Zadruga

Parovi

Miljana Kulić kupila hotel! Uveliko traži radnike!

Miljana Kulić kupila hotel! Još uvek nije otkrivala kada će hotel početi sa radom, ali ono što javnost zna je da Miljana već uveliko traži radnike.

Miljana Kulić kupila hotel! Uveliko traži radnike! Screenshoot/Instagram




To naravno nije jedina investicija u koju je Kulićeva uložila novac. Miljana je nakon izlaska iz prve sezone “Zadruge” kompletno sredila kuću u Nišu koja je izgledala neprepoznatljivo nakon renoviranja.

Njena majka Marija Kulić istakla je jednom prilikom da je Miljana zaradila ogroman novac u rijalitiju i da je sinu Željku kupila apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji od honorara iz “Zadruge 4”.

- Zaradila je veliku sumu, kupila je Željku apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji – istakla je jednom prilikom Marija čija je želja bila da se unuk osigura i stambenom jedinicom u Nišu.



- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novac što zaradi napokon će Željku uzeti stan – izjavila je jednom prilikom Marija i otkrila koliki je Miljani zapravo honorar.


Pre neki dan je u Nišu uslikan Siniša Kulić, Miljanin otac, kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra.

Pored svih nekretnina i atuomobila, Kulići su odlučili da ipak jedan deo novca potroše i na obrazovanje ćerke Ane koja planira da studira u Americi.


- Moja lepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u "Power liftingu". Spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu! - napisala je Kulićeva.





Većina se pita odakle Miljani i njen majci ovoliko novca. S obzirom na to da je Miljana nedeljno u “Zadruzi” imala honorar od 3.500 evra i da za jednu Instagram reklamu uzima između 500 i 1000 evra, što je i sama potvrdila, onda ne čudi da Kulići mogu da troše novac na sve strane kupujući nekretnine i automobile.









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>