac Stefana Mihića ogorčen i razočaran zbog odnosa koji je njegov sin imao sa Deniz Dejm pred kamerama rijalitija "Zadruga 5"!  Ja i dalje ne verujem šta sam video.

Otac Stefana Mihića ogorčen zbog odnosa sa Deniz Dejm! Screenshoot/Instagram




Otac Stefana Mihića jako je razočaran ponašanjem svog sina u rijalitiju Zadruga. Iako je od samog početka bio veliki protivnik njegovog učešća u rijalitiju, kap koja je prelila času bio je njegov eksplicitni snimak sa Deniz Dejm, koji je šokirao gledaoce širom regiona.


Ovu informaciju je za Kurir potvrdio i Stefanov prijatelj D., koji ni sam ne može da poveruje da je Mihić dozvolio sebi ovakvu sramotu pred kamerama.

- Ja i dalje ne verujem šta sam video. Stefan je uvek bio čovek slobodnih shvatanja, ali je ovo zaista i nas ostavio bez teksta. Na to je sigurno uticao i alkohol, baš je bio popio to veče. To je Deniz iskoristila, a on kad mu se već nudi, nije hteo da je odbije i eto - desilo se šta se desilo. Ipak, mislim da je sramota što je to uradio tako javno, to su ipak mogli svi da vide. Mogli su bar negde da se sakriju, ne bi bili prvi - rekao je D.






Ipak, po njegovim rečima, najveću sramotu doživeo je Stefanov otac, koji je bolestan i koji ni po koju cenu ne sme da se nervira.

- Čuli smo se pre neki dan, rekao mi je da se stidi njegovog ponašanja. Čovek od bruke ne izlazi iz kuće i jako se nervira. Trebao je misliti i na to, pre nego što se ovako izblamirao sa Deniz. On dobro zna da je njegov otac bio i protiv ulaska u "Zadrugu", a sad tek ovo, užas... 


Čovek ne sme da se nervira, mnogo je bolestan, ako ovako bude nastavio Stefan će ga nositi na duši. Ostao je bez majke, zar zbog ovoga da ostane i bez oca? - zapitao se na kraju Mihićev drug.
 

Deniz i Stefan Mihić bez srama u wc-u! (18+)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>