Ostalo

Sme�no

Sutra se otvara moćan energetski prolaz! Šta donosi magičan niz 11.1?

Sutra se otvara moćan energetski prolaz! Šta donosi magičan niz 11.1. i šta treba da uradite kako bi vam magičan niz brojeva 111 doneo sreću u životu!

Sutra se otvara moćan energetski prolaz! Šta donosi magičan niz 11.1? Svet Plus




Sutra je 11.1.2022. godine, a tri jedinice u nizu ukazuju da nas u toku dana prati moćna svetla energija, piše Sensa.

Veruje se da anđeli/Univerzum daju određene poruke, smernice i upozorenja ako često viđate niz istih brojeva, na primer, na satu, tablicama od automobila, računima itd.

Svaki niz brojeva ima svoje značenje i predstavlja poruku koju svemir šalje, a najmoćniji je niz jedinica. Veruje se da 111 ili 11:11 predstavljaju anđeoski niz brojeva i da njihovo pojavljivanje simbolizuje otvaranje energetskog prolaza.

Ovaj niz brojeva danas budi magične energetske vibracije i konekcije između našeg srca i svemira. Ako danas otvorite srce i prepustite se igri života, vaše misli počeće brzo da se pretvaraju u stvarnost.







Zaboravite na strah, ograničenja i brige, jer danas imate veliku moć da vizualizujete i ostvarite najveće želje.

Anđeli sa nama najčešće komuniciraju preko brojeva ili muzike, a numeričkim nizom brojeva 111 poručuju da su pojačane energetske vibracije i da ćemo pozitivnim stavom uspeti da promenimo sopstvenu realnost.



Ukratko, ovaj brojčani niz poručuje: 


"Neka vaše misli budu pozitivne, jer se one instant manifestuju u formu. Fokusirajte se na svoje želje umesto na strahove; dakle, na mogućnosti umesto na prepreke. "


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>